greg2310 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προκειται να αγορασω τα win αυτες τις μερες σς retail...ποια εκδοση προτεινετε για το συστημα της υπογραφης?τωρα εχω τα 7αρια απο το θειο κ πανε καλα...αξιζει να παω στα 8αρια?
drachilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σιγα το διαφορετικο που εχουν ! τα 8.1 εχω βαλει σε λαπτοπ μονο γιατι πηγαινει εκει ποιο γρηγορα! αν εισαι ηδη καλυμενος κι αν παιζεις παιχνιδια οχι για μενα! εξαλου τα 8αρια εχουν θεματα με games πολλες φορες!!!
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τα 8άρια θα βάλεις δεν υπάρχει λόγος να εισαι στα 7 ακόμα και με τα παιχνίδια δεν εχουν κανένα πρόβλημα πλέον εκτός και αν πρόκειται για παιχνίδια 10ετιας που και αυτα υποστηρίζονται τα περισότερα πλέον , απο εκει και πέρα σκέψουν οτι αν αγοράσεις τα 8 τώρα θα έχεις και δωρεάν αναβάθμιση στα 10 το καλοκαίρι που αναμένεται να κυκλοφορήσουν 1
IceFrog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχω διαβασει οτι και τα windows 7 θα παρουν την αναβαθμιση
Xristaras12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σιγα το διαφορετικο που εχουν ! τα 8.1 εχω βαλει σε λαπτοπ μονο γιατι πηγαινει εκει ποιο γρηγορα! αν εισαι ηδη καλυμενος κι αν παιζεις παιχνιδια οχι για μενα! εξαλου τα 8αρια εχουν θεματα με games πολλες φορες!!! αν θες γίνε ποιο συγκεκριμένος. Έχω περίπου 50 παιχνίδια στο steam και δεν έχω κανένα πρόβλημα(και όχι δεν είναι αυτής της γενιάς όλα)και καμιά 15αριά στο uplay και στο origin. 8.1 βάλε απ ευθείας.
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχω διαβασει οτι και τα windows 7 θα παρουν την αναβαθμιση Και τα 7άρια θα πάρουν ναι
IceFrog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 H corsair εκανε το corsair link να δουλευει μονο με windows 7, οποτε εαν τα 7 δεχτουν dx12 με βλεπω να μενω εκει
rfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγω παντως πιστευω οτι αν στα 7 κλεισεις το aero, ειναι ακριβως ιδιας λειτουργιας με τα 8.1. Εχω και απο τα 2 και μου φαινονται ιδια. Ουτε πιο βαρυ κατι..... τπτ. Και τα 2 καλα ειναι δλδ.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγω παντως πιστευω οτι αν στα 7 κλεισεις το aero, ειναι ακριβως ιδιας λειτουργιας με τα 8.1. Εχω και απο τα 2 και μου φαινονται ιδια. Ουτε πιο βαρυ κατι..... τπτ. Και τα 2 καλα ειναι δλδ. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Απλά έχεις ένα νεότερο λειτουργικό με τις οποισδήποτε διαφορές έχουν κάνει στη "μηχανή".
KwstasXt Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 W8.1 διοτι θα εχεις 1)πολυ γρηγοροτερο boot 2)Ανανεωμενο task manager 3)καινουριες λειτουργιες οπως pause στα c/p 4)Εχουν συμπεριληφθει προγραμματα στα 8ρια που στα 7αρια επρεπε να εχεις third program για αυτην την δουλεια (Πχ για να διαβασεις .iso) 5)Windows 8 apps . Πχ η ενημερωση μου περι καιρου με μια ματια μετραει απειρα. Αμα βαλεις και σταρτ μενου εχεις πολυ καλυτερα 7ρια με ολα αυτα τα θετικα που σου αναφερα.Εγω και μονο για το πρωτο θα τα εβαζα 2
GiannisMetal Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Για χαμηλών/μετρίων δυνατοτήτων laptop θα προτιμούσα 8.1 Σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις τα 7. (γνώμη μου)
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν είναι για επαγγελματική χρήση για μένα μη το συζητάς καν για 8 τα έχω λιώσει και συναντώ συνεχώς αδικαιολόγητα προλήματα επιδόσεων. Αν πρόκειται για χρήση απλή τότε βάλτα είναι καλά. Πάντως εγώ με αυτά που έχω δει από αυτό το λειτουργικό και στο δικό μου έχω 7 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θεωρώ ότι μετά τα xp είναι το πιο σταθερό λειτουργικό που έχει βγει.
GBorb Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν είναι για επαγγελματική χρήση για μένα μη το συζητάς καν για 8 τα έχω λιώσει και συναντώ συνεχώς αδικαιολόγητα προλήματα επιδόσεων. Αν πρόκειται για χρήση απλή τότε βάλτα είναι καλά. Πάντως εγώ με αυτά που έχω δει από αυτό το λειτουργικό και στο δικό μου έχω 7 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θεωρώ ότι μετά τα xp είναι το πιο σταθερό λειτουργικό που έχει βγει. Ουτε καν. Τα 8.1 ειναι και πιο ελαφρια και πιο σταθερα.
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Άποψη σου,αν είχες δει ότι και εγώ δε θα τα έλεγες αυτά σε εταιρεια δουλεύω με 50 χρήστες και όλοι έχουν 8.1, βαράνε κάτι ξεγυρισμένα 100 οι σκληροί και οι μνήμες χωρίς λόγω και αιτία... Άστο που σου λέω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα