Προς το περιεχόμενο

Bmw116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostas1710ma είπε

Πως σας φαίνεται  αυτό ;;;; Αξίζει τα λεφτά του ;;;;  Είναι το 2007 με 180.000 κμ... 122 ιπους . Αξίζει να το δω ;;;;;;; ; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/25154385/?sent  Στείλτε  μου εν θέλετε  email να τα πούμε !!! Δε έχω ιδέα κ φοβάμαι μη την πατήσω κ μου βγει σκάρτο !!!! Αυτή η χρονολογία βγάζει προβλήματα ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αν έχεις 7000 για πεταμα καλο ειναι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostas1710ma είπε

Πως σας φαίνεται  αυτό ;;;; Αξίζει τα λεφτά του ;;;;  Είναι το 2007 με 180.000 κμ... 122 ιπους . Αξίζει να το δω ;;;;;;; ; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/25154385/?sent  Στείλτε  μου εν θέλετε  email να τα πούμε !!! Δε έχω ιδέα κ φοβάμαι μη την πατήσω κ μου βγει σκάρτο !!!! Αυτή η χρονολογία βγάζει προβλήματα ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Εμένα προσωπικά σαν εμφάνιση δεν μου αρέσει καθόλου,δεν το θεωρώ άξιο να φέρνει το σήμα της μπέμπας μπροστά,μου θυμίζει ιαπωνικους κουβάδες,άσχημο.Προσωπικη άποψη.

Από εκεί και πέρα αν σου αρέσει εσένα και είναι όντως σε άριστη κατάσταση τότε ναι είναι καλή ευκαιρία.Σχετικα με τα θέματα που βγάζει,όλα είναι θέμα συντήρησης και προκατόχου όποτε να ζητήσεις ότι υπάρχει για το αμάξι σε σχέση με το τι έχει αλλαχτεί και φυσικά έλεγχο σε δικό σου συνεργείο.

Δες και στα ειδικά φόρουμ για BMW,θα βρεις πιο πολλές απαντήσεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jmmys είπε

Εμένα προσωπικά σαν εμφάνιση δεν μου αρέσει καθόλου,δεν το θεωρώ άξιο να φέρνει το σήμα της μπέμπας μπροστά,μου θυμίζει ιαπωνικους κουβάδες,άσχημο.

Όπως και το compact και η GT. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...