Προς το περιεχόμενο

Bmw116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις καλημερες μου... ! Ειμαι λιγο προβληματισμενος κ θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την σειρα 1 της bmw..βασικα θελω ν παρω τρ ενα 116 του 2007 αλλα γενικα ακουω οτι εχουν πολλα προβληματα και δεν ξερω τ ν κανω ..!<br><br>

Επεξ/σία από mpollgia23
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξαρταται...

αν φοραει το Ν43 κινητήρα ναι εχει διαφορα κουλά που μπορεί να αυξησουν το κόστος συντήρησης...

Αν φοράει το παλιό μοτερ ειναι σκυλί και δεν εχει αναγκη τιποτα παρα μονο τα κλασσικά του σέρβις...

αλλα ξεκαθαρισε ποιο απο τα δυο θες, 1 ή 3;

Δημοσ.

Πριν του 2008 αποτι ξερω.Και εγω για εκει θα παω.Πολυ ομορφο αμαξι,απλα αρκετα αργο.Αν δηλαδη σε νοιαζουν οι επιδοσεις καλο θα ειναι να πας σε κατι αλλο.

Δημοσ.

Δεν εχω θέμα με την αποδώση ...! Άρα λέτε τ μοντέλα πριν το 8 ειναι καλυτερα μηχανικά ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι ξεκάθαρα καλυτερο απλα είναι πεντατάχυτο κ έχει καμια δεκαριά άλογα λιγότερα. Ο κινητήρας του 04-07 είναι ο ίδιος με την Ε46 και έχει κ φθηνά ανταλλακτικά και σέρβις... Οτι άλλο θες ρωτάς το έχω το πιο καινούργιο...

Δημοσ.

Εγω το συγκεκριμένο που ειδα ειναι 6ταχυτο με 120 άλογα 07 μοντέλο με 15000 χιλιόμετρα κ μαλλον θ τ παρω

Δημοσ.

Κατι δε κολλαει... 6ταχυτο με παλιο μοτερ παντως θυμηθηκα οτι κυκλοφορησε για κσνενσ διμηνο. Αν είναι με 122 (η 124 κατα άλλους) άλογα φοράει τον Ν43 και παρόλο που έχω το ίδιο πρεπει να σου πω ότι βγάζει προβλήματα και θα πρεπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποια έξοδα... Καλωσ η κακώς καιει πολλαπλασιαστές και στισ 120-130000 χλμ βαραει αντλία υψηλης καυσίμου και μπεκ. Σε βάθος χρόνου (5 χρόνια) οι ζημιες αυτές ίσως φτάσουν σύνολο στο χιλιάρικο (400 αντλία 140 πολλαπλασιαστές και ~400 τα μπεκ)...

Θα σου πρότεινα να δεις για παλιότερο αν έχει αυτό το μοτέρ. Αν θες στείλε μου πλαίσιο να σου πω ποιο ειναι

Δημοσ.

Δεν έχω γνώμη μιας και κανείς φίλος δε το 'χει, αλλά το αμαξάκι είναι τάφος. Είναι ~120PS και πηγαίνει λες κι είναι ~80PS. Παρ' όλα αυτά είναι πανέμορφο, ιδίως στο εσωτερικό. Θα το "χτύπαγα" για πλάκα αν άλλαζα αυτοκίνητο.

Αν βέβαια θέλεις να συνδυάσεις καλές επιδόσεις και την ομορφιά της 1 Series, χτυπάς την νέα F20.  :wub:

Δημοσ.

Συμφωνώ για την f20 αλλα θελει τα 3πλασια λεφτά...

Για το τάφος θα διαφωνήσω ελαφρώς. Δεν ειναι βολίδα αλλα για τα άλογα και το βάρος του παει μια χαρά, όπως ενα οποιοδήποτε αντίστοιχο θα έλεγα...(μιλάω για το 122 ps που ειναι και άμεσου ψεκασμού)

Για την f20 1,6diesel το κοιτάω και εγω για να αλλάξω σε κανά χρόνο αλλα κοντράρεται με την cla οποτε ειναι δύσκολος ο ανταγωνισμός...

Να προσθέσω για να μην απογοητεύσω υπ φίλο πάντως οτι τα προβλήματα που ανέφερα (πλην των πολλαπλασιαστών που ειναι αναλώσιμοι) βγαίνουν μετά τις 100 και πριν τις 130 χιλιάδες χιλιόμετρα και άπαξ και λυθούν δε ξαναεμφανίζονται. Οι δε πολλαπλασιαστές εχουν 25€ και αλλάζουν σε 4 λεπτα απο ενα μέσο οδηγό που νιώθει απο Εργαλεία. Εγω εκ των πραγμάτων εχω πάντα έναν στο πορτμπαγκάζ και δυο φορές μου εχει φανεί σωτηρία Γ κίνηση μου αυτή...

Δημοσ.

Στις 3αρες πολλαπλασιαστές και μπεκ έχουν περάσει σε ανάκληση.

Δεν βλέπω το λόγο να μην ισχύει και για την 1.

Ας ρωτήσει.

Δημοσ.

Αν οι ζημιές π θ μ βγάλει ειναι στ χιλιάρικο δεν τ συζητάω καν ... Εγω έλεγα μν μ βγάλει μεγαλύτερες ζημιές όπως εχω ακούσει γι αυτή τν σειρά ... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5582241/

Αυτο ειναι τ αυτοκίνητο ..<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στις 3αρες πολλαπλασιαστές και μπεκ έχουν περάσει σε ανάκληση.

Δεν βλέπω το λόγο να μην ισχύει και για την 1.

Ας ρωτήσει.

Ισχύει αλλα στην ανάκληση έβαλαν της Bosch και ξανάκαίγονται. Εγω πλέον βάζω beru που ειναι ελαχιςτα πιο ακριβοί και ησύχασα...

Αν οι ζημιές π θ μ βγάλει ειναι στ χιλιάρικο δεν τ συζητάω καν ... Εγω έλεγα μν μ βγάλει μεγαλύτερες ζημιές όπως εχω ακούσει γι αυτή τν σειρά ... www.car.gr/classifieds/cars/view/5582241/

Αυτο ειναι τ αυτοκίνητο ..

Το παλιο ειναι, εχει 115 άλογα και ειναι μια χαρά. Αν τα βρεις στα λεφτά δες το καλά απο λαμαρίνες κ μηχανή κ χτυπά το.

Η τιμη βέβαια ειναι αρκετά τσιμπημένη. Έως 6500 ίσως τα έδινα για αυτό που βλέπω...

Μεγαλυτερες ζημιές δε παίζουν, τι άκουσες;

Δημοσ.

Ωραία ..! Εγω θ τ παω σε μια αντιπροσωπεία της bmw για έναν έλεγχο ( κ δεν νωμιζω ν μπορω ν κανω κατι αλλο )και ελπίζω ν ειναι καλο ..! Τωρα για τν τιμή ολα σε αυτή την τιμή ειναι αυτα π υπάρχουν ..... Εγω εχω ακούσει απ πόλους σημαντικότερες βλάβης μηχανής ...!!

Ωραία ..! Εγω θ τ παω σε μια αντιπροσωπεία της bmw για έναν έλεγχο ( κ δεν νωμιζω ν μπορω ν κανω κατι αλλο )και ελπίζω ν ειναι καλο ..! Τωρα για τν τιμή ολα σε αυτή την τιμή ειναι αυτα π υπάρχουν ..... Εγω εχω ακούσει απ πόλους σημαντικότερες βλάβης μηχανής ...!!<br><br>

Για καλυτερο έλεγχο τ μπορω ν κανω ..;

Δημοσ.

Κατι συγκεκριμένο; Δεν υπάρχει... Απλά φούμαρα. Μπες σε σχετικά φόρουμ BMW και δες. Τα προβλήματα δυστυχώς ειναι ολα στα πιο καινουργια!

Για την τιμη πάντως πρέπει να πω οτι μου φαίνεται υπερβολικά υψηλή αλλα ρε ξέρω που παίζει αυτή τη στιγμή η αγορά... Αναλογικά το δικό μου που ειναι Πιο καινούριο με πιο πολλα έξτρα και λιγότερα χλμ ποσό να το έδινα; 10000; Χλωμό..! Για αυτό σου λέω ψάξου καλά! Ίσως βέβαια εχουν ξαναπάρει αέρα οι εμπορες κ πουλάνε όσο θέλουν, τι να πω.;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...