Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν θα το λεγα ανετα...οταν ο κατασκευαστης προτεινει 750 watt το να βαζεις μηχανημα 120 λιγοτερο...ειναι καπως...

να ηταν 700αρι να πω οκ αλλα τωρα παρα ειναι κατω.Προφανως και δεν τραβαει τοσο ωστε να θελει 750αρι ουτε καν 700 αλλα γτ να το ρισκαρεις?

Άνετα φίλε μου είναι αυτό... 

Τι ακριβώς δλδ ρισκάρεις;; Να εκραγεί το thermaltake και να πάρει και το υπόλοιπο σύστημα μαζι??

Καλύτερα το παιδί που άνοιξε το θέμα να επενδύσει σε κάτι πιο βασικό που του λυπεί από το σύστημα: SSD

παρά τροφοδοτικό που ούτοσι άλλος έχει και είναι μια χαρα. Να ήταν κανα turbo-x το συζητάγαμε

Φιλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα το λεγα ανετα...οταν ο κατασκευαστης προτεινει 750 watt το να βαζεις μηχανημα 120 λιγοτερο...ειναι καπως...

να ηταν 700αρι να πω οκ αλλα τωρα παρα ειναι κατω.Προφανως και δεν τραβαει τοσο ωστε να θελει 750αρι ουτε καν 700 αλλα γτ να το ρισκαρεις?

αλεξ , νομιζω δεν παρακολουθεις την συζητηση μας..

Δημοσ.

μια χαρα παρακολουθω την συζητηση,ισως μπερδευτηκατε,οταν ελεγα μηχανημα εννοουσα τροφοδοτικο τοσο χαμηλοτερο απο αυτο που προτεινει ο κατασκευαστης...?

θα μου πεις ο κατασκευαστης το λεει γτ μπορεις να παρεις 750 με 40 ευρο μεκαψες.Αλλα οταν αυριο μεθαυριο γινει κατι ολοι θα γυρισουν να σου πουν ειχες 630 ενω ο κατασκευαστης προτεινει 750?τι θα πεις εκει?Για αυτο και μονο σταματηστε να προτεινεται στον κοσμο τροφοδοτικα ετσι.ξερουν οι πιο πολλοι να υπολογιζουν τα watt του συστηματος υπαρχουν απειροι τροποι στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεις να παιζει με τα λεφτα καποιου,στο κατω κατω σιγα το ποσο.15-20 ευρο ειναι η διαφορα συνηθως!θα βαλει καρτα 340 ευρο και δεν μπορει να δωσει 20 παραπανω για τροφοδοτικο?μια ζωη θα το χει λογικα!

Δημοσ.

Αυτό το κάτι που μπορεί να πάθει το σύστημα και αναφέρεις, τι είναι δηλαδή;

Αλεξ πάρε έναν μετρητή και δες τα μόνος σου, βλέπω ίδια κάρτα έχεις, αν νομίζεις οτι απλά πετάμε άσχετα νούμερα και τα λέμε στην τύχη...

Δημοσ.

κοιτα , μαζι σου ειμαι , στην περιπτωση που αγωραζεις εξ αρχης νεο τροφοδοτικο και εισαι αναμεσα σε 630watt και κατι παραπανω, τοτε ναι , δωσε κατι παραπανω 20-30 ευρο που ειπες και παρε ενα με 700-750watt.

τωρα που εχει ενα τροφοδοτικο κομπλε, δεν ειναι και ουτε κακο ουτε και one of the best out there δεν αξιζει να παει σε κατι αλλο.

ας κατσε με αυτο οσο μπορει , και στην επομενη αναναθμιση ας το δωσει μαζι με το υπολοιπο setακι (mobo + cpu + ram) ξερω γω , και ας παρει ενα μεγαλυτερο.

για μενα αφου του αρκει αυτο , ας κατσε με αυτο.

εδω εγω εχω 54watt tdp cpu , oc'ed +ρευματα και τρεχει μολισ με 44-48watt σε prime95 και intelburntest.

τα θεωρητικα MAX νουμερα του , δεν υπερβαινουν τα ρεαλιστικα watt του τροφοδοτικου του.

εχει και στην χειροτερη 50Watt headroom. αερα δηλαδη.

στην ουσια σε εξωφρενικα δυσκολες καταστασεις (ουτε καν benchmark) θα ζωρισει το τροφοδοτικο του κατα 91% του συνολικου load που μπορει να δεχτει.

• Like 1
Δημοσ.

οι ειρωνεις να λειπουν αλλιως θα πεσουν και αλλες αναφορες.....ξερολλες ορισμενοι! εφαγε το ban και εστρωσε ! στο θεμα μας τωρα . αν εισαι σε καταστασεις συνεχους peak load τοτε ισως ΙΣΩΣ εχει θεμα το Thermaltake.εχεις ηδη αγορασει την 290? αν οχι , τοτε θα προτεινα την λιγοτερο ενεργοβορα 970 (απλα εχε υποψη σου το θεμα με την μνημη της)

• Like 1
Δημοσ.

οι ειρωνεις να λειπουν αλλιως θα πεσουν και αλλες αναφορες.....ξερολλες ορισμενοι! εφαγε το ban και εστρωσε ! στο θεμα μας τωρα . αν εισαι σε καταστασεις συνεχους peak load τοτε ισως ΙΣΩΣ εχει θεμα το Thermaltake.εχεις ηδη αγορασει την 290? αν οχι , τοτε θα προτεινα την λιγοτερο ενεργοβορα 970 (απλα εχε υποψη σου το θεμα με την μνημη της)

και ΟΛΗ μερα να παιζει παιχνιδια..προβλημα δεν θα εχει.

να τελειωνει εκει το συγκεκριμενο θεμα.

τωρα αν τρεχει furmark με oc'ed gpu, prime95 , intelburntest,  occt με oc'ed cpu ,24/7 , ολα μαζι ταυτοχρονα..

ε δεν ξερω εκει..ισως και να εχει προβλημα μετα απο καιρο.

ισως και οχι. ισως προλαβει να δημιουργησει προβλημα στον cpu / gpu , πριν χαλασει το τροφοδοτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα , εγώ έχω το Super Flower Golden Green HX 80Plus Gold 550 Watt ( SF-550P14XE (HX) ) , θα σηκώνει την r9 280 ?

• Like 1
Δημοσ.

TS καλύτερα να πάρεις την 290 που ζητάει 600άρι για να είσαι κομπλέ.

Είμαι σίγουρος ότι το Berlin 630 σηκώνει οποιαδήποτε single gpu αλλά για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά καλύτερα την Gigabyte r9 290.

V-a-c

Ναι μια χαρά θα είσαι.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια και υπαρχει θεμα...

σε 550w με το συστημα της υπογραφης μου αν βαλω πανω τον amd 8320 θα το σηκωσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...