Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτιδήποτε έχει τις λέξεις "heavily modified" μόνο ανησυχητικό μπορεί να είναι.

Και η Glacier δεν είναι και engine που φημίζεται για optimisation....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως η γενική απογοήτευση για τις πρόσφατες κυκλοφορίες μας κάνει να ξεχνάμε το Mankind Divided.

Βασικά άκυρο ποστ, ήθελα να βάλω ένα trailer που όμως είχε μπει στην προηγούμενη σελίδα. Παρακαλώ να διαγραφεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέποντας το gameplay video μου δίνει την εντύπωση ότι έχουν γίνει πολύ σοβαρές παραχωρήσεις στον τεχνικό τομέα σε σχέση με αυτό που έδειξαν στην περσινή e3. Σαν να λοίπουν οι μισές φωτοσκιάσεις. 

Από την άλλη όμως.... φένεται υπερπαίχνιδο με πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέροια και βάθος. Αν όντως τα καταφέρουν σε αυτό το τομέα και μας δώσουν και μια ικανοποιητική διάρκεια/replayability, χαλάλι τα γραφικά.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέποντας το gameplay video μου δίνει την εντύπωση ότι έχουν γίνει πολύ σοβαρές παραχωρήσεις στον τεχνικό τομέα σε σχέση με αυτό που έδειξαν στην περσινή e3. Σαν να λοίπουν οι μισές φωτοσκιάσεις. 

Από την άλλη όμως.... φένεται υπερπαίχνιδο με πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέροια και βάθος. Αν όντως τα καταφέρουν σε αυτό το τομέα και μας δώσουν και μια ικανοποιητική διάρκεια/replayability, χαλάλι τα γραφικά.

Εμ πως θα τρεξει στο ps4 :P

Δημοσ.

Αυτο το feeling που σου δινουν τα παιχνιδια Deus Ex δεν υπαρχει,παιχνιδαρα θα βγει να το ξερετε και προσωπικα γουσταρα πολυ το παραπανω trailer.....5 χρονια περασαν απτο προηγουμενο,δεν γινεται απλα να τα ξυναν εκει στην Eidos,πιστευω κατι καλο ετοιμαζουν ειμαι σιγουρος ;)

Σιγουρα απτα πιο αναμενομενα παιχνιδια  φετος για μενα

Δημοσ.

Εμ πως θα τρεξει στο ps4 :P

Εντάξει, πλέον ως καμμένοι πρέπει να φυσάμε και το γιαούρτι (που σε αυτή την περίπτωση θα πέσει σίγουρα φύσημα με αυτά που βλέπω) οπότε καμία έκπληξη αλλά όσο να πεις... γαμώτο.

Άντε να βγει το NEO για να δούμε γραφικά στο PC.  :P

Δημοσ.

Συμφωνώ, αν και σε σχέση με το Human Revolution υπάρχει σαφής βελτίωση.

Από την άλλη, πρόσεξα το lip synching (μια από τις πιο χτυπητές αδυναμίες στα γραφικά του προηγούμενου τίτλου) και στο τρέιλερ εξακολουθεί να μου φαίνεται άσχημο.

Κατά τα άλλα...I never asked for this.

Δημοσ.

Α επισης να προσθεσω οτι το pre-order στο skroutz εχει γυρω στα 46 ευρω (!) με μεταφορικα για PC ενω το φτηνοτερο στις κονσολες χτυπαει 60αρι

το Deus Ex ειναι απτα ελαχιστα παιχνιδια που εχω κανει pre order οπως και τα Witcher,πιστευω θα το χτυπησω ;)

Δημοσ.

Ευελπιστώ να δείχνει πολύ καλύτερο στο PC από το παραπάνω trailer, γιατί πρόκειται για παιχνιδάρα και θα 'ναι κρίμα να ξερνάμε απ' τα μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το εκανα pre-order οπως και το Human Revolution...δε νομιζω να το βρω πιο φτηνα απο 47€ στο release...αφηστε που το συγκεκριμενο franchise ειναι ισως το αγαπημενο μου ;)

Δημοσ.

Δηλώνεις ότι έκανες pre-order...ok...άμα θες λες και γιατί?! Η απατεωνιά με τα pre-order bonus bollox δεν σε ενόχλησε καθόλου?! Από περιέργεια και μονο ρωτάω. Επίσης 47 euro γιατί? Retail? Εδώ έχει μονο 31 euro key. https://www.instant-gaming.com/en/782-buy-key-steam-deus-ex-mankind-divided/

• Like 1
Δημοσ.

Δηλώνεις ότι έκανες pre-order...ok...άμα θες λες και γιατί?! Η απατεωνιά με τα pre-order bonus bollox δεν σε ενόχλησε καθόλου?! Από περιέργεια και μονο ρωτάω. Επίσης 47 euro γιατί? Retail? Εδώ έχει μονο 31 euro key. https://www.instant-gaming.com/en/782-buy-key-steam-deus-ex-mankind-divided/

Βασικα ουτε εγω καταλαβα γιατι 47ευρω αφου και κουτατο εχει φθηνοτερα.Και πιθανως να πεσει και αλλο η τιμη του μεχρι να βγει το παιχνιδι   https://www.skroutz.gr/s/7050733/Deus-Ex-Mankind-Divided-PC.html

Βασικα pre order χωρις rewards για αυτο ειναι που και εγω δεν το καταλαβαινω. Το ιδιο και το retail παιχνιδι αν δεν εχει πεσει δουλεια στο κουτι και τα περιεχομενα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...