Athanasios2104 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 αν έχει και καλό σενάριο, GOTY 2016. και ψήνομαι πολύ για pre-order, άλλα ξέρετε, όποιος καεί στο γάλα... μου αρέσει η προσέγγιση "if it ain't broken, don't fix" - απλά βελτίωσέ το. Από όλες τις αλλαγές, περισσότερο μου αρέσει το νέο energy system, γιατί παίζω παίζω καθαρά stealth και το μολύβι πέφτει μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς (πχ. boss battles). Στο HR έπρεπε να φορτίζουν όλες οι μπαταρίες, όχι μόνο η 1η, ευτυχώς το σύστημα εδώ φαίνεται πιο ευέλικτο.
Alastor192 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σαν να αλλαξαν λιγο το art style και να το καναν cell-shaded σαν το Borderlands 2? Δινει μια αισθηση cartoony ανα στιγμες που δεν ειχε το Human revolution. Επισης γελαω με το lipsync στο 0:46 Α,και Wtf textures εχει ο τυπας που κραταει το οπλο στο 1:17? Δεν με τρελανε το trailer,something feels fishy about it... 1
InfinitySurfer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το trailer μου άρεσε..δεν είναι άσχημο.... αλλα όντως έχει κάποιο θέμα με το lipsync του Adam.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι το trailer, μέχρι την κυκλοφορία κάποια θεματάκια φτιάχνονται. Ούτε βλέπω cell shading πουθενά, αυτό το γύρω γύρω περίγραμμα που είχε και το προηγούμενο έτσι και αλλιώς απλά τώρα ίσως δείχνει κάπως περισσότερο λόγο βελτιωμένων shaders. Η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει το human revolution. Δεν ξέρω αν προλάβω μέχρι τότε γιατί έχω πολλά παιχνίδια που έχω στο στόχο μου χώρια κάποια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Αυτό που χρίζει σίγουρα βελτίωσης σε σχέση με το προηγούμενο είναι το level design. Χρειάζεται να είναι περισσότερο καλοσχεδιασμένο και περισσότερο αλληλένδετο με καλύτερη λογική σχεδίασης. Στο προηγούμενο σε πολλά σημεία δεν έβγαζες νόημα πως μπορούσε να είναι έτσι το τάδε κτήριο ή όταν με το στανιό δεν μπορούσες να πας από το ένα σημείο στο άλλο χωρίς κάποιες χαζές αλχημείες. Εννοείται ότι εκεί είναι και το ζουμί αλλά να υπάρχει ένα συνεχής και λογικό σύνολο όπως το πρώτο Deus Ex.
Despotas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έφαγε 6μηνο delay γμτ: http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-18-deus-ex-mankind-divided-delayed-until-late-august-2016 Εύχομαι να δούμε πραγματικά κάτι καλό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τέλεια όσο χρειάζεται μάλλον το optimization χίλιες φορες delay στα games παρα beta releases. Δεν μπορούν να κάνουν delay άλλο ένα εξάμηνο ώστε να βγει με όλα τα DLC μαζί?! 4
D.Luffy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κάτι μου θυμίζει αυτή η πολύμηνη καθυστέρηση για επιπλέον... "polishing". Witcher 3 κανείς?
Bspus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τέλεια όσο χρειάζεται μάλλον το optimization χίλιες φορες delay στα games παρα beta releases. Δεν μπορούν να κάνουν delay άλλο ένα εξάμηνο ώστε να βγει με όλα τα DLC μαζί?! Μπα, χιλιες φορες να βγαινουν στην ωρα τους με ολα τα bugs. Να κανουν οι καμμενοι το beta testing απο την πρωτη μερα και μετα 6 μηνες με ενα χρονο να το παιρνω εγω διορθωμενο
Alastor192 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κάτι μου θυμίζει αυτή η πολύμηνη καθυστέρηση για επιπλέον... "polishing". Witcher 3 κανείς? Polishing/downgrade? .Μαλλον πηραν πρεφα οτι δεν τρεχει σωστα στις κονσολες imo 2
BigBOSS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι ολα παιζουν, και η υποβάθμιση των γραφικών.
D.Luffy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ανυπομονώ να ακούσω τις κλασικές δηλώσεις της βιομηχανίας του σήμερα. -Ποιο downgrade? Μάλιστα τα αναβαθμίσαμε κιόλας τα γραφικά! -Απλώς αλλάξαμε τον φωτισμό και τη θέση των σκιών σε σχέση με αυτό που δείξαμε πέρισυ. Ίδιο είναι. -Κόψαμε κάποια πράγματα αλλά βελτιώσαμε κάποια άλλα. Δείτε αυτό το τούβλο στον τοίχο. -Αδύνατον. Αν το βγάζαμε έτσι, θα γονάτιζε οποιοδήποτε PC. -Σας κάνουμε δώρο ένα armour dlc. -Αποφασίσαμε να σας δώσουμε έναν τίτλο που θα τρέχει τέλεια από την αρχή (μετά το day-one patch και ακόμα δυο-τρία που έρχονται σύντομα). -Αφού ντε και καλά επιμένετε ότι δεν σας τρέχει καλά οκ, σας ζητούμε συγνώμη (είστε παράλογοι και αχάριστοι) και το κατεβάζουμε από το Steam μέχρι να το διορθώσουμε. -Πολύ καλά νέα. Με αυτό το σημαντικό patch, κάναμε αυτό που περιμένατε όλοι με αγωνία. Φτιάξαμε τη δυνατότητα Season Pass!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Deus Ex: Mankind Divided – New Tech Details Revealed, Dawn Engine Is a Heavily Modified Glacier 2 Engine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα