Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:rolleyes:

Τι να πω ρε φίλος ψέματα  ? έφτασα στο τέλος κοντά στο 1 ,ακόμη και έτσι ήταν μεγαλύτερο και με περισσότερες τοποθεσίες απο το md

Δημοσ.

...ήμουν στο παραένα να το αγοράσω μιας και το είχαν προσφορά μόλις 10 ευρώ για Xbox One, αλλά τα όσα διάβασα εδώ με έκαναν να πάω πάσο. Δεν ξαναβγαίνει Deus Ex 1, τελεία και παύλα. Από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.

Δημοσ.

Προφανως και δεν βγαινει ξανα Deus Ex 1,ωστοσο τι διαβασες εδω μεσα που δεν σε ωθησε να το αγορασεις?

Και τα 2 παιχνιδια με τον Jensen αξιζουν,ειδικα σε αυτες τις τιμες.Και αν δεν εχεις παιξει το Human Revolution,παιξε εκεινο πρωτα και μετα δοκιμασε το Mankind Divided,μιας και ειναι sequel

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως το τσιμπησα στα 12ευρω περιπου με το season pass του που ειναι παραπανω απο τιμια συνολικα σαν πακετο η τιμη.

Επισης αυτα που γραφτηκαν εδω ηταν για το εν λογω παιχνιδι χωρις τα dlc του με αρχικη τιμη τα 50 και 60ευρω.

Δημοσ.

Εγω παντως το τσιμπησα στα 12ευρω περιπου με το season pass του που ειναι παραπανω απο τιμια συνολικα σαν πακετο η τιμη.

Επισης αυτα που γραφτηκαν εδω ηταν για το εν λογω παιχνιδι χωρις τα dlc του με αρχικη τιμη τα 50 και 60ευρω.

ισως το μονο πακετο που αξιζε στα τωρινα steam sales
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το τελειωσα...τραγικο optimisation,καλουτσικα γραφικα,επικ φειλ animations στα cut scenes,αδιαφορο σεναριακα,απλα παιειζς μεχρι να τελειωσει ξερω γω...δε χρησιμοποιησα επισης τα abilities..!O μαστσενκος που ανεφερε καποιος πριν ψοφαει με μια σφαιρα emp και στα καπακια μαχαιρια!

Επεξ/σία από Anastazio
  • 6 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις.

Η Digital Deluxe Edition περιέχει τα πάντα;

Η steelbook edition είναι η αρχική; Είναι η ίδια με την standard και την day one;

Δημοσ.

Η steelbook είχε την day one (νομίζω ότι η day one με την standard είναι πλέον ίδιες). H digital deluxe έχει και τα 2 story dlc και τα 2 pack με αντικείμενα που θεωρούνται dlc.
 Η steelbook έχει 10 ευρώ στον kotsovolo αυτή την στιγμή

Δημοσ.

Έχει κανείς θέμα με την έκδοση Steam, όταν τρέχει από πίσω FF (Quantum)?

Αν τον έχω ανοικτό, με το που φορτώνει το save, κολλάει και κλείνει μόνο του.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GjokerR είπε

Η steelbook είχε την day one (νομίζω ότι η day one με την standard είναι πλέον ίδιες). H digital deluxe έχει και τα 2 story dlc και τα 2 pack με αντικείμενα που θεωρούνται dlc.
 Η steelbook έχει 10 ευρώ στον kotsovolo αυτή την στιγμή

Τελικά πήρα κλειδί από το www.g2a.com με 5 ευρώ περίπου, την βασική έκδοση.

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 7:07 ΜΜ, Anastazio είπε

Μολις το τελειωσα...τραγικο optimisation,καλουτσικα γραφικα,επικ φειλ animations στα cut scenes,αδιαφορο σεναριακα,απλα παιειζς μεχρι να τελειωσει ξερω γω

Όντως το σενάριο μου φάνηκε κι εμένα τόσο αδιάφορο που τώρα που διαβάζω το θέμα, ειλικρινά δεν θυμάμαι αν το τελείωσα τελικά το παιχνίδι ή το άφησα κάπου στη μέση :P

Ίσως το ξανακάνω κάποια στιγμή install να ελέγξω τα saves. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σεναριακά μου άρεσε. Το είχα δοκιμάσει το 2017 και μιας και καθόταν στην steamολίστα, όσα να το ξαναπροσπαθήσω. Τελικά εάν το πας stealth, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Είναι κοντά στο τέλος. Το κακό είναι ότι πάνω που συνήθισα το Gameplay του, τελειώνει :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...