Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου προέκυψε ένα θέμα με το παιχνίδι. Το είχα φτάσει μέχρι ένα σημείο και το παράτησα για κάποια άλλα.

Πριν από 2-3 μέρες πήγα να το συνεχίσω.  Το παιχνίδι για κάποιο λόγο δεν ξεκινά.

Το έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, έκανα verify τους φακέλους του παιχνιδιού, βγήκα από το Steam και διέγραψα  το appcache και έκανα επανεκκίνηση. 

Το παιχνίδι εξακολουθεί να μην ξεκινά. Καμιά λύση ;; 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ξεκίνησα σήμερα, για κάτι "χαλαρό" καλοκαιριάτικα...

Αφήνοντας τα τεχνικά κολήμματα (προσπαθώ να βρω πού δεν είναι Bugαρισμένο και δυσκολεύομαι), είναι σα να βρίσκω μπροστά μου όλα όσα με ξενέρωσαν στο HR.

Θα έχει το χρόνο του, θα το τερματίσω για το γμτ, αλλά "λίγο", πολύ "λίγο".

Δημοσ.

To ξεκίνησα σήμερα, για κάτι "χαλαρό" καλοκαιριάτικα...

Αφήνοντας τα τεχνικά κολήμματα (προσπαθώ να βρω πού δεν είναι Bugαρισμένο και δυσκολεύομαι), είναι σα να βρίσκω μπροστά μου όλα όσα με ξενέρωσαν στο HR.

Θα έχει το χρόνο του, θα το τερματίσω για το γμτ, αλλά "λίγο", πολύ "λίγο".

Καλό είναι απλώς σεναριακά αφήνει πολλά ερωτήματα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ το κυρίως παιχνίδι και ιδού οι εντυπώσεις:

Θετικά

Παρόμοιο gameplay με το HR με περισσότερες ακόμη επιλογές για να ολοκληρώσεις τις αποστολές. Οι διαδρομές-πίστες είναι καλοσχεδιασμένες και αυτό κρατάει το ενδιαφέρον για να εξερευνήσεις.

Ωραία ατμόσφαιρα και ασφαλώς καλύτερα γραφικά από το HR. Προσωπικά δεν είχα θέματα με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο High.

Καλή προσθήκη το crafting on the fly.

Αρνητικά

Χειρότερο σενάριο-υπόθεση από το HR που μάλιστα ολοκληρώνεται βιαστικά.

Αισθητικά το HR μου άρεσε περισσότερο με το χρυσαφί και το μαύρο να κυριαρχούν. Μου θύμιζε περισσότερο cyberpunk έτσι, τουλάχιστον για το δικό μου γούστο. Τo HR είχε περισσότερο χαρακτήρα.

Λιγότερη ποικιλία σε τοποθεσίες και γενικά λιγότερο περιεχόμενο. Το HR μου φάνηκε μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον.

Το hacking μου φάνηκε κουραστικό και πιο πολύπλοκο σε σχέση με το HR. Σκοτεινή η οθόνη του και πολλά software για χρήση που κουράζουν. Κατέληξα να χρησιμοποιώ multi-tool.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν άπειρα πράματα για interact που κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικό. Δε χρειάζεται παντού μπύρες, κρασιά και μπαούλα.

Για άλλη μια φορά, ο Jensen πρέπει να έχει λουμπάγκο με το συνεχές σκύψιμο μέσα στους αεραγωγούς.

Συνολικά το HR το θεωρώ ανώτερο. Στις τιμές των πρόσφατων εκπτώσεων βέβαια το MD σαφώς αξίζει.

Μόλις ολοκληρώσω και τα DLC θα γράψω ξανά.

• Like 2
Δημοσ.

και σε μένα μου άφησε μια απαγοήτευση αυτή η συνέχεια η τουλάχιστον δεν ήταν έτσι όπως το περίμενα και δεν μπορεί αν συγκριθεί με το πρώτο 

Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ το κυρίως παιχνίδι και ιδού οι εντυπώσεις:

Θετικά

Παρόμοιο gameplay με το HR με περισσότερες ακόμη επιλογές για να ολοκληρώσεις τις αποστολές. Οι διαδρομές-πίστες είναι καλοσχεδιασμένες και αυτό κρατάει το ενδιαφέρον για να εξερευνήσεις.

Ωραία ατμόσφαιρα και ασφαλώς καλύτερα γραφικά από το HR. Προσωπικά δεν είχα θέματα με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο High.

Καλή προσθήκη το crafting on the fly.

Αρνητικά

Χειρότερο σενάριο-υπόθεση από το HR που μάλιστα ολοκληρώνεται βιαστικά.

Αισθητικά το HR μου άρεσε περισσότερο με το χρυσαφί και το μαύρο να κυριαρχούν. Μου θύμιζε περισσότερο cyberpunk έτσι, τουλάχιστον για το δικό μου γούστο. Τo HR είχε περισσότερο χαρακτήρα.

Λιγότερη ποικιλία σε τοποθεσίες και γενικά λιγότερο περιεχόμενο. Το HR μου φάνηκε μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον.

Το hacking μου φάνηκε κουραστικό και πιο πολύπλοκο σε σχέση με το HR. Σκοτεινή η οθόνη του και πολλά software για χρήση που κουράζουν. Κατέληξα να χρησιμοποιώ multi-tool.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν άπειρα πράματα για interact που κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικό. Δε χρειάζεται παντού μπύρες, κρασιά και μπαούλα.

Για άλλη μια φορά, ο Jensen πρέπει να έχει λουμπάγκο με το συνεχές σκύψιμο μέσα στους αεραγωγούς.

Συνολικά το HR το θεωρώ ανώτερο. Στις τιμές των πρόσφατων εκπτώσεων βέβαια το MD σαφώς αξίζει.

Μόλις ολοκληρώσω και τα DLC θα γράψω ξανά.

+11111111111111

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος και τα DLC.

Όσον αφορά αυτά:

Τo Desperate Measures είναι μία αποστολή με διάρκεια 60-90'. Θα μπορούσε να είχε ενσωματωθεί και στο κανονικό παιχνίδι αλλά το έδωσαν δωρεάν. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά προσθέτει λίγη ιστορία.

Τα άλλα 2 μου άρεσαν αρκετά, ιδιαίτερα το Criminal Past. Υπάρχουν πολλές διαδρομές-επιλογές και η εξερεύνηση σε ανταμοίβει. Προσθέτουν επίσης αρκετό backstory και η ατμόσφαιρα γενικά είναι καλή. Θεωρώ επίσης πως έχουν ικανοποιητική διάρκεια (2-3 ώρες το System Rift, 5-6 ώρες το Criminal Past)

Ως σύνολο μπορώ να πω πως το διασκέδασα αρκετά το MD (μου πήρε περίπου 30 ώρες κάνοντας τα περισσότερα). Για μένα αξίζει σαφώς να αγοραστεί με τα DLC αλλά σε εκπτώσεις όπως πρόσφατα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο greenman μπηκε η deluxe σε καλη τιμη και εξαντληθηκε με το καλημερα δυστηχως :(

Ειναι τραγικο ρε γμτ να εξακολουθει να πωλειται το συγκεκριμενο παιχνιδι ακριβοτερα απο οτι στο ps4....

https://www.skroutz.gr/s/7050754/Deus-Ex-Mankind-Divided-PS4.html

Δημοσ.

Σωστό αυτό, η τιμή έχει κολλήσει σε αυτή του launch και ακόμα και σε έκπτωση 75% τα 10 - 15 ευρώ δεν είναι αμελητέα. Εγώ πάντως το αγόρασα από το Steam γιατί δεν το είχα κάνει στο launch λόγω διαθέσιμου χρόνου, και θα περιμένω και μια καλή έκπτωση για τα DLC που διάβασα καλά λόγια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το τερματισα και εγω, αρκετα πιο μικρο απο το 1 και δυστυχώς το τελειώνουν κάπως απότομα, στο ματσενκο δυσκολεύτηκα να τον καθαρίσω κρύφτηκα μεσα σε ενα αεραγωγό και το έστειλα αδιάβαστο στο μπαμ. Εντάξει παιχνιδάρα γενικα αλλα φαίνεται προς το τελος βιάστηκαν, το 1 δεν ειχα καταφέρει να τελειωσω το HR δεν το εχω παιξει ακομη ισως το ξεκινήσω

post-113376-0-53529300-1513724619_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...