Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε δεν το κατάλαβα αυτό με τα unskippable fuckin credits, και δυστυχώς σε αναγκάζουν να χάσεις το after credits cutscene, dialogue κτλ. Ευτυχώς υπάρχει το YT αν και στο συγκεκριμένο game couldn't not care less.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό.

Ανολοκλήρωτη ιστορία? 

Μην ανησυχείτε θα βγει και συνέχεια με sequel...well too bad, δεν έχει συνέχεια ποια....

http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-30-dont-expect-another-deus-ex-game-anytime-soon

Σα να λένε γιορτάστε θα έχουμε "σωστά" Marvel παιχνίδια τώρα!!

(*γκουχ γκουχ  δεν θα έχουμε άλλον deus ex σύντομα )..αλλά μην ξεχνάμε Marvel!  :P

Aπλά ελπίζω να τη κλείσουν την ιστορία κάπως με το dlc.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε αυτό για την ανολοκλήρωτη ιστορία,στο παιχνίδι ψάχνεις ποιος έβαλε την βόμβα στον σταθμό και αυτή η ιστορία τερματίζει, και ο τελικός μια χαρά boss fight μου φάνηκε εμένα μιας και το διάβασα και αυτό.

Εν τάξη το να αφήνουν μια πισινή για συνέχεια θα ήταν παράξενο να μην το κάναν.

Μπορεί να μην είναι αριστούργημα παιχνίδι αλλά είναι πολύ όμορφο και σε κρατάει αρκετά για να το τερματίσεις.

Δημοσ.

Η square enix μετά από αυτό έγινε η χειρότερη εταιρία του gaming για μένα .Ρε μαλακές εσείς το σπάσατε το παιχνίδι σε δύο κομμάτια απλά για να αρμεξετε το franchise .Φαινόταν απο χιλιόμετρα ότι σταματούσε απότομα .Σε συνδιασμό με microtransactions σε single player game απορούν γιατί δεν είχε καλά sales.

Κατάστρεψαν μία από τις καλύτερες gaming σειρές συγχαρητήρια

• Like 2
Δημοσ.

Η square enix μετά από αυτό έγινε η χειρότερη εταιρία του gaming για μένα

Το βρίσκω υπερβολικό αυτό αλλά σκεφτόμουν διαβάζοντας τα σχόλια ότι βαδίζει ολοφάνερα στη λογική της Activision και της ΕΑ. Ό,τι δεν τα φέρνει πετσοκόβεται. Παρόλο που τα παιχνίδια τους είναι πολύ υψηλής ποιότητας, φέρνουν φήμη, φέρνουν κόσμο, αναγνωρίζονται από κοινό και κριτικούς, υπάρχει μια μόνιμη γκρίνια από τη διοίκηση εδώ και χρόνια για χαμηλές πωλήσεις, κέρδη κάτω του αναμενόμενου κλπ. Τώρα "αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους" και το ρίχνουν στα Marvel franchises. Ε δεν πάει καλά το πράγμα, χαντακώνουν την ίδια την εξαιρετική δουλειά τους με τη στάση τους.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε game ήταν χειρότερο από το προηγούμενο, από το να συνεχίσουν και να γίνει AC για παράδειγμα καλύτερα ας πεθάνει with some dignity. Θα έρθει το Cyberpunk να κλείσει την τρυπα στο genre. Πάντως συμφωνώ αρκετά money hungry εταιρία σίγουρα στο top 5 μου.

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτα είχαμε το φιάσκο με τα augmented preorders, στη συνέχεια μας προκύψαν τα microtransactions και τέλος ήρθε η διαπίστωση πως το παιχνίδι είναι μισό. Και τα τρια ήταν αποφάσεις της Square Enix. Τώρα που η απληστία τους εκπυρσοκρότησε αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αφήσουν την Eidos Montreal να κάνει σωστά τη δουλειά της, λένε lol fuck it, και πάνε να αρμέξουν αλλού. Γελοίοι.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα η Square Enix σαν publisher παιζει να κανε ολες τις λαθος κινησεις που μπορουσε να κανει.Αυτα γινονται οταν εχεις στις δοιηκησεις ανθρωπους με 10 πτυχια που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο που λανσαρουν.Καμια λυπηση για τον συγκεκριμενο publlisher,κριμα μονο για τα franchise που θα καταπλακωσει η ανεπαρκεια τους. Ας ελπισουμε πως η Eidos Montreal θα μπορεσει να ολοκληρωσει σε καποια φαση το πραγματικα μισο story του Mankind Divided και απο κει και περα ας πανε να μαμηθουν

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικα η Square Enix σαν publisher παιζει να κανε ολες τις λαθος κινησεις που μπορουσε να κανει.Αυτα γινονται οταν εχεις στις δοιηκησεις ανθρωπους με 10 πτυχια που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο που λανσαρουν.Καμια λυπηση για τον συγκεκριμενο publlisher,κριμα μονο για τα franchise που θα καταπλακωσει η ανεπαρκεια τους. Ας ελπισουμε πως η Eidos Montreal θα μπορεσει να ολοκληρωσει σε καποια φαση το πραγματικα μισο story του Mankind Divided και απο κει και περα ας πανε να μαμηθουν

Εγώ εντωμεταξύ, που μου άρεσε το προηγούμενο και περίμενα να ολοκληρωθεί το πακέτο μαζί με τα dlc, τώρα ίσως να μην αγοράσω καθόλου το παιχνίδι.

Αν είναι να παίξω μισό παιχνίδι και μετά να μείνω με το "σενάριο" στο χέρι, άστο καλύτερα. Μένω με την μνήμη του προηγούμενου που είχε ολοκληρωμένη ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

Το Deus Ex είναι από τα λίγα παιχνίδια που είμαι έτσι και έτσι αν μου αρέσει ή όχι. Δεν το έχω προχωρήσει ιδιαίτερα το παιχνίδι μιας και πάω αργά-αργά, παραβιάζοντας υπολογιστές, διαβάζοντας τα mail και ψάχνοντας για κρυμμένα αντικείμενα.

Όμορφα γραφικά και τοποθεσίες, αλλά τα NPC σου δίνουν την αίσθηση του ψεύτικου μιας και γενικά δεν ανταποκρίνεται με κάποιο επουσιώδη τρόπο απέναντι σου. Υπάρχουν κάποια "triggers" που μπορείς να τους κάνεις να σου δώσουν σημασία, όπως να τους πετάξεις ένα κουτί στο κεφάλι ή να εμφανίσεις όπλο.

Οι συζητήσεις όμως ενδιαφέρουσες και το voice-acting πολύ καλό. Φυσικά το γνωστό απών lip-synching χαλάει την συνολική εικόνα, αλλά για καλή μου τύχη κοιτάζω τους υπότιτλους παρά τις φάτσες τους.

Δεν χρειάζεται να κάνω περεταίρω ανάλυση αλλά αυτό που με χαλάει είναι, οτι δεν νιώθω οτι ο κόσμος είναι ζωντανός στο παιχνίδι.

Cyberpunk, αργείς;

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνω περεταίρω ανάλυση αλλά αυτό που με χαλάει είναι, οτι δεν νιώθω οτι ο κόσμος είναι ζωντανός στο παιχνίδι.

Cyberpunk, αργείς;

Κακομάθατε, κύριοι :P

Άλλο το ένα άλλο το άλλο, προσωπικά παρόλο που το ίδιο συνέβαινε και στο HR δε με είχε ενοχλήσει σα φαινόμενο γιατί ο σχεδιασμός και το gameplay είναι αρκετά διαφορετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...