bilythekid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 εχω κολησει σε αυτη την πιστα https://postimg.org/image/fw3knd70n/
Despotas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με ένα απλό search: https://youtu.be/N4-Sm4SH0jA Το παιχνίδι πωλείται σε ιστορικό χαμηλό (16,50€) στο Steam για 30 ώρες ακόμη: http://store.steampowered.com/app/337000/
dimyok Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι αφου εσπασε καταδεχτηκαν να το βαλλουν απο 50 σε sales . Παιζει να ειναι η μονη καλη εκπτωση που εχω δει τελευταια στο steam . Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από dimyok 1
kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες, μπορεί καποιος να με βοηθήσει με πμ για να μη γράφουμε δημόσια για εκδόσεις του θείου; Θέλω να αγοράσω το παιχνιδι, αλλα πως θα μεταφέρω τα saves που...έτυχε να έχω;
dimyok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Άντε αν είναι να αγοράσεις τίποτα legit και πολλοί έχουν την ίδια "απορία" Θα κανεις 2 search και θα τα βρεις . Θεωρητικά πχ από C:\Users\"Username"\CPY_SAVES στο αντίστοιχο C:\Users\ " Χρήστες" . Για πότε αναθερμανθηκε ένα αδιάφορο thread
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ουτως ή αλλως δεν υπηρχε και καμια ανακοινωση για τιποτα νεο απο το season pass.
kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Άντε αν είναι να αγοράσεις τίποτα legit και πολλοί έχουν την ίδια "απορία" Θα κανεις 2 search και θα τα βρεις . Θεωρητικά πχ από C:\Users\"Username"\CPY_SAVES στο αντίστοιχο C:\Users\ " Χρήστες" . Για πότε αναθερμανθηκε ένα αδιάφορο thread Θενκς, ήταν μέσα στο user/my documents εν τέλει... Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να αγοράσω το παιχνδι και τζίφος με το steam.
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Winter sale...κάτσε να ηρεμήσουν τα αμερικανάκια και θα τα καταφέρεις.
NT1G Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θενκς, ήταν μέσα στο user/my documents εν τέλει... Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να αγοράσω το παιχνδι και τζίφος με το steam. Άργησες μερικές ώρες; Άκυρο έχει ακόμα προσφορά.
kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οχι ολα καλά. Ξεμπλόκαρε...κατεβαίνει τώρα. Μου κάνει εντύπωση πως κατεβάζει 20κατι GB, ενώ το αααααααλλλλλο ήταν καμμια 70ριά!
kanesaxo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Άντε αν είναι να αγοράσεις τίποτα legit και πολλοί έχουν την ίδια "απορία" Θα κανεις 2 search και θα τα βρεις . Θεωρητικά πχ από C:\Users\"Username"\CPY_SAVES στο αντίστοιχο C:\Users\ " Χρήστες" . Για πότε αναθερμανθηκε ένα αδιάφορο thread Δυστυχώς τζίφος. Δεν αναγνωριζει τα saves. Και αν δε βρω λυση δε βλεπω να το ξαναπαιζω απ την αρχη κι ας τ'αγορασα γνησιο. Το ειχα προχωρήσει παρα πολυ.
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ε τοτε απλα τερματισε το πειρατικο που εχεις και εχε το αυθεντικο στη συλλογη σου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε αυτό το path C:\Users\User\AppData\Roaming...
chek2fire Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Το έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος και το παράτησα. Το κάνω σπάνια σε game αλλά αυτό εδώ ήταν η απόλυτη απογοήτευση και τελείως απαγοητευτικό από το προηγουμενο. Ενώ ξεκινάει καλά σε βάζει στο κλίμα με την πανέμορφη Πράγμα, με άπειρους χώρους να εξερευνήσεις με πολύ καλά quest με ωραίες αναβαθμίσεις το τελευταίο του μέρος γίνετε απλά ότι νάναι. Λες και τους τελείωσαν τα χρήματα και ήθελαν να βγάλουν το game άρον άρον. Σε βάζει σε μια ατελείωτη αγγαρεία με φτηνά τρικ στις ίδιες ακριβώς πίστες για να μεγαλώσουν τον χρόνο του gameplay. Που είναι οι άπειρες πίστες του προκάτοχου του και οι πολλές διαφορετικές τοποθεσίες? Απαγοήτευση τόσο απλά
D4rkshadow Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πρεπει να πω και εγω οταν το τελειωσα και εκανα μια συγκριση με το 2, οτι το 2 ειναι κατα πολυ καλυτερο,για εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα