Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Για το OC τα έχω πει, εάν περνάς Firestrike extreme, είσαι stable στο 99,99% των περιπτώσεων.
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μην το λες εγώ περνούσα όσο ψαχνόμουν με την 480 αλλά μόλις ξεκινούσα deus ex πχ φιλάκια, freeze και πριν φορτώσει καν το παιχνίδι, στο μενού. στο gears 4 μπορεί να μου το έκανε και μετά από 1.5 ώρα μπορεί και στο 20λεπτο για να είσαι πραγματικά βέβαιος για το o/c που έχεις κάνει στη κάρτα θα πρέπει να έχεις τερματίσει καμιά ντουζίνα απαιτητικούς τίτλους και πάλι μετά από καιρό θα είσαι αρκετά βέβαιος για αυτό που έκανες, πχ με το παλιό hitman έσκαγαν κρασαρίσματα σε γνωστό μου ενώ για καιρό δεν υπήρχαν συμπτώματα btw η 480 δε μου αρέσει για o/c για καθημερινή χρήση, είναι καλή χρυσή αλλά όπως βγαίνει από το κουτί με o/c αρχίζει τα περίεργα, σημαντικά περισσότερο θόρυβο και όλα αυτά για πολύ μικρό κέρδος κάπως έτσι μου ήταν και η 6950 μου, η 7950 ήταν το πάρτυ
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Στην 1070 μου πάντως εάν υπάρχει θέμα freez-άρει αμέσως στο Firestrike extreme όταν δείχνει τον μάγο, αν περάσει την σκηνή με τον μάγο είναι οκ σε όλους τους τίτλους.
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ναι δε το αμφισβητώ, απλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι από τη στιγμή που βγαίνεις εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα και δεν είναι υποχρεωμένος κιόλας οι μόνοι ίσως που οφείλουν να σου εγγυηθούν είναι η intel με τους Κ που σε βάζεις να πληρώσεις το χαρακτηριστικό αυτό επιπλέον και συνήθως έχεις "εγγυημένο" το 4.4-4.6 στους έως τώρα επεξεργαστές
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Για όποιον θυμάται περι 7950, τα ρολογια που αναφέρω ειναι τα μέγιστα δυνατά μέσω του προγράμματος της asus. είναι τέρμα σταθερός με furmark κτλ. Τα ειχα τσεκάρει οταν τη πρωτοπήρα που την κλόκαρα για το χαβά. Απ'οσο θυμάμαι ειχα και πολύ καλά ρεύματα, αλλα λετπομέρειες τώρα γιοκ. Απλά μου κανε εντύπωση η τοσο μικρη διαφορα στα fps. Τεσπα, νομιζω με 30fps ειναι απλά playable και δεν ειμαι για νέες καρτες...
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Για όποιον θυμάται περι 7950, τα ρολογια που αναφέρω ειναι τα μέγιστα δυνατά μέσω του προγράμματος της asus. είναι τέρμα σταθερός με furmark κτλ. Τα ειχα τσεκάρει οταν τη πρωτοπήρα που την κλόκαρα για το χαβά. Απ'οσο θυμάμαι ειχα και πολύ καλά ρεύματα, αλλα λετπομέρειες τώρα γιοκ. Απλά μου κανε εντύπωση η τοσο μικρη διαφορα στα fps. Τεσπα, νομιζω με 30fps ειναι απλά playable και δεν ειμαι για νέες καρτες... εγώ με 7950 στα 1100/1450 (σταθερά ρολόγια επί 3+ χρόνια) το έπαιξα μια χαρά και όχι με 30αρια, με 60αρια ήμουν συνήθως και άντε να έπεφτα σε 40αρια σε κάποιες φορές ΑΛΛΑ έπαιζα με presets high, δε ξέρω αν θες να παίξεις με παραπάνω (very high/ultra), δεν είναι η κάρτα για παραπάνω από high πλέον και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά σε πάρα πολλά πια, και το high για τόσο παλιά κάρτα επίτευγμα είναι στο μόνο παιχνίδι που έως τώρα είδα την 7950 να τα φτύνει και με medium και ο,τι θες και να παίζει όντως σε 30αρια που να χτυπάς το κώλο σου κάτω είναι στο forza και εκεί πήρα και την απόφαση να την αλλάξω με 480, αλλά το deus ex μια χαρά το έπαιξα σε high από κει και πέρα αν θες να τερματίζεις ρυθμίσεις σε 1080/1200p απλά αλλάζεις κάρτα και πας σε 480 ή 1060, η 7950 κρατάει μεν για όποιον θέλει να κάνει οικονομία, αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά της και πολύ κράτησε η διαφορά με τις παραπάνω κάρτες βέβαια δεν είναι τόσο δραματική, αν από high βάλεις ultra, σιγά τα ωα και πολλά παιχνίδια ήδη τα τρέχει ultra όμως σκάνε σιγά σιγά και τα φρούτα που σε πάνε στο medium..
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Θα σου μεταφέρω τα settings μόλις επιστρέψω σπίτι. Διοτι 30 με 60 ειναι χαωτικη η διαφορα. Επαναλαμβάνω, αφησε οτι επέλεξε το παιχνιδι, δεν ασχοληθηκα. Γι'αυτο που έγραψε με στοκ ρολόγια και O/C έχεις άποψη; μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο; Υ.Γ. προφαν΄ς καποιος που κρατάει ακόμη μια 7950/70 δεν έχει τις απαιτήσεις που είχε καποτε, προς Θεού. Δε ζήτησα να παιξω κατι με 100 fps, μιας και σπανίως παίζω παιχνίδια σχεδόν απο τότε που τη πήρα κι έπειτα (προ 3 ετίας
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τι να σου πω; κι εγώ κι άλλο ένα παιδί από δω μέσα το παίξαμε με tahiti όταν πρωτοβγήκε (πρέπει να υπήρξαν κάποια upate το πρώτο καιρό νομίζω μέχρι να το τελειώσω είχε βγει και το dx12 σε beta) χωρίς κανένα θέμα και θυμάμαι να αναφέρουμε και οι δύο ανάλογη εμπειρία η κάρτα αυτό το preset το σήκωνε και εγώ προσωπικά έπαιζα και με vsync όπως συνηθίζω μάλιστα είχαμε παρατηρήσει από την αρχή ότι το παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες έδινε καλύτερα νούμερα από το benchmark, στο benchmark είχα 40κάτι, αλλά στο παιχνίδι πλησίαζα συνήθως το 60αρι παρότι ακούστηκαν πολλά για το optimization του δε θα έλεγα ότι με προβλημάτισε ιδιαίτερα, συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι θα μπορούσε και πολύ καλύτερα
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Να γιατί δε βλέπω διαφορά...γιατί κατι συμβαίνει... Τρέχω με στοκ ρολογια 3dmark 11 τη free εκδοση που κατέβασα. Graphics score 8358 (3d mark 7936) To ξανατρέχω με 1200/1575 ρολογια Graphics score 8367 (3d mark 7940) Ok στη free εκδοση τρέχει σε 1280Χ1024, που η καρτα δε παιζει τοσο ρολο, αλλα...0% διαφορα;
Oroku Saki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εχουν πει ποτε θα βγουν τα 2 επομενα DLC? Εβγαλαν το πρωτο 1 μηνα μετα την κυκλοφορια και ακομα περιμενουμε τα υπολοιπα.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το oc ειναι οντως τσαμπα επιδοσεις αν και το θεμα ειναι οτι ουτως ή αλλως οι περισσοτερες εκδοσεις custom καρτων πλεον εχουν αρκετα ικανοποιητικο factory oc. Σε υψηλες αναλυσεις και σε καινουργια καρτα καλο ειναι να γινεται με το καλημερα. Σε τοσο παλιες καρτες ομως οπως η 7950,ειτε κανεις oc ειτε δεν κανεις καθολου οτι εχει να σου προσφερει η καρτα πλεον ειναι συγκεκριμενο. Δε θα το λέγα άνετα εν τέλει. Αφησα τις ρυθμίσεις "ως τις επέλεξε" το παιχνιδι απο μόνο του, σε 1920Χ1200. Εχω περίπου 30fps. Οχι πως με χαλάει, τοσων χρονών κάρτα έχω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ειναι πως τη κλόκαρα οσο πηγαίνει απ'το πρόγραμμα, 925/1250 στοκ ρολόγια σε 1200/1575 και ειχα μόλις 1-2 fps βελτίωση. Δεν είναι περίεργο; περιπου 30fps δεν ειναι καλα παντως,για pc game μιλαμε ειδικα αν το πληρωσες κιολας.Το μεγαλο προβλημα στο παραπανω βασικα ειναι η αναλυση οθονης που μιλαμε για 1200p που σε unoptimized παιχνιδια αυτο ποναει αρκετα. Το μονο καλο των console port παλι ειναι οτι πρωτα κοιτας πως θα εχεις σταθερα τα frames που υποστηριζει το Monitor σου και μετα κοιτας ολα τα αλλα,αφου οι διαφορες 8 στις 10περιπτωσεις ειναι ελαχιστες απο medium προς high και πανω.
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εν τέλει, παρόλο που χάλασα το τοπικ, είχε καποιο πρόβλημα το προγραμμα της asus. (ειχα να ασχοληθώ με OC/gaming αιώνες). Κατέβασα το καινουργιο και την κλοκαρα 1200/1575 (οσο μ'αφήνει δηλ) και απο 30fps πήγε περίπου στα 40. Σε σημεία που ειχα 25, πήγα στα 32-35 και θεωρώ πως ειναι περισσότερο playable τώρα. Δεν ειναι και λιγο OC, απο 925/1200. Σηκώνει σίγουρα κι άλλο, αλλα νταξ, δεν ασχολουμαι περαιτέρω. Υ.Γ. επαναλαμβάνω πως για 4 χρονών κάρτα, είναι ΠΟΛΥ τίμια. Αλλά οκ, δεκτόν, μέχρι ένα σημείο.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οσο για το season pass που αναφερθηκε,αρκετοι το αγοραζουν day one απο κλειδαδικα που το εχουν σε εκπτωση και βγαινει πχ 50-55ευρω,οσο δηλαδη κοστιζει σκετο το παιχνιδι στο steam. Το λεω γιατι τοσο μου βγηκε και μενα το Dark Souls 3(το πρωτο και τελευταιο παιχνιδι που αγορασα day one μαζι με το season pass του),δηλαδη 54ευρω. Εν τέλει, παρόλο που χάλασα το τοπικ, είχε καποιο πρόβλημα το προγραμμα της asus. (ειχα να ασχοληθώ με OC/gaming αιώνες). Κατέβασα το καινουργιο και την κλοκαρα 1200/1575 (οσο μ'αφήνει δηλ) και απο 30fps πήγε περίπου στα 40. Σε σημεία που ειχα 25, πήγα στα 32-35 και θεωρώ πως ειναι περισσότερο playable τώρα. Δεν ειναι και λιγο OC, απο 925/1200. Σηκώνει σίγουρα κι άλλο, αλλα νταξ, δεν ασχολουμαι περαιτέρω. Υ.Γ. επαναλαμβάνω πως για 4 χρονών κάρτα, είναι ΠΟΛΥ τίμια. Αλλά οκ, δεκτόν, μέχρι ένα σημείο. Καλα το Deus ex δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα.Αν παιξεις πχ το Doom θα δεις οτι η καρτα σου θα αποδιδει πολυ καλυτερα απο οτι στο παραπανω παιχνιδι. Παντως 30 fps πανω κατω δεν ειναι καλα για pc gaming.Το λεω με την εννοια οτι για 30ρια fps ειναι κυριως οι κονσολες που κοστιζουν ξερω γω οσο ενας i5 πανω κατω πλεον. Ουτε βεβαια αυτο σημαινει να δωσει καποιος μια περιουσια για καρτες γραφικων,αλιμονο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Deus Ex: Mankind Divided is available for only 17€ for the next 40 hours
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα