Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 1. Πως στο παίζει τόσο καλά μιας και ο Phenom δεν υποστηρίζει το σετ εντολών SSE 4.1;; 3. Εντάξει είναι φανερό ο,τι δεν "πας" τα FPS. Καθόλου περίεργο μιας και εγώ δεν συμπαθώ τα 3rd Person... 1. Παίζει σε Phenom γι΄αυτό και το συζητάμε. Κοίτα έπαθα πλάκα αλλά σε ultra είμαι πάνω από 40fps διαρκώς, οπότε, πολύ καλή δουλειά. 2. Αμοιβαία τα αισθήματα...
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βλέποντας αυτό το βίντεο, ο τύπος εχει μια gpu των 700ε... Στο pc της υπογραφής, θα μπορώ να το παίξω ανεκτά; καμμια 40ρια fps πανω κατω;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 κοιτα πως ζωντανεψε το θεμα "ξαφνικα"... 1
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σε βλεπω να τρως Ban Aπο σύμπωση ο τίτλος του βίντεο αδερφέ...δε φταίω γώ, αλλά το γιουτιουμπ. Σας ευχαριστώ παίδες.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 http://store.steampowered.com/app/470070/#app_reviews_hashνα πεφτει το κραξιμο για το season pass 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Eίναι κάκιστο το συγκεκριμένο μέρος τις εταιρίας, και μάλλον δεν θα στρώσει, νομίζουν ότι ξεχνάμε to "Augment your Pre-Order bollox"?! http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/09/01/deus-ex-mankind-divided-has-the-worst-pre-order-bonus-structure-of-all-time/#d7c94a0506bd 1
mike299 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 http://store.steampowered.com/app/470070/#app_reviews_hashνα πεφτει το κραξιμο για το season passΓια να κάνεις review στο steam, δεν πρέπει να έχεις κάνει αγορά πρώτα ή άλλαξε αυτό? Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι έχει mostly negative reviews. Όχι γιατί διαφωνώ με την βαθμολογία, αλλά όλοι αυτοί αγόρασαν το season pass μόνο και μόνο για να γκρινιάζουν? Ας μην το αγόραζαν καλύτερα, από την στιγμή που πλήρωσες, στα αυτά του publisher, τα λεφτά σου τα πήρε. Άλλη μια περίπτωση που καλύτερα να περιμένεις να βγει η director's cut (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) και να αγοράσεις μια φορά και σε κανονική τιμή την πλήρη εμπειρία ενός τίτλου. Edit. Καλά, δεν πάνε καλά αυτοί! One-use only items σε single player game??? Μετά κατηγορούν τον κόσμο ότι κατεβάζει σπασμένα παιχνίδια. Αφού βλέπει ότι τον κοροϊδεύεις, δεν θα αντιδράσει? 1
dimyok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Στην πυρα τα "season pass" . Βρισκουν μλκες και τα κανουν. Το χω αγορασει την special edition και αυτο μου δινει το δικαιωμα να κανω negative review . Στο CPY περιλαμβανονται και ολα τα extras btw.
GjokerR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Για να κάνεις review στο steam, δεν πρέπει να έχεις κάνει αγορά πρώτα ή άλλαξε αυτό? Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι έχει mostly negative reviews. Όχι γιατί διαφωνώ με την βαθμολογία, αλλά όλοι αυτοί αγόρασαν το season pass μόνο και μόνο για να γκρινιάζουν? Ας μην το αγόραζαν καλύτερα, από την στιγμή που πλήρωσες, στα αυτά του publisher, τα λεφτά σου τα πήρε. Άλλη μια περίπτωση που καλύτερα να περιμένεις να βγει η director's cut (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) και να αγοράσεις μια φορά και σε κανονική τιμή την πλήρη εμπειρία ενός τίτλου. Edit. Καλά, δεν πάνε καλά αυτοί! One-use only items σε single player game??? Μετά κατηγορούν τον κόσμο ότι κατεβάζει σπασμένα παιχνίδια. Αφού βλέπει ότι τον κοροϊδεύεις, δεν θα αντιδράσει? Ασχέτως του ηλίθιου από πλευράς εταιρίας marketing στο κομμάτι season pass και το community δεν δείχνει οτι πρέπει να αντιμετοπιζομαστε πιο σοβαρά. Πρώτον γιατί ενώ ήταν γνωστό το τι έχει το season pass και πάλι πούλησε για να γεμίσει με τόσα reviews και δεύτερον μέχρι να ανακοινωθεί οτι τα αντικείμενα ήταν cosumables μιλάγανε για p2w στο SINGLE PLAYER
dimyok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ειδικα στο pc αν θες praxis βαζεις ενα trainer και τους δειχνεις το κ@λ@δαχτυλο
kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άνετα θα το παίξεις. Δε θα το λέγα άνετα εν τέλει. Αφησα τις ρυθμίσεις "ως τις επέλεξε" το παιχνιδι απο μόνο του, σε 1920Χ1200. Εχω περίπου 30fps. Οχι πως με χαλάει, τοσων χρονών κάρτα έχω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ειναι πως τη κλόκαρα οσο πηγαίνει απ'το πρόγραμμα, 925/1250 στοκ ρολόγια σε 1200/1575 και ειχα μόλις 1-2 fps βελτίωση. Δεν είναι περίεργο;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χωρίς ΑΑ και sharpness το game είναι μια pixeloθολούρα του κερατα. Από εμπειρία το OC gain σε console ports συνήθως είναι μικρό και ασταθές, σπανια να παίξω και να μην βγάλει error σε απολύτως stable clock, για αυτό και δεν ασχολούμαι πια γιατί η ώρα που χρειάζεται να βρείς σωστές ρυθμίσεις για επιθυμητά fps είναι ήδη αρκετή. Επίσης το benchmark είναι για τα πανηγύρια. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα