noFEARgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 χτες εσπασε το παιχνιδι τις προσφορες τις κανονιζουν μερες οι publicers με το steam . Black friday ειναι αυριο θα ηταν σε προσφορα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Όχι συζήτηση για θείους, σπασίματα και Denuvo εδώ παρακαλώ.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σε ultra setting δεν κρατάει σταθερά 60fps για κανένα λόγο (σε DX12 τουλάχιστον) στο σύστημα της υπογραφής. Να έχεις κάρτα των 500ε και να βλέπεις 30fps και μετά σου λένε αγόρασέ το και υποστήριξε τους devs...
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Βάλε DX11, πάει αρκετά καλύτερα στις πράσινες.
noFEARgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Η βαλτο στα very high οι διαφορες ειναι σχεδον ανύπαρκτες 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μονο τα προβληματικά αργούνε τόσο για να φάνε τα patches, το DOOM που ήταν άψογο βγήκε γρήγορα, τυχαίο? Ίσως. 1
zvarthangalos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το παιχνίδι πάντως φαίνεται πως είναι πολύ καλό έχω παίξει μόνο μια ώρα και μου άφησε καλές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς η gpu που είναι 2gb και η cpu δεν μου επιτρέπουν να πάω τις ρυθμίσεις πάνω από high όμως το παιχνίδι αν και σε αυτές τις ρυθμίσεις παίζει εξαιρετικά χωρίς τεράστια framedrops (μέχριστιγμής τουλάχιστον ) κάτω απο 45 δεν πέφτει όμως η ανάλυση ΄της οθόνης είναι 1680 Χ 1050 και σε directX11. σε 12 δεν δοκίμασα ακόμη.
noFEARgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 οροκου σακι το spam ειναι εναντια στους κανονες του forum . υπαρχουν και ορια 2
zvarthangalos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 1080 ειναι ητηλεοραση που εχω ομως το deus ex δεν ειναι να το παιξεις με gamepad τι ειναι pro evolution soccer!
dimyok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλα το προφανες ειπε οτι σε 1680 Χ 1050 τρεχει ok σε 2 gb . Να προσθεσω οτι και σε 1920 Χ 1080 ειναι ok σε 7870
Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 1. Είναι το πιο smooth παιχνίδι από τα καινούργια που έχω δοκιμάσει, ακόμη και στο ταπεινό σετ της υπογραφης, τρέχει ultra. 2. Φοβερά γραφικά, εξαιρετική ιστορία, είδα και το 12λεπτό βίντεο που σου λέει τι έγινε πρίν, 3. Δεν μπορώ να το παίξω. Δεν γίνεται να παίξω first person και απορώ πως μπορείτε κι εσείς. Αυτή η τελείως αφύσικη κίνηση της κάμερας με το όπλο ένα τεράστιο μαρκούτσι να πιάνει το 1/3 της εικόνας χαλάει όλη την εμπειρία. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, έτσι όπως είναι η κάμερα, που στον διάτανο να πάω. Έχω χαθεί καμιά 10αριά φορές κ είμαι ακόμα στην 1η αποστολή. Κρίμα. Το βάζω στην άκρη και περιμένω κανένας μοντ να το κάνει 3rd person μπας και το παίξω. 2
_Theo_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 1. Είναι το πιο smooth παιχνίδι από τα καινούργια που έχω δοκιμάσει, ακόμη και στο ταπεινό σετ της υπογραφης, τρέχει ultra. 2. Φοβερά γραφικά, εξαιρετική ιστορία, είδα και το 12λεπτό βίντεο που σου λέει τι έγινε πρίν, 3. Δεν μπορώ να το παίξω. Δεν γίνεται να παίξω first person και απορώ πως μπορείτε κι εσείς. Αυτή η τελείως αφύσικη κίνηση της κάμερας με το όπλο ένα τεράστιο μαρκούτσι να πιάνει το 1/3 της εικόνας χαλάει όλη την εμπειρία. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, έτσι όπως είναι η κάμερα, που στον διάτανο να πάω. Έχω χαθεί καμιά 10αριά φορές κ είμαι ακόμα στην 1η αποστολή. Κρίμα. Το βάζω στην άκρη και περιμένω κανένας μοντ να το κάνει 3rd person μπας και το παίξω. 1. Πως στο παίζει τόσο καλά μιας και ο Phenom δεν υποστηρίζει το σετ εντολών SSE 4.1;; 3. Εντάξει είναι φανερό ο,τι δεν "πας" τα FPS. Καθόλου περίεργο μιας και εγώ δεν συμπαθώ τα 3rd Person...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα