paparoupas11 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Βρήκα λίγο επιτέλους και ξεκίνησα το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής είναι ότι περίμενα και λόγω ότι ότι το human revolution το λάτρεψα, έχω μεγάλες προσδοκίες. Μία κριτική προς το παρόν, ο χειρισμός (σε playstation) με μπερδεύει. Πολλά κουμπιά, θέλει να αφιερώσεις χρόνο.
paparoupas11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τέλος από εμένα. Δεν έχω λόγια, το ίδιο καλό με το human revolution. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι για ενήλικες. Ωραία πλοκή και (πολύ βασικό για εμένα) ωραίος και αληθοφανης κόσμος. Σε κάνει να νοιαζεσαι. Κρίμα που δεν βρίσκω αλλά παιχνίδια στο ίδιο στυλ. 2
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 το game μόλις κυκλοφόρησε και για linux στο steam. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι nvidia κάρτες γραφικών.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Deus Ex: Mankind Divided – New update released, improves overall performance for DX11 and DX12
Tobajara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον το σπάσανε και βγήκε σε torrent, θα ζωντανέψει λογικά το θέμα.
zvarthangalos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 H πλάκα είναι πως έχω αγορασμένα αυτην την στιγμή δυο παιχνίδια το Mafia III και το Dishonored 2 και δεν μπορώ να τα παίξω λόγο παλαιότητας CPU και θα παίξω (έστω με χαμηλωμένες ρυθμίσεις) το Deus:Ex που είναι παραβιασμένο.
_Theo_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 H πλάκα είναι πως έχω αγορασμένα αυτην την στιγμή δυο παιχνίδια το Mafia III και το Dishonored 2 και δεν μπορώ να τα παίξω λόγο παλαιότητας CPU και θα παίξω (έστω με χαμηλωμένες ρυθμίσεις) το Deus:Ex που είναι παραβιασμένο. Καλά ποια CPU έχεις και δεν μπορείς να τα παίξεις;
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Phenom λογικά, δεν έχουν SSE 4.1 οπότε πάπαλα.
zvarthangalos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι phenom II 955 Box έχω και λέω να κάνω αναβάθμιση την νέα χρονιά ίσως με την έλευση των Zen. Edit: Αξίζει να επισημάνω πως αν μου αρέσει το παιχνίδι ΄θα το αγοράσω και αυτό απλά μου δίνεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω πρώτα.
firepc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μεχρι χθες ηταν κολλημενο στα 50€ Με το που το σπασανε, επεσε καρφι στα 25€
noFEARgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 που ηταν 50 ευρω ; αν εννοεις στο steam ετσι και αλλιως θα εμπαινε σε προσφορα σημερα
firepc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι στο steam. Μην ορκιζεσαι για το ετσι κι αλλιως. Π.χ το warhammer που βγηκε το μαιο εχει ακομα 60€ Αυτο γτ δεν βγηκε σε προσφορα? Μηπως γτ δεν χει σπασει ακομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα