Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα λίγο επιτέλους και ξεκίνησα το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής είναι ότι περίμενα και λόγω ότι ότι το human revolution το λάτρεψα, έχω μεγάλες προσδοκίες.

Μία κριτική προς το παρόν, ο χειρισμός (σε playstation) με μπερδεύει. Πολλά κουμπιά, θέλει να αφιερώσεις χρόνο.

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος από εμένα. Δεν έχω λόγια, το ίδιο καλό με το human revolution. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι για ενήλικες.

Ωραία πλοκή και (πολύ βασικό για εμένα) ωραίος και αληθοφανης κόσμος. Σε κάνει να νοιαζεσαι.

Κρίμα που δεν βρίσκω αλλά παιχνίδια στο ίδιο στυλ.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H πλάκα είναι πως έχω αγορασμένα αυτην την στιγμή δυο παιχνίδια το Mafia III και το Dishonored 2 και δεν μπορώ να

τα παίξω λόγο παλαιότητας CPU και θα παίξω (έστω με χαμηλωμένες ρυθμίσεις) το Deus:Ex που είναι παραβιασμένο. :-D

Δημοσ.

H πλάκα είναι πως έχω αγορασμένα αυτην την στιγμή δυο παιχνίδια το Mafia III και το Dishonored 2 και δεν μπορώ να

τα παίξω λόγο παλαιότητας CPU και θα παίξω (έστω με χαμηλωμένες ρυθμίσεις) το Deus:Ex που είναι παραβιασμένο. :-D

Καλά ποια CPU έχεις και δεν μπορείς να τα παίξεις;

Δημοσ.

Ναι phenom II 955 Box έχω και λέω να κάνω αναβάθμιση την νέα 

χρονιά ίσως με την έλευση των Zen. :-D

Edit: Αξίζει να επισημάνω πως αν μου αρέσει

το παιχνίδι ΄θα το αγοράσω και αυτό απλά μου

δίνεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω πρώτα.

Δημοσ.

Ναι στο steam. Μην ορκιζεσαι για το ετσι κι αλλιως. Π.χ το warhammer που βγηκε το μαιο εχει ακομα 60€ Αυτο γτ δεν βγηκε σε προσφορα? Μηπως γτ δεν χει σπασει ακομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...