Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το game αν το πάρεις από μαγαζί, ξέρει κανείς σε τι μορφή είναι; blue ray ή dvd κλπ. Γιατί έχω ένα πιστωτικό από κωτσοβολο και έλεγα τι να πάρω, και πήρε το μάτι μου ότι πουλάει και PC games

Όλα τα retail βγαίνουν αποκλειστικά σε DVD, εκτος από κάποια που έχουν μονο το cdkey μέσα και tbh νομίζω κάποια στιγμή όλα έτσι θα γίνουν.

Δημοσ.

Ναι το να βγάλουν Blu-ray στο pc είναι άκυρο, δεν έχει κανένας μάλλον

Επίσης μη ξεχνάμε και περιπτώσεις όπως metal gear που ο δίσκος έχει μέσα λίγα mb και βασικά κατεβάζεις όλο το παιχνίδι, αν το βρεις σε καλή τιμή μόνο και μόνο για τη ταχύτητα της εγκατάστασης συμφέρει το retail

Το deus ex είναι από τα πιο σωστά για όσους ειδικά δεν έχουν γρήγορη σύνδεση, γιατί ακόμα και vdsl να έχεις ο δίσκος έχει μεγαλύτερη ταχύτητα

Δημοσ.

προσωπικα εχοντας 200 mbps δεν αγοραζω ποτε retail γιατι κανει παραπανω ωρα να γινει install απο οτι να το κατεβασω απευθειας . 

Πλεον εχουν τελειωσει τα retail μονο για καμια collectors edition αξιζουν 

Δημοσ.

Παιδιά το game αν το πάρεις από μαγαζί, ξέρει κανείς σε τι μορφή είναι; blue ray ή dvd κλπ. Γιατί έχω ένα πιστωτικό από κωτσοβολο και έλεγα τι να πάρω, και πήρε το μάτι μου ότι πουλάει και PC games

Δεν αξιζει αγαπητε να χαλασεις το πιστωτικο σου σε αυτο το παιχνιδι.

https://www.skroutz.gr/s/7050733/Deus-Ex-Mankind-Divided-PC.html 10ευρω ακριβοτερα απο τα αλλα καταστηματα το εχει.

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικα εχοντας 200 mbps δεν αγοραζω ποτε retail γιατι κανει παραπανω ωρα να γινει install απο οτι να το κατεβασω απευθειας . 

Πλεον εχουν τελειωσει τα retail μονο για καμια collectors edition αξιζουν 

εγώ με 50αρα να πω την αλήθεια δε καίγομαι και τόσο, αλλά πάνω στο τσακίρ κέφι και με καλή τιμούλα παίρνω και retail να στηρίξω και κάνα πιο μικρό μαγαζί

πολλές φορές όμως επειδή βαριέμαι να κάθομαι από πάνω να αλλάζω δισκάκια το βάζω και κατεβαίνει και φεύγω

αλλά με σκέτο adsl δε παλεύεται, πχ θυμάμαι το gta v (τεράστιο παιχνίδι σε σχέση με τα περισσότερα) να θέλει καμιά 12αρια ώρες από steam που με vdsl έπεσαν στις 4 

εσύ με 200αρα θα θες γύρω στη 1, οπότε είσαι καλύτερα από δισκάκια (που στη περίπτωση του gta δε νομίζω να είναι και όλο το παιχνίδι στα δισκάκια) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει αγαπητε να χαλασεις το πιστωτικο σου σε αυτο το παιχνιδι.

https://www.skroutz.gr/s/7050733/Deus-Ex-Mankind-Divided-PC.html 10ευρω ακριβοτερα απο τα αλλα καταστηματα το εχει.

Ναι το είδα,γενικώς δεν ψωνίζω απο τέτοια μαγαζιά,απλά έτυχε από αλλαγή οικοσκευής και πήρα πίσω πιστωτικό.Δεν βλέπω να θέλω κάτι άλλο απο εκεί.Να μην πάει και χαμένο. :)

Δημοσ.

Ναι το είδα,γενικώς δεν ψωνίζω απο τέτοια μαγαζιά,απλά έτυχε από αλλαγή οικοσκευής και πήρα πίσω πιστωτικό.Δεν βλέπω να θέλω κάτι άλλο απο εκεί.Να μην πάει και χαμένο. :)

Θελω να πω παρε καλυτερα κατι αλλο πχ αλλο παιχνιδι,κανα usb ξερω γω καταλαβες.

Δημοσ.

Θελω να πω παρε καλυτερα κατι αλλο πχ αλλο παιχνιδι,κανα usb ξερω γω καταλαβες.

Χμμ..η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω αν θα μου αρέσει,δεν το έχω δει live,οπότε θα το ξανασκεφτώ για τιποτα άλλο,thanks..

Δημοσ.

Το stuttering στην Πραγα μονο εμενα σκοτωνει ή απλά δεν δίνεις σημασία;

ή επειδή εχω δωσει ένα σκασμο λεφτα με πειράζει περισσοτερο; :P

• Like 1
Δημοσ.

Deus Ex: Mankind Divided – Patch build 565.4 changelog:

The following fixes are in this patch

– The patch adds new Breach content and features:

• Avatar customization (possibility to change the appearance of the Ripper in-game)
  • Overworld Map
  • New Santeau Corporation (New Maps and Darknet file)
  • New UI for avatar customization
  • New items: Premium Ripper Skins (2)
  • New item: Premium weapon (1)

– Fixed an issue where some players would crash when loading their savegame.
– Fixed an issue where players could get stuck in the side mission: 1011000

DX12 specific changes (*only applicable to the DX12_preview branch)

– Fixed an issue that could cause a DXGI_DEVICE_HUNG error.
– Improved performance stability, this should result in less stuttering.
– Slightly improved loading times

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...