Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά δεν αγοράζουμε και τελειώνει το θέμα με τα dlc

Όταν τα dlc είναι κανονικά expansion όπως το Witcher το συζητάμε, τα υπόλοιπα απλά τα αγνοούμε ή σε καμιά τιμή ξεφτιλα στο μέλλον αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να παίξουμε

• Like 2
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ τις προάλλες. Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα deus ex, αυτό για αρχή μου φάνηκε λίγο μπερδεμένο αλά κλασσικά όταν θα προχωρήσω λίγο θα αρχίσει να ξεμπερδεύεται, και η ιστορία και το cluttered UI. 

Δημοσ.

Η καλύτερα περιμένεις να βγει η πλήρη έκδοση (GOTY) και αγοράζεις αυτή μια και καλή

Ακριβως, οπως εχουν γινει τα πραγματα αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη. Δε μου αρεσει να τερματιζω ενα παιχνιδι και μετα απο 3-6 μηνες να βγαινει story DLC, εχω χασει τελειως την αισθηση και τη ροη του παιχνιδιου αρα ειναι καλυτερο να περιμενει καποιος για GOTY/full edition ετσι ωστε να απολαυση ολοκληρωμενη την εμπειρια του παιχνιδιου.

• Like 2
Δημοσ.

Το Dark Souls 3 βγηκε τον Απριλιο και το πρωτο Dlc θα βγει τον Οκτωβριο.Το ιδιο και για το Witcher που το πρωτο Dlc βγηκε μετα απο σχεδον μισο χρονο.

Ελεος με το Deus ex κιολας με το καλημερα Dlc.

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι με το καλημέρα ; Αφού έτοιμο κομμάτι από το κυρίως παιχνίδι πήραν και το έκαναν DLC..

γιατί είναι κοροϊδία..μόνος σου το λες..

Δημοσ.

Παιδιά το game αν το πάρεις από μαγαζί, ξέρει κανείς σε τι μορφή είναι; blue ray ή dvd κλπ. Γιατί έχω ένα πιστωτικό από κωτσοβολο και έλεγα τι να πάρω, και πήρε το μάτι μου ότι πουλάει και PC games

Δημοσ.

Παιδιά το game αν το πάρεις από μαγαζί, ξέρει κανείς σε τι μορφή είναι; blue ray ή dvd κλπ. Γιατί έχω ένα πιστωτικό από κωτσοβολο και έλεγα τι να πάρω, και πήρε το μάτι μου ότι πουλάει και PC games

3-4 DVD είναι δε θυμάμαι ακριβώς και έχουν μέσα όλο το παιχνίδι, δηλαδή μόνο patch θα κατεβάσεις από το steam
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...