D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πάντως ούτε καν από νέο Crysis δεν περίμενα να δω τέτοια γραφικά. Μακράν ό,τι πιο τεχνικά αρτιότερο είδα από την e3 μέχρι στιγμής. Η σειρά φένεται να εντυπωσιάζει σε έναν τομέα για τον οποίο ποτέ δεν ήταν διάσημη. Εϊναι όντως η δύναμη του dx12 ή να κρατάμε μικρό καλάθι? 2
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τελικά, κατευθείαν απ' την αρχή του trailer, απλά τον έσωσαν. Easy stuff. δεν κρατήθηκα (να τελειώσω πρώτα το Missing Link) και είδα τα trailer στο δικό μου final stage είχα διαθέσιμα και τα 4 endings (darrow, sarif, taggart και self-destruct), οπότε αν εξαιρέσεις το τελευταίο, στα άλλα 3 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι καταστρέφεται η Panchaea Τώρα αυτό που έχω να πω βάσει των trailers (εκτός των καταπληκτικών γραφικών) είναι ότι μου αρέσει η προσθήκη νέων stealth mechanics (τα ηλεκτροσόκ στη γροθιά, emp bullet στο πιστόλι κτλ), μιας και τις 27 ώρες που αφιέρωσα στο HR ήταν 100% stealth (εξαιρουμένων των bosses που αναγκαστικά τα αποτελειώνεις). Απλά όλο stealth takedowns, tranq darts, tazer και PEPS, μετά από λίγο ήθελα περισσότερη ποικιλία Εδώ που τα λέμε, τα shooting mechanics δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, άλλα νομίζω και οι developers δεν ήθελαν να το κάνουν BF / COD σε αυτόν τον τομέα. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτόν τον τομέα, μου έδωσε ακριβώς την ίδια αίσθηση με το Half Life 2. Δηλαδή τα shooting mechanics ήταν "OK - pass" και όλη η βαρύτητα έπεσε σε σενάριο, περιβάλλοντα κόσμο, μουσική κτλ. Για εμένα ορθώς.
Tobajara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μου κάνει εντύπωση το πόσο ομαλό είναι με αυτά τα γραφικά. Είναι κάμερα πρώτου προσώπου βέβαια, αλλά και πάλι το μόνο drop που είδα ήταν όταν άλλαζε σε "θερμική κάμερα", πράγμα λογικό. Το Human Revolution έπασχε και σε φωτισμούς και σε lip synching, ελπίζω αυτούς τους τομείς (ειδικά το δεύτερο) να τους έχουν προσέξει. 1
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μακάρι όχι. Έτσι θα έχουμε περισσότερες ελπίδες ότι θα είναι έτσι στο PC!
noFEARgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 απο ps4 ειναι . Ποτε δεν παρουσιαζουν multiplatform παιχνιδια σε pc . ενταξει εφοσον εφτιαξαν τον οπτικο τομεα και διωρθωσαν και το σουτινγκ κομματι , τα δυο πραγματα που επασχε το προηγουμενο αν κρατησουν τα υπολοιπα απο το πρωτο βρηκα το επομενο the witcher
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ειναι σε καλο δρομο οι τυπαδες στην Eidos Montreal,δεν νομιζω να μας απογοητευσουν
johnnyman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Edit:Tο εβαλε ο Psycho το tech demo τωρα το ειδα!!
seithan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μου κάνει εντύπωση το πόσο ομαλό είναι με αυτά τα γραφικά. Είναι κάμερα πρώτου προσώπου βέβαια, αλλά και πάλι το μόνο drop που είδα ήταν όταν άλλαζε σε "θερμική κάμερα", πράγμα λογικό. Το Human Revolution έπασχε και σε φωτισμούς και σε lip synching, ελπίζω αυτούς τους τομείς (ειδικά το δεύτερο) να τους έχουν προσέξει. Στο σημείο που ξεκινάει η μάχη και ρίχνει χειροβομβίδα, κατά την έκρηξη έπεσε το FPS ραγδαία.
InfinitySurfer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτό που μου αρέσει ακόμα, είναι οτι έχει και όπλα που μπορείς να ρίχνεις κάτω αναίσθητο τον αντιπαλό χωρίς να χρειαστεί να τον σκοτώσεις. Συμβαδίζει με τη "Humane" ιδιοσυγκρασία μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτό που μου αρέσει ακόμα, είναι οτι έχει και όπλα που μπορείς να ρίχνεις κάτω αναίσθητο τον αντιπαλό χωρίς να χρειαστεί να τον σκοτώσεις. Συμβαδίζει με τη "Humane" ιδιοσυγκρασία μου. Και στο Human Revolution γινόταν αυτό. Eγώ πάλι, προτιμώ να πηγαίνω δίπλα τους και να τους ρίχνω αναίσθητους..."in person". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα