HALF EVIL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το έχω αρχίσει ακόμα,έχω αλλά games για παιχνίδι, αλλά από περιέργεια έτρεξα το benchmark με ολά τα patches, ρυθμίσεις High και MSAA off. Το αποτέλεσμα στο πισι μου ήταν 21,7 frames μέσος όρος. Είναι δυνατόν !!
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Με GTX980Ti σε High/MSAA Off και έβγαλες μόνο 22FPS ; Κάτι φταίει στο σύστημά σου.. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ο,τι δεν ειναι future proof Πλάκα πλάκα δεν είναι φυσιολογικό αυτό κάτι πολύ κακό συμβαίνει
mike299 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θα συμφωνησω οτι επιμενει πολυ στα αρνητικα.Η αληθεια ειναι πως πρεπει να παρουν το νοημα οι publishers οτι θα τρωνε κραξιμο με τετοιες πρακτικες,απτην αλλη λυπαμαι τους devs που βγαζουν καλα παιχνιδια οπως Deus Ex και πατωνουν στην βαθμολογια λογω του κυματος hate προς κερδοσκοπικες τακτικες ενω τα ιδια ειναι πολυ αξιολογα. Π.χ δειτε τα αρνητικα user score στο metacritic και θα καταλαβετε πως σχεδον κανενα δεν αναφερει τιποτα για το ιδιο το παιχνιδι,δηλαδη αν ειναι δυνατον. Αν και είναι άδικο για τους δημιουργούς, Καλά κάνουν και ρίχνουν κράξιμο όπου είναι δυνατό για τέτοιες πρακτικές. Αν οι producers καταλάβουν ότι υπάρχει χρήμα, θα γεμίσουμε pay to win τίτλους πριν καν το καταλάβουμε. Ότι έγινε και με τα dlc. Έχει πάρει και μια γεύση των micro transactions ο κόσμος από τις απάτες τα mobile games και το κακό δεν θα αργήσει να γίνει.
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 για το μισο multiplayer ομως που εδινε το Doom, και επρεπε να πληρωσεις για season pass για να παρεις το υπολοιπο, εκει εκανε τα στραβα ματια ο Angry Joe.
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι κανονικά το παίρνεις στο doom το multi, εγώ δε νομιζω οτι πήρα season pass με τα 28€ που έδωσα στο κλειδαδικο Επίσης δε ξέρω τι νόημα έχει το season pass στο doom Και φυσικά ούτε και στο deus το πληρώνω
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δεν παιρνεις ολοκληρο το multiplayer με το κανονικο παιχνιδι, τα υπολοπια maps,weapons,items, κτλ θα βγουν σε 3 ξεχωριστα DLC τα οποια πληρωνεις. εκει ομως τσιμουδια ο mr Joe. απο την αλλη γκρινιαζε γιατι το Overwatch δεν ειχε solo campaign οποτε ηταν ψιλο ripoff για τους παικτες. αντικειμενικοτητα, my ass. 1
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 το deus ex είναι καλό παιχνίδι ίσως καλό θα ήταν να το αντιμετώπιζε καλύτερα γιατί τώρα απλά κάνει χειρότερο τουλάχιστον στους χρήστες pc το ήδη αδικαιολόγητο rant του τεχνικού τομέα
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Νέα μέτρηση με τις παρακάτω ρυθμίσεις στο benchmark Average 47 fps Κάτι δεν είχε ρυθμιστεί καλά προηγουμένως λογικά.
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο παιχνίδι θα έχεις περισσότερα fps από το benchmark όπως και να χει. δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό το test
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε το AF 16X, δεν κοστίζει τίποτα σε επιδόσεις και έχεις πεντακάθαρα textures. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 για το μισο multiplayer ομως που εδινε το Doom, και επρεπε να πληρωσεις για season pass για να παρεις το υπολοιπο, εκει εκανε τα στραβα ματια ο Angry Joe. Πολυ απλα γιατι γνωριζε οτι κανενας δεν ασχολειται πλεον με αυτο(πολυ πιθανο και ο ιδιος μονο στην beta να επαιξε που δεν τον τρελανε),ασε που το review ηταν απο τα πιο γρηγορα και βιαστικα που εχει βγαλει επειδη του ζαλιζανε το κεφαλι με το review. δεν παιρνεις ολοκληρο το multiplayer με το κανονικο παιχνιδι, τα υπολοπια maps,weapons,items, κτλ θα βγουν σε 3 ξεχωριστα DLC τα οποια πληρωνεις. εκει ομως τσιμουδια ο mr Joe. απο την αλλη γκρινιαζε γιατι το Overwatch δεν ειχε solo campaign οποτε ηταν ψιλο ripoff για τους παικτες. αντικειμενικοτητα, my ass. Σε αυτο που συμφωνω ειναι στο Overwatch γιατι οντως εκανε ***.Εκραξε την Origins Edition και αγορασε αυτην. Εκραξε οτι ειναι fail τα random rewards απο τα loot boxes και πηγε και αγορασε ενας Θεος ξερει ποσα για να εχει τα skins(που στα stream του δεν εκανε τιποτα οι αλλοι τον κουβαλαγαν στα παιχνιδια,τα skins τον μαραναν).
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπόν,το παιχνίδι απέκτησε ΠΟΛΥ γελοία bugs.. Τρελό frame drop,αλλά τρελό όχι αστεία,από κει που με τα ίδια settings δεν είχα τέτοιο θέμα. Για να επιλέξεις ένα αντικείμενο στο inventory ή ένα εικονίδιο στο map,πρέπει να πας το ποντίκι πιο πλάγια..Μου σπασε τα νεύρα,ειδικά στο map! Το δεξί κλικ μετά από λίγο δε νιώθει,κάνει για κλάσματα δευτερολέπτου ότι θα ζουμάρει και δε το κάνει.. Μπορώ να πω ότι διασκέδασα πολύ χτες που πήγα να παίξω,ΝΟΤ!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Βάζω στοίχημα ότι δεν φταίει το παιχνίδι και κάτι έκανες πάλι..
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπόν,το παιχνίδι απέκτησε ΠΟΛΥ γελοία bugs.. Τρελό frame drop,αλλά τρελό όχι αστεία,από κει που με τα ίδια settings δεν είχα τέτοιο θέμα. Για να επιλέξεις ένα αντικείμενο στο inventory ή ένα εικονίδιο στο map,πρέπει να πας το ποντίκι πιο πλάγια..Μου σπασε τα νεύρα,ειδικά στο map! Το δεξί κλικ μετά από λίγο δε νιώθει,κάνει για κλάσματα δευτερολέπτου ότι θα ζουμάρει και δε το κάνει.. Μπορώ να πω ότι διασκέδασα πολύ χτες που πήγα να παίξω,ΝΟΤ!! Drops είχα και εγώ (R9 280X). Αυτό με το ποντίκι το έχω πάθει, αλλά όχι στο Deus Ex. Δηλαδή, ζουμάρει στιγμιαία και μετά επανέρχεται (Logitech G602). Αν έχεις και συ ασύρματο, κοίτα μήπως παρεμβάλλεται κάτι μεταξύ του πομπού και του δέκτη. Μόλις έφερα πολύ κοντά αυτά τα δύο λύθηκε το πρόβλημα. Συν του οτι εγκατέστησα τους τελευταίους Drivers και το συνέδεσα στις USB θύρες της μητρικής (καλά όχι ότι έφταιγε αυτό, αλλά λέμε...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα