Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις σχολάσω θα παω να τρέξω το benchmark δεν είναι βέβαια αντιπροσωπευτικό αλλά τουλάχιστον θα δω το ποσοστό της διαφοράς στη δική μου

Πάντως το performance δε με απασχολεί ιδιαίτερα πλέον, εχω επικεντρωθεί στο παιχνίδι (πρέπει να είμαι στη μέση του) το οποίο με έχει απορροφήσει και μου κρατάει το ενδιαφέρον με την έως τώρα ιστορία (που λέτε ότι κόβεται απότομα αλλά δε θέλω να ξέρω) και το gameplay του

Έχει πάντως ενδιαφέρον στο gameplay ότι ενώ ξεκίνησα να παίζω stealth και παραμένω γενικά έτσι σε κάποια σημεία θεώρησα ότι αξίζει να κάνω και αναβαθμίσεις που έχουν περισσότερη σχέση με τη μάχη για να τα περάσω πιο εύκολα και για να είμαι ειλικρινής δε το μετάνιωσα γιατί συνέχισα να τις χρησιμοποιώ και στη συνέχεια

Το παιχνίδι μου φαίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρον από το προκάτοχό του, δε ξέρω αν φταίει και η φάση που έπαιξα το ένα και το άλλο και αυτή η ελευθερία στο πώς να προσεγγίζεις το στόχο σου μου φαίνεται πολύ ικανοποιητική σαν τρόπος παιξίματος.

Και χαίρομαι που έχω να παίξω και το dishonored στο άμεσο μέλλον που σου προσέφερε την ίδια ελευθερία και ας είναι περισσότερο action, δεν είναι κακο και το action

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γάμησε το dx12, κέρδισα 0.3 ολόκληρα avg fps  :-D

κοροϊδία.. 

πολύ σκληρός πάντως ο joe, έχει τα δίκια του , καλά κάνει και παραπονιέται για τα dlc/pay to win όπως επιμένει πάρα πολύ στα αρνητικά και απλά λέει σε μια πρόταση ότι το gameplay είναι πολύ βελτιωμένο, το περνάει ψιλο στο ντούκου και εμμένει πάλι στα αρνητικά 

Δημοσ.

Πολυ σωστος ο Angry Joe, αν συνεχιστει αυτο θα γινει νομος και σε single player!!!! Καλα κανει και το υπογραμμιζει.

Δημοσ.

Στο benchmark δεν κερδίζεις πολύ αλλά in game κερδίζεις. Ωστόσο δεν ξέρω αν είναι λόγω του τελευταίου patch ή του DX12 μόνο.

Δημοσ.

Λογικό, ανοίγεις το παιχνίδι και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι το AMD logo :P

Καλά δεν ισχύει πάντα αυτό. Βλέπω την 1070 και την 480 και κάτι δεν πάει καλά εκεί στο πράσινο στρατόπεδο.

Δημοσ.

λοιπόν το τελείωσα κι εγώ σε 25 περίπου ώρες

το παιχνίδι έχει αδικηθεί από πολλούς χρήστες αλλά αυτό είναι γνωστό. με τις μέρες το performance πάντως βελτιώθηκε λιγάκι και σε γενικές γραμμές δε προβλημάτισε. δε νομίζω ότι κάποιος πρέπει να έχει αναστολές να το παίξει λόγω αυτού 

τώρα σε ό,τι αφορά το ίδιο το παιχνίδι όπως έχει ειπωθεί όντως είναι ένα βελτιωμένο hr, αλλά βελτιωμένο προς τις σωστές κατευθύνσεις το gameplay του το βρήκα αρκετά σκαλιά πιο πάνω. η διάρκεια του βέβαια θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά εντάξει είναι αρκετά χορταστικό, ειδικά για όποιον το πάρει και σε καλή τιμή (αν και από την αρχή είχε καλή τιμή ακόμα και σε καταστήματα, εγώ είχα πάρει τη steelbox κάτω από 50αρι). πάντως δε με κούρασε όπως είχε γίνει με το hr, το hr εγώ προσωπικά το βρήκα πιο βαρετό. αυτό με εξέπληξε θετικά από άποψη gameplay.

τα stealth mechanics λειτουργούν πολύ καλά εδώ και τα shooting mechanics είναι αυτά που πρέπει σε ένα rpg.

Το παιχνίδι σε normal δίνει ένα αξιοπρεπές challenge, σε βάζει να σκέφτεσαι τι θα κάνεις δε πας πουθενά φάση οροκουσάκι να τους σφάξεις όλους λες και παίζεις doom, το στοιχείο της στρατηγικής υπάρχει σε κάθε σου κίνηση και αν το ψάξεις αρκετά μπορείς να κάνεις τα πράγματα με ελάχιστο κόπο. 

εγώ όπως ειπα έπαιζα κυρίως stealth αλλά από ένα σημείο κι έπειτα επένδυσα σε augmentations σχετικά με τη μάχη και δε το μετάνιωσα μιας και σε κάποιες περιπτώσεις η εμμονή με το stealth ίσως δεν είχε και νόημα. ποτέ όμως δεν είχα χαρακτήρα tank.

στο περισσότερο παιχνίδι δηλαδή μπορούσα να πεθάνω πολύ εύκολα (δεν είχα αναβαθμίσει armour και hp ) και την αναβάθμιση με το armour που γίνεσαι μαύρος την έβαλα δοκιμαστικά για το τελευταίο boss το οποίο αν και έχασα χρόνο για να καταλάβω πώς θα σκοτώσω, ανακάλυψα τελικά ότι μπορείς να το φας πάρα πολύ γρήγορα χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις θανατηφόρο εξοπλισμό (δε γίνομαι πιο αναλυτικός), δηλαδή άχρηστη αναβάθμιση για το δικό μου gameplay, από την άλλη ο,τι είχε σιγαστήρες το λάτρευα, ειδικά shotgun με σιγαστήρα

επίσης μου άρεσαν αρκετά και τα side quests που είχαν αρκετό ενδιαφέρον και έδεναν πολύ ωραία με το κόσμο του παιχνιδιού και τη κεντρική ιστορία, όποτε τα βρήκα τα έκανα όλα.

σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ήταν περίεργο να κάνεις δυο φορές επίσκεψη στις ίδιες φυλασσόμενες περιοχές μία για ένα main και μία για ένα side, αλλά επειδή έκανες ψιλοδιαφορετικά πράγματα δε πείραζε και τόσο.

πάμε τώρα σε επιμέρους πράγματα, η ιστορία για μένα ήταν καλή. ίσως του hr να ήταν καλύτερη αλλά και αυτή κυλούσε ωραία και σου κρατούσε το ενδιαφέρον. το τέλος ήταν μεν απότομο, αλλά όχι και τόσο αν σκεφτεί κανείς ότι ήθελαν να βγάλουν sequel.

θα πει κανείς γιατί δε το έκαναν  και δεν έβγαλαν 50 ώρες παιχνίδι; 

σωστή παρατήρηση, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και δεν είναι και τόσο άσχημα τελοσπάντων. (αφήστε που ακόμα θα περιμέναμε να το τελείωσουν)

ο ήχος καλός, το voice acting αρκετά ποιοτικό, το lip syncing αστείο, απλά προσπαθείς να μη το κοιτάς.

γενικά η αισθητική του παιχνιδιού διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του hr (και προτιμώ που δεν είναι όλα χρυσά πλέον) αλλά λόγω και της διαφοράς των ετών η λεπτομέρεια είναι σαφώς μεγαλύτερη. και έχει πέσει αρκετή δουλειά στο να υπάρχει λεπτομέρεια και μου αρέσει που αν και είσαι κάποιου είδους υπεράνθρωπος υπάρχει ο "ρεαλισμός" του ότι είσαι αρκετά ευάλωτος κι εσύ και δε μπορείς να κάνεις να προχωράς terminator. σε καμιά φάση του παιχνιδιού δε παίζει κάτι τέτοιο. 

Θεωρώ αρνητικό πάντως αυτό που είχε πει και ο joe ότι οι πράξεις/επιλογές σου θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο νόημα και ότι δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό παρόλο που λειτουργείς για το "γενικότερο καλό"

σαν αστυνομικός -πλέον- να σκοτώνεις με  ευκολία άλλους αστυνομικούς και αυτό να μην έχει καμιά συνέπεια.

όσο για τα dlc και pay to win στοιχεία, απλά τα αγνοείς και τα προσπερνάς. δε χρειάζεται να πληρώσει κανείς τίποτα επιπλέον για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να μειώσει και το challenge του χωρίς λόγο (δηλαδή να χαλάσει την εμπειρία του)

το παιχνίδι είναι αρκετά ισορροπημένο ώστε να παίρνεις τα praxis που θες, τα όπλα που χρειάζεσαι και τα πυρομαχικά/χρήματα και να μην έχεις πουθενά θέματα ώστε να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι επιπλέον.

το έπαιξα με xone controller με το οποίο δούλευε υποδειγματικά, γενικά είχα κάνα δυο bugs σε όλο το παιχνίδι (όχι κρασσαρίσματα ή glitches) απλά χαζοκολλήματα που δε μου επέτρεπαν να ολοκληρώσω κάποια side quests και τελικά αναγκάστηκα αυτές τις φορές να φορτώσω πιο πίσω save και να ξανακάνω τα σημεία. ενοχλητικό αλλά τίποτα το φοβερά ενοχλητικό

γενικά θα έλεγα ότι είναι παιχνίδι του 8/10 και αξίζει να το αγοράσει κανείς, ειδικά αν είναι fan της σειράς. εγώ που δεν ήμουν και ποτέ ιδιαίτερα φανατικός με το θέμα το απόλαυσα αρκετά.

• Like 2
Δημοσ.

κοροϊδία.. 

πολύ σκληρός πάντως ο joe, έχει τα δίκια του , καλά κάνει και παραπονιέται για τα dlc/pay to win όπως επιμένει πάρα πολύ στα αρνητικά και απλά λέει σε μια πρόταση ότι το gameplay είναι πολύ βελτιωμένο, το περνάει ψιλο στο ντούκου και εμμένει πάλι στα αρνητικά 

Καλως ή κακως ας ακουγονται εστω και με αυτο τον τροπο αυτα,γιατι απο τα μεγαλα site δεν προκειται να γινει αναφορα.

• Like 3
Δημοσ.

κοροϊδία.. 

Θα συμφωνησω οτι επιμενει πολυ στα αρνητικα.Η αληθεια ειναι πως πρεπει να παρουν το νοημα οι publishers οτι θα τρωνε κραξιμο με τετοιες πρακτικες,απτην αλλη λυπαμαι τους devs που βγαζουν καλα παιχνιδια οπως Deus Ex και πατωνουν στην βαθμολογια λογω του κυματος hate προς κερδοσκοπικες τακτικες ενω τα ιδια ειναι πολυ αξιολογα.

Π.χ δειτε τα αρνητικα user score στο metacritic και θα καταλαβετε πως σχεδον κανενα δεν αναφερει τιποτα για το ιδιο το παιχνιδι,δηλαδη αν ειναι δυνατον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...