logistoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ... σε 7950 το παίζω , τεχνολογία 2011 ξέχνα το θέμα performance μια χαρά είναι
noFEARgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 το ιδιο και γω σε 280χ το παιζω με τα περισσοτερα στο very high μια χαρα performance εχει .
Alastor192 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 το performance του παιχνιδιου μειωνεται κατακορυφα απτα high στα ultra settings.Δεν υπαρχει προβλημα απτα high και κατω,το παλικαρι παραπανω ονοματι nivek ειναι το νεο troll του φορουμ
logistoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 εντάξει το ultra είναι ultra και κάποιες φορές θέλει γιγάντια ποσά (σε €) να επιτευχθεί, ίσως δεν αξίζει και το κόπο το παιχνίδι όμως το απολαμβάνεις μια χαρά και με φθηνότερο hw το μόνο που γενικά θα με προβλημάτιζε πλέον σε ότι αφορά το perfomance του παιχνιδιού (που προσωπικά δε με απασχολεί μιας και η gpu μου είναι όλη την ώρα 99% οπότε κάνει αυτό που μπορεί να κάνει) είναι ο ρόλος του επεξεργαστή μιας και βλέπω να παίζει πολύ cpu usage. δηλαδή είναι διαρκώς τουλάχιστον στο 45% και χτυπάει και 90+ με 4690Κ ο/c αναρωτιέμαι μήπως με κάποιον αδύναμο επεξεργαστή ή χαμηλότερα χρονισμένο παίζει μπουκάλι ειδικά σε πιο δυνατές κάρτες από τη δική μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στο metacritic διαβάζω μυθικές τρολιές όπως ότι το HR έχει καλύτερα γραφικά 1
seithan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εντάξει το ultra είναι ultra και κάποιες φορές θέλει γιγάντια ποσά (σε €) να επιτευχθεί, ίσως δεν αξίζει και το κόπο το παιχνίδι όμως το απολαμβάνεις μια χαρά και με φθηνότερο hw το μόνο που γενικά θα με προβλημάτιζε πλέον σε ότι αφορά το perfomance του παιχνιδιού (που προσωπικά δε με απασχολεί μιας και η gpu μου είναι όλη την ώρα 99% οπότε κάνει αυτό που μπορεί να κάνει) είναι ο ρόλος του επεξεργαστή μιας και βλέπω να παίζει πολύ cpu usage. δηλαδή είναι διαρκώς τουλάχιστον στο 45% και χτυπάει και 90+ με 4690Κ ο/c αναρωτιέμαι μήπως με κάποιον αδύναμο επεξεργαστή ή χαμηλότερα χρονισμένο παίζει μπουκάλι ειδικά σε πιο δυνατές κάρτες από τη δική μου είναι από τα παιχνίδια που παίζουν μπάλα με όλους τους πυρήνες και hyperthreading.
logistoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μου κάνει εντύπωση να πω την αλήθεια και όχι τόσο για τους πυρήνες αλλά και για το hyper threading, δεν βλέπουμε συχνά παιχνίδια να κερδίζουν από i7, σε κάθε περίπτωση ένας ανεβασμένος επεξεργαστής νομίζω ότι συμφέρει Χθες έπαιζα και golem city, εκεί τα τοπία είναι σαφώς πιο εντυπωσιακά απο τη Πραγα όπως λέγατε, από τα πιο ωραία γραφικά που έχω δει
nocturne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το παιγνιδι ειναι πρωτου προσωπου? περα απο οταν καλυπτεσαι πισω απο κατι δεν εχει επιλογη για 3ο προσωπο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 περα απο οταν καλυπτεσαι πισω απο κατι δεν εχει επιλογη για 3ο προσωπο. 1
_Theo_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από 40 ώρες το τερμάτισα στη δυσκολία "Give me Deus Ex" και κάνοντας όλα (; ) τα side quests. Με 2 λόγια το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, κλασσική επιβεβαίωση τις άποψης ότι μερικά παιχνίδια είναι έργα τέχνης. Μοναδικά αρνητικά η απόδοση, γιατί παίζοντας το στο High που είναι και το προτεινόμενο είχα στιγμιαία κολλήματα (ποιος ξέρει γιατί) και το ότι αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτήματα, το οποίο βέβαια έχει το σκοπό του, καθώς μάλλον θα έχουμε και τρίτο παιχνίδι. Πιστό στο πνεύμα Deus Ex, του βάζω 8,5/10. 3
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε το dx12 να δούμε αν θα κερδίσουμε τίποτα ψιλά;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Με AMD ναι, με NVIDIA κλασικά όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα