Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο γίνεται stealth και να τους καθαρίσεις όλους, απλά δεν παίζεις non-lethal.

Από την άλλη είναι ο Σρέντερ Οροκουσάκι που ρίχνει φάπες στο Μπήμποπ και το Ροκστέντι και έχει δέκα εκατομμύρια foot soldiers υπό τις διαταγές του, ποιός είσαι εσύ που θα του πας κόντρα? Θα σε λιώσει σα σκουληκαντέρα.

Σε καποια δωματια καταφερα μετα απο αρκετη προσπαθεια να τους σκοτωσω ολους ομως στις περισσοτερες περιπτωσεις προσπαθουσα να τους αποφυγω  η σκοτωνα 1-2 στα γρηγορα και μετα αριχα να τρεχω. Στα κανονικα fps τους σκοτωνω ολους αλλα εδω επειδη εχεις λιγα πυρομαχικα δεν γινεται.

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως τα credits ειναι για να τα ξοδευεται μαγκες.Αν δε σας φτανουν οι σφαιρες να αγοραζετε απτους merchants.

Κορυφαια στιγμη οταν χακαρεις το οπλαστασιο των vendors ενω εισαι με invisibility cloak και μετα τους πουλας τα οπλα τους π.χ κατι sniper rifles που κανουν 5000 credits.Τους επαιξα πουστια,αλλα θησαυρισα οποτε....

• Like 1
Δημοσ.

Παντως τα credits ειναι για να τα ξοδευεται μαγκες.Αν δε σας φτανουν οι σφαιρες να αγοραζετε απτους merchants.

Κορυφαια στιγμη οταν χακαρεις το οπλαστασιο των vendors ενω εισαι με invisibility cloak και μετα τους πουλας τα οπλα τους π.χ κατι sniper rifles που κανουν 5000 credits.Τους επαιξα πουστια,αλλα θησαυρισα οποτε....

Εγώ cloacked μέχρι και τις μπύρες τους κλέβω για να τους πουλήσω.

Desperate times, desperate measures.

• Like 4
Δημοσ.

Βγήκε νέο  patch. Εν τω μεταξύ καθώς έψαχνα βρήκα αυτό

Κουκλάρα ε; :-D

Παω στοιχημα οτι φοραει problem glasses και εχει δικο της tumblr.

• Like 1
Δημοσ.

Patch #4:

Fixed another crash in the Prague 3 subway that was still encountered by users.
Fix for the crash in the TF29 elevator.
Fixed crash that could occur when loading saves in Golem.
Fixed issue where multi-monitor UI was missing.
Unmark action is now configurable through the key mapping menu.

Δημοσ.

Για τα DLC μιας χρήσης που λέγαμε, μόνο τα consumables είναι μιας χρήσης. Τα skins, weapons, augmentations είναι για πάντα.

Hi everyone. Here's how things work:

Consumables (Praxis Kits, Ammo, Credits, Crafting Parts) are one-time use items. They will be in the storage section of your inventory, until you decide to add them to it. Once you do, they will be 'consumed' in your current playthrough, and not re-usable. Consumables work the way they do due to first party constraints.

Durables (Weapons, Skins, Augmentations) are not one-time use. They will automatically be available in all of your playthroughs, once you have downloaded and installed them.

https://www.reddit.com/r/Deusex/comments/4z65rh/what_the_hell_square_is_this_for_real_single_use/d6tdu0f

Δημοσ.

το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό

χθες που βρήκα λίγο χρόνο να το παίξω περισσότερο το ευχαριστήθηκα αρκετά

από performance νομίζω ότι όλοι πλέον συμφωνούμε ότι είναι οκ, κάνεις τη δουλειά σου

τα γραφικά τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι πολύ καλά και υπάρχει παντού αρκετή λεπτομέρεια και τα textures είναι αρκετά αναλυτικά να το πω έτσι, όταν πλησιάζεις κάτι βλέπεις αρκετή λεπτομέρεια σε αντίθεση με θολούρα που βλέπεις αλλού 

η πόλη είναι αρκετά ζωντανή, θα μπορούσε και καλύτερα αλλά είναι καλή 

το gameplay για κάποιο λόγο το βρίσκω πιο ευχάριστο από το προηγούμενο (ίσως φταίει και ότι έχουν περάσει χρόνια και εκτιμώ περισσότερο το stealth μεγαλώνοντας) και η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα για να συνεχίσεις να παίζεις όπως ενδιαφέροντα βρίσκω και έως τώρα τα side quests που τα κάνω όλα 

για κάποιο λόγο νομίζω πάντως ότι καλύτερα να το έκαναν 3rd person, δεν είμαι βέβαιος ότι προσφέρει σε immersion το first person και από τη στιγμή που δεν έχει και τη γρήγορη δράση του dishonored ας πούμε θα το ήθελα 3ο πρόσωπο να είναι περισσότερο σαν hitman η metal gear, νομίζω ότι επιμένουν σε 1ο πρόσωπο για "εθιμοτυπικούς" λόγους γιατί θα λυσσάξουν διαφορετικά οι οπαδοί, αν και δε νομίζω ότι κολλάει, τέσπα προσωπική άποψη 

να ρωτήσω, εγώ έχω αποφασίσει να παίζω κυρίως stealth, δεν έχω φάει κανέναν έως τώρα

θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο tip σχετικά με τις αναβαθμίσεις που θεωρεί ότι αξίζουν σε αυτού του τύπου το παιχνίδι να πάρω γνώμες; 

αν θέλει και σε spoiler για να μη το χαλάσει σε άλλους (αν και νομίζω ότι από την αρχή βλέπεις τι παίζει) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...