Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι Μ10 (SM5) κι εχω γραψει 17 ωρες. Νερακι περασαν, ουτε που το καταλαβα. Και δεν εχω κατσει να ασχοληθω να ξεψαχνισω Πραγα. Μονο οτι βρισκω μπροστα μου.

Κανενα προβλημα που θα βγαλουν DLC, ΑΡΚΕΙ να ειναι ικανοποιητικες οι ωρες του. Τουλαχιστον 10 δλδ.

Δημοσ.

Πάντως έχει πολύ πλάκα. Έτρεξα από περιέργεια λίγο το MSI Afterburner και μέσα σε λίγα λεπτά είχα σχεδόν 11 GB ram usage. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν είχα αναβαθμίσει πρόσφατα σε 16 GB. Και αυτό με very high textures και όχι με ultra. Επίσης for the record 3700 gpu ram utilization η "ταπεινή" 970. 

Δημοσ.

Bug-αρε το παιχνίδι στα 80 saves και δεν δημιουργούσε άλλα, ούτε με το auto-save..Έπρεπε να βγω απ' το παιχνίδι εντελώς και να ξαναμπω..

Επίσης for the record 3700 gpu ram utilization η "ταπεινή" 970. 

Την έχω δει να ξεπερνάει τα 4000MB VRAM usage.

Δημοσ.

Bug-αρε το παιχνίδι στα 80 saves και δεν δημιουργούσε άλλα, ούτε με το auto-save..Έπρεπε να βγω απ' το παιχνίδι εντελώς και να ξαναμπω..

και γω το παθα αυτο αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση με τον αριθμο των saves.Παντως μια φορα εγινε

Δημοσ.

Τέλος και από μένα, 25 ώρες μου πήρε χωρίς να το παίζω ιδιαίτερα stealth. Δυνατό παιχνίδι και καλή διάρκεια, το story καλό αλλά ''μαζεμένο-στριμωγμένο'' θα έλεγα γιατί έχει βομβαρδισμό πληροφοριών όπως είπαν κάποιοι και όντως αφήνει ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα και πράγματι κάνει μπαμ ότι πάμε για τρίτο παιχνίδι. Έχει κάποια bugs σπαστικά για την ώρα που λογικά θα φτιαχτούν με patch(es), όπως αυτό με τα 80 saves ή που αν κάνεις save ενώ είσαι σε cover και κάνεις reload ο παίχτης φεύγει από το cover μόνος του. Όσων αφορά το gameplay επίσης αρκετά προσεγμένο, στην αρχή είχα ξενερώσει άσχημα με το shooting και που σου λείπουν ένα σωρό δυνατότητες από τα Augs αλλά στην πορεία φτιάχνει η κατάσταση, αφού βάλεις και σιγαστήρα στα όπλα για silent takedowns, αν και το αγαπημένο μου ήταν το stun gun για τέτοιες περιπτώσεις. Όσοι το ξεκινήσετε τώρα, να κρατάτε οπωσδήποτε 2 praxis σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιήσετε κάτι από τα Augs, ειδικά κάποια side quests χρειάζονται κάποια.

• Like 1
Δημοσ.

25 ωρες main missions μονο η και side? Ειμαι στις 21 ωρεες μεχρι τωρα και φαινεται πως πρεπει να πλησιαζω προς το τελος αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Δημοσ.

Το τερματισα. 22 ωρες  εγραψε το steam. Το επαιξα στο μετριο επιπεδο δυσκολιας ολο stealth. Παιχνιδαρα ειναι. Προσπαθησα να σφαξω οσους πιο πολλους γινοταν αλλα δεν τα καταφερα δεν πειραζει ομως. Καλυτερο απο το Human Revolution. Τα μονα προβληματα του παιχνιδιου ειναι οι υπερβολικα υψηλες απαιτησεις στο ultra χωρις να εχει τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφιλα σε συγκριση με το very high.

Δημοσ.

22 ωρες και μονο stealth δεν παιζει . εκτος αν δεν εκανες ουτε ενα side quest

επισης 

Προσπαθησα να σφαξω οσους πιο πολλους γινοταν αλλα δεν τα καταφερα δεν πειραζει ομως

ωραιο stealth επαιξες ...

Δημοσ.

Πάντως παιδιά απενεργοποιήστε το Volumetric Lightning. Το παιχνίδι φαίνεται πιο ωραίο γραφικά και κερδίζετε σε επιδόσεις.

Δημοσ.

ωραιο stealth επαιξες ...

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο γίνεται stealth και να τους καθαρίσεις όλους, απλά δεν παίζεις non-lethal.

Από την άλλη είναι ο Σρέντερ Οροκουσάκι που ρίχνει φάπες στο Μπήμποπ και το Ροκστέντι και έχει δέκα εκατομμύρια foot soldiers υπό τις διαταγές του, ποιός είσαι εσύ που θα του πας κόντρα? Θα σε λιώσει σα σκουληκαντέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παιδιά απενεργοποιήστε το Volumetric Lightning. Το παιχνίδι φαίνεται πιο ωραίο γραφικά και κερδίζετε σε επιδόσεις.

Όχι δεν φαίνεται πιο ωραίο, το VL χρειάζεται.

Δημοσ.

Για μένα δε χρειάζεται το sharpen..όπως και στο W3.

Περα από msaa πιο απαιτητικό setting είναι το contact hard shadows..10-15fps

Eπειτα το VL αλλά καλό είναι να βρίσκονται στο on.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...