Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λοιπον,το τελειωσα πριν λιγο.Παρα πολυ ωραιο και η διαρκεια θα ελεγα ικανοποιητικη.Δεν υπαρχει ατομο που του αρεσε το Human Revolution και δεν θα του αρεσει αυτο.Σας το υπογραφω Τωρα οσον αφορα το story,ειναι μια χαρα,απλα εχει βομβαρδισμο πληροφοριων και καπου χανεσαι.Ωστοσο ειναι ακριβως το ειδος story που θελουμε στο Deus Ex. Απο κει και περα το μεγαλυτερο ξενερωμα οσον αφορα το παιχνιδι ειναι το ending,διοτι αφηνει αναπαντητα τοσα ερωτηματα που κανει ΜΠΑΜ οτι πανε για 3ο παιχνιδι με Jensen.Ουσιαστικα η μονη ξενερα ειναι οτι ακολουθουσες ενα story απτην αρχη για να σου πουν στο τελος οτι η συνεχεια ειναι στο επομενο επεισοδειο.Πραγμα που δεν συνεβη με την πλοκη του Human Revolution,οπου ηταν focused και ειχε ικανοποιητικο τελος. Εντελει ,το Mankind Divided χανει καπως στο story σε σχεση με το HR κυριως λογω ending,ωστοσο το gameplay ειναι καλυτερο απο ποτε.Το παιχνιδι το βαζω ενα γεματο 9/10 και περιμενω αρκετα hyped την συνεχεια της σειρας ΥΓ:Οσοι δεν το χετε τελειωσει ακομα,εχει cutscene μετα τα credits να ξερετε 11
_Theo_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λοιπον,το τελειωσα πριν λιγο.Παρα πολυ ωραιο και η διαρκεια θα ελεγα ικανοποιητικη.Δεν υπαρχει ατομο που του αρεσε το Human Revolution και δεν θα του αρεσει αυτο.Σας το υπογραφω Τωρα οσον αφορα το story,ειναι μια χαρα,απλα εχει βομβαρδισμο πληροφοριων και καπου χανεσαι.Ωστοσο ειναι ακριβως το ειδος story που θελουμε στο Deus Ex. Απο κει και περα το μεγαλυτερο ξενερωμα οσον αφορα το παιχνιδι ειναι το ending,διοτι αφηνει αναπαντητα τοσα ερωτηματα που κανει ΜΠΑΜ οτι πανε για 3ο παιχνιδι με Jensen.Ουσιαστικα η μονη ξενερα ειναι οτι ακολουθουσες ενα story απτην αρχη για να σου πουν στο τελος οτι η συνεχεια ειναι στο επομενο επεισοδειο.Πραγμα που δεν συνεβη με την πλοκη του Human Revolution,οπου ηταν focused και ειχε ικανοποιητικο τελος. Εντελει ,το Mankind Divided χανει καπως στο story σε σχεση με το HR κυριως λογω ending,ωστοσο το gameplay ειναι καλυτερο απο ποτε.Το παιχνιδι το βαζω ενα γεματο 9/10 και περιμενω αρκετα hyped την συνεχεια της σειρας ΥΓ:Οσοι δεν το χετε τελειωσει ακομα,εχει cutscene μετα τα credits να ξερετε Καλά σε πόσες ώρες το τελείωσες; Εγώ είμαι ακόμα στην Πράγα και έχω συμπληρώσει 11 ώρες! Πάντως τρέχει ικανοποιητικά στα High, αλλά το κακό είναι οτι συχνά πυκνά κάνει κάτι βουτιές στα 30 καρέ από 50-60. Μέχρι στιγμής 8/10 από εμένα!!
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Απο κει και περα το μεγαλυτερο ξενερωμα οσον αφορα το παιχνιδι ειναι το ending,διοτι αφηνει αναπαντητα τοσα ερωτηματα που κανει ΜΠΑΜ οτι πανε για 3ο παιχνιδι με Jensen Είναι spoiler αυτό, αρχηγέ μου. Γιατί μπαίνω σε τόπικ παιχνιδιού που δεν έχω παίξει...
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καθολου spoiler δεν ειναι Δεν ξέρω αν το πάνε προς τα εκεί αλλά πως δεν είναι spoiler όταν το Mankind Divided εκτιλύσσεται την περίοδο που υποτίθεται ότι γεννιέται ο JC Denton; Τέσπα, σε κάθε περίπτωση δεν περίμενα στο επόμενο Deus Ex να είναι πρωταγωνιστής ο Jensen. Ακόμα κι αν δεν πέθαινε να παρέδιδε τα ηνία or smth.
panther_512 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Είναι spoiler αυτό, αρχηγέ μου. Γιατί μπαίνω σε τόπικ παιχνιδιού που δεν έχω παίξει... Δεν είναι spoiler αυτό. Στα περισσότερα reviews γράφουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι το τέλος τελειώνει απίστευτα απότομα χωρίς πραγματική κατάληξη. Είναι ένας από τους λόγους που δεν προβαίνω ακόμα σε αγορά.
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλά σε πόσες ώρες το τελείωσες; Εγώ είμαι ακόμα στην Πράγα και έχω συμπληρώσει 11 ώρες! Πάντως τρέχει ικανοποιητικά στα High, αλλά το κακό είναι οτι συχνά πυκνά κάνει κάτι βουτιές στα 30 καρέ από 50-60. Μέχρι στιγμής 8/10 από εμένα!! 26 ωρες εγραψε το κοντερ,το ξεκινησα απο Τεταρτη και ελιωνα γυρω στις 7-8 ωρες τη μερα.Ξεκιναω εξεταστικη σε 10 μερες,οποτε αναγκαστικα επρεπε να το καψω για να συνεχισω και το διαβασμα ηρεμος ^^. Παντως εκανα ολα τα sidequest,δεν νομιζω να μου ξεφυγε κανενα και εκανα και αρκετο exploration.Βαλε 30 ωρες για main quest,side quest και full exploring για τον μεσο gamer.Μια χαρα δηλαδη Δεν ξέρω αν το πάνε προς τα εκεί αλλά πως δεν είναι spoiler όταν το Mankind Divided εκτιλύσσεται την περίοδο που υποτίθεται ότι γεννιέται ο JC Denton; Τέσπα, σε κάθε περίπτωση δεν περίμενα στο επόμενο Deus Ex να είναι πρωταγωνιστής ο Jensen. Ακόμα κι αν δεν πέθαινε να παρέδιδε τα ηνία or smth. Ουτε εγω περιμενα στο επομενο να ειναι πρωταγωνιστης ο Jensen,ωστοσο απ'οτι φαινεται, απο πλευρας story κοψαν το παιχνιδι στην μεση για να βγαλουν 2 games.Κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε τριλογια Jensen πριν προχωρησουμε σε επομενο χαρακτηρα.Απλα ελπιζω να βγει συντομα το 3ο
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λοιπον,το τελειωσα πριν λιγο.Παρα πολυ ωραιο και η διαρκεια θα ελεγα ικανοποιητικη.Δεν υπαρχει ατομο που του αρεσε το Human Revolution και δεν θα του αρεσει αυτο.Σας το υπογραφω Τωρα οσον αφορα το story,ειναι μια χαρα,απλα εχει βομβαρδισμο πληροφοριων και καπου χανεσαι.Ωστοσο ειναι ακριβως το ειδος story που θελουμε στο Deus Ex. Απο κει και περα το μεγαλυτερο ξενερωμα οσον αφορα το παιχνιδι ειναι το ending,διοτι αφηνει αναπαντητα τοσα ερωτηματα που κανει ΜΠΑΜ οτι πανε για 3ο παιχνιδι με Jensen.Ουσιαστικα η μονη ξενερα ειναι οτι ακολουθουσες ενα story απτην αρχη για να σου πουν στο τελος οτι η συνεχεια ειναι στο επομενο επεισοδειο.Πραγμα που δεν συνεβη με την πλοκη του Human Revolution,οπου ηταν focused και ειχε ικανοποιητικο τελος. Εντελει ,το Mankind Divided χανει καπως στο story σε σχεση με το HR κυριως λογω ending,ωστοσο το gameplay ειναι καλυτερο απο ποτε.Το παιχνιδι το βαζω ενα γεματο 9/10 και περιμενω αρκετα hyped την συνεχεια της σειρας ΥΓ:Οσοι δεν το χετε τελειωσει ακομα,εχει cutscene μετα τα credits να ξερετε Επιτελους ενα σχολιο να ξεχωρισει στο θεμα αυτο.Ωραιος Δεν λεω λογικο σε pc gaming παιχνιδι να γινει λογος οπως παντα στον οπτικο τομεα και στις ρυθμισεις(ειδικα αν το παιχνιδι εχει και θεματακια)αλλα στις τελευταιες περιπου 14σελιδες(σε θεμα που ειχε πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι λιγοτερες απο 30σελιδες)εχουμε γεμισει απο το ποσο χαλια τρεχει το παιχνιδι σε max settings και οτι εχει βουτες. Δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζουν εδω ειναι νεοι στον χωρο του pc gaming(γιατι και στο rise of the tomb raider και ακομα και στο dark souls 3 ειχαμε παρομοια θεματα),για να γινει τοσο πολυ αναφορα σε αυτα τα πραγματα. 26 ωρες εγραψε το κοντερ,το ξεκινησα απο Τεταρτη και ελιωνα γυρω στις 7-8 ωρες τη μερα.Ξεκιναω εξεταστικη σε 10 μερες,οποτε αναγκαστικα επρεπε να το καψω για να συνεχισω και το διαβασμα ηρεμος ^^. Παντως εκανα ολα τα sidequest,δεν νομιζω να μου ξεφυγε κανενα και εκανα και αρκετο exploration.Βαλε 30 ωρες για main quest,side quest και full exploring για τον μεσο gamer.Μια χαρα δηλαδη Βασικα παραπανω απο μια χαρα αν οντως ισχυουν τα νουμερα αυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από τότε που βγήκε η 780 (Μάιος 2013), πόσο ακόμα περίμενες να αντέξει?
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ... Ασχολείσαι με λάθος χόμπι. Οι κονσόλες είναι ότι πρέπει για σένα. 6
Parapas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ... Όχι σου λέμε να γράφεις τουλάχιστον λίγο πιο ανθρώπινα για να μη μας βγαίνουν τα μάτια και αν γίνεται on-topic. Στα του παιχνιδιού τώρα με 12 ώρες είμαι στη 2η περιοχή ακόμη κάνοντας ότι quest προκύπτει και ξεψαχνίζοντας αρκετά. Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό και σίγουρα όσοι είστε fan του cyberpunk και των προηγούμενων θα το λατρέψετε. Με το σύστημα της υπογραφής σε 1200p και με τις ρυθμίσεις που ανέφερε ο Psycho πιο πάνω είμαι σχετικά κομπλέ (min 48αρια σε πολύ δύσκολα σημεία με φωτισμούς, σκιές κλπ)
_Theo_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Το βλεπεις και στις υπογραφες οτι ολοι εδω με gtx 1070 και 1080 ειμαστε Ε ναι αφού είναι πάμφθηνες τι να λέμε τώρα.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν είναι σπόιλερ αλλά το βάζω σε σπόιλερ. Τρελαίνομαι με την Eliza που κάθε τόσο ανάμεσα στα νέα πετάει κι ένα "reporting to you live *wink* from Picus".
Federacion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Φτού κρίμα, υπάρχουν κι αυτοί που δεν αντέχουνε το first person....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τέλος και από μένα, ανώτερο από HR εκτος από story. Από το μοναδικό cyberpunk fps που υπάρχει περίμενα περισσότερα. Συνήθως κάνω δεύτερο playthrough rambo style αλλα δεν με ψήνει this time, γενικά δεν ένιωσα proper impact από τα choices και το karma είναι ανύπαρκτο για rpg 2016. Άντε να βγει το Cyberpunk μπας και λυτρωθούμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα