Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα με το optimization του παιχνιδιού, αλλά και η εισαγωγή microtransactions, με πιέζουν να δείξω την αντιθεσή μου με το να μην κάνω την αγορά την περίοδο του launch.

Από την άλλη με τρώει η τσέπη μου. Δεν υπάρχει και κάτι παρόμοιο ως game...

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

980Ti και 1080P TV δεν έχεις αν θυμάμαι καλά ; Μια χαρά θα είσαι. Αυτή τη περίοδο δεν υπάρχει τίποτα άλλο να παίξεις, η αρχή έγινε με το Deus Ex και από 'δω και πέρα έρχονται σιγά σιγά..

Δημοσ.

Όσοι έχουν 980Ti δεν χρειάζεται να περιμένουν για optimizations. 

Εγώ στα 1080p τα έχω όλα Ultra (MSAA off) εκτός από το Contact Hardening Shadows που το άφησα απλά στο "On".

Τρέχει με σταθερό 60άρι. Υπάρχει ένα ελαφρό stutter μόνο στην πόλη της Πράγας όταν φορτώνει νέες περιοχές αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μιας και φεύγει πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Ε και με Ti καλοδεχούμενο θα 'ναι ένα performance boost από patch/drivers.

Κάθε optimization καλοδεχούμενο είναι. Απλά αυτή τη στιγμή για 1080p@60 δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς εκτός αν θέλει να βάλει οπωσδήποτε το CHS στο Ultra.

Από την άλλη ίσως πάρουμε και ένα +10fps boost από το dx12 όπως έγινε με το Tomb Raider...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχεις 1080P@60 με ultra ρυθμίσεις αλλά ούτε και με High. Σε κάτι benchmarks που έβλεπα μόνο με Medium έχεις minimum 60 με 1070/980Ti, αν και εσένα είναι η Matrix που είναι +20% από stock 980Ti αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχεις 1080P@60 με ultra ρυθμίσεις αλλά ούτε και με High. Σε κάτι benchmarks που έβλεπα μόνο με Medium έχεις minimum 60 με 1070/980Ti, αν και εσένα είναι η Matrix που είναι +20% από stock 980Ti αν θυμάμαι καλά.

Ναι την Matrix έχω η οποία έχει default clock 1291Mhz.

Με Ultra και CHS στο On στο bench βγάζω 55avg. In-game όμως έχω σταθερό 60άρι.

Με Ultra και CHS στο Ultra βγάζω 50avg στο bench και στο game δεν έχω παντού σταθερά 60.

Η αλήθεια είναι ότι είναι μεχρι το λαιμό για 60άρι η κάρτα στα παραπάνω settings αλλά still, το παιχνίδι θα το τελειώσω χωρίς performance issues.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν και σωστά κάποιες ρυθμίσεις, όπως τα Shadows στο V.High και το CHS επίσης είναι μάπα. Και αυτό με τα πρόσωπα που είναι θολά κάποιες φορές πρέπει να φτιαχτεί οπωσδήποτε, γενικά τα θέλει τα patch-άκια του. Ε για 1080P είναι ψιλοάνετη ακόμα η 980Ti γι' αυτό έχεις τέτοια νούμερα.

Δημοσ.

Πάντως το bench καλό είναι να μη το πέρνετε στα υπ' όψην. Έχει ένα βαρύ DoF το οποίο στην ίδια περιοχή κατά το gameplay δεν υπάρχει.

Τώρα για κάποιες ρυθμίσεις που δεν δουλεύουν σωστά, ΟΚ αυτό είναι άλλο. Ομολογώ ότι δεν το έχω ψάξει πολύ γιατί δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο in-game. Έτσι κι αλλιώς κόλλησα σε ένα crash και περιμένω patch για να προχωρήσω  :P

Δημοσ.

Έχω πετύχει αρκετά σημεία in-game που είναι πιο heavy απ' το benchmark.

Βρήκα μόνο ένα σημείο προς το τέλος της Golem City που ζόρισαν λίγο τα πράγματα. Αλλά αυτό ήταν μια μικρή περιοχή με πολύ foliage. 

Πέρα από αυτό δεν παρατήρησα τίποτα άλλο προς το παρόν και βρίσκομαι για τρίτη φορά στην Πράγα με βροχή. Εάν υπάρχουν και άλλα παρακάτω, ΟΚ θα δούμε. 

Δημοσ.

Καταρχάς μην γράφεις με κεφαλαία, 2ον φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου, 3ον Δεν ξέρω απο ποια σπηλιά μπορεί να βγήκες (με την καλή έννοια) αλλά τόσα χρόνια ποτέ δεν πήγαινε έτσι όπως τα λες. Θα έπρεπε? Μάλλον ναι. Γίνεται κάτι τέτοιο όλα αυτά τα χρόνια με τις κάρτες γραφικών? Ποτέ και μάλλον  όχι μόνο στις κάρτες γραφικών,αλλά γενικά στο τεχνολογικό χώρο.. Οπότε χαλάρωσε.

• Like 4
Δημοσ.

...

Γιατι η 780 δεν σηκωνει παιχνιδια εν ετη 2016 σε 1080p?

Επισης υπεγραψες κανενα συμβολαιο με καμια εταιρια που να λεει οτι αν δωσεις μια χρονια πολλα χρηματα για μια καρτα πρεπει να σηκωνει οτι κυκλοφορει για τουλαχιστον 3 χρονια στο full?

Τελος δεν φταιει κανεις αλλος που δεν εκανες ερευνα αγορας να δεις τι παιζει πριν δωσεις τοσα πολλα χρηματα αφου η κατασταση και το 2013 με τις τοτε κονσολες ηταν η ιδια πανω κατω με σημερα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...