Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχει βγαλει κανεις να ακουσουμε καμια κουβεντα/αποψη για την ιστορια του τι παιζει? Δεν λεω ωραια η αναλυση και το κραξιμο για το τι ειδους console port ειναι αλλα ειμαστε στις 40σελιδες και ακομα ουτε λογος για το story του :D

Προσωπικα και οντας καπου στη μεση το στορυ μου αρεσει παρα πολυ, αλλα κραταω μικρο καλαθι λογω οσων εχω διαβασει.

Gameplay-wise :P παιχνιδαρα λογω διαφορετικων τροπων να κανεις τις αποστολες, γιατι επιβραβευει το ψαξιμο και λογω ατμοσφαιρας γενικα. Και τα λεω εγω αυτα που δεν μου αρεσε το Dishonored. Η ολη φαση με το hacking κλπ μου το χει γυρισει εντελως στο αντιθετο.

Δεν θελω να τελειωσει !!!!

• Like 1
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως είναι ωραία φάση το ότι μπορείς να προσεγγίσεις το mission με διαφορετικούς τρόπους. Έχω παίξει 15 ώρες και πιστεύω να 'χω τουλάχιστον άλλες τόσες(Κάνω όλα τα side quests/PoI) και ψάχνω τα πάντα μέχρι αηδίας, ούτε στο W3 τόσο ψάξιμο. Βασικά σε όσους σας άρεσαν τα προηγούμενα Deus Ex, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε για να το πάρετε, είναι Deus Ex το παιχνίδι και βελτιωμένο στα πάντα σε σχέση με το HR.

• Like 4
Δημοσ.

Όντως είναι ωραία φάση το ότι μπορείς να προσεγγίσεις το mission με διαφορετικούς τρόπους. Έχω παίξει 15 ώρες και πιστεύω να 'χω τουλάχιστον άλλες τόσες(Κάνω όλα τα side quests/PoI) και ψάχνω τα πάντα μέχρι αηδίας, ούτε στο W3 τόσο ψάξιμο. Βασικά σε όσους σας άρεσαν τα προηγούμενα Deus Ex, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε για να το πάρετε, είναι Deus Ex το παιχνίδι και βελτιωμένο στα πάντα σε σχέση με το HR.

εγώ σκέφτομαι την εξεταστική...

μη με πριζώνετε :(

Δημοσ.

Βασικά σε όσους σας άρεσαν τα προηγούμενα Deus Ex, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε για να το πάρετε, είναι Deus Ex το παιχνίδι και βελτιωμένο στα πάντα σε σχέση με το HR.

Ότι θα το παίξουμε δεν τίθεται θέμα είναι αυτονόητο Deus Ex είναι. Δεν είναι το απόλυτο 10άρι όμως, αυτό που θα σε κάνει να περιμένεις το δευτερόλεπτο που θα ξεκλειδώσει στο Steam. Θα πέσει λίγο η τιμή θα περάσουν και λίγοι μήνες θα βγουν και 3-4 Patch και ίσως να έχουμε και καλύτερη εμπειρία. Άσε που μπορεί να γίνει και καμιά αναβάθμιση σε GPU σε λίγο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι θα το παίξουμε δεν τίθεται θέμα είναι αυτονόητο Deus Ex είναι. Δεν είναι το απόλυτο 10άρι όμως, αυτό που θα σε κάνει να περιμένεις το δευτερόλεπτο που θα ξεκλειδώσει στο Steam. Θα πέσει λίγο η τιμή θα περάσουν και λίγοι μήνες θα βγουν και 3-4 Patch και ίσως να έχουμε και καλύτερη εμπειρία. Άσε που μπορεί να γίνει και καμιά αναβάθμιση σε GPU σε λίγο καιρό.

Το απόλυτο 10άρι δεν το έχει κανένας τίτλος, θα πρέπει να 'ναι τέλειος σε όλα. Ούτε το Witcher 3 δεν παίρνει απόλυτο 10άρι, παρ' όλα αυτά το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, το μόνο που με έχει τρομάξει είναι αυτά που λένε για το story πως τελειώνει απότομα. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα κάνω και 'γω κίνηση για μια GTX1070 αλλά ποιος περιμένει ως τότε, το 2o playthrough θα γίνει με εκείνη :)

Δημοσ.

Εχει ιδια καρτα με εμενα. Το παιζω σε very high ολα σε 2560χ1440. Ultra εχει ελαχιστες διαφορες απο το very high αλλα ειναι πολυ πιο απαιτητικο και σερνεται.

Δημοσ.

2560*1440/144Hz

Textures - V.High

Texture Filtering - 16x(Αυτό πάντα 16x το βάζουμε, βλέπω σε πολλά performance analysis το αφήνουν στο 4x και τρελαίνομαι γιατί δεν έχει καθόλου performance hit εδώ και αρκετά χρόνια)

Shadow Quality - High(Διαβάζω ότι έχει θέματα στο V.High)

Ambient Occlusion - On

CHS - Off

Parallax Occlusion Mapping - High

Depth of Filed - Ultra

Level of Detail - V.High

Volumetric Lighting - On

Screenscpace Reflections - On

TAA, Sharpen, Bloom, Cloth Physics, Subsurface scattering, Tessellation

Motion Blur και Chromatic Aberration κλειστά γιατί δεν τα γουστάρω. Με αυτές τις ρυθμίσεις(Υπερχρονισμένη πάντα η 970) είμαι γύρω στα 35FPS μέσο όρο, παλεύεται λόγω G-Sync, αλλιώς θα 'πρεπε να ρίξω settings. Με μια 1070 θα ήμουν άψογα.

Δημοσ.

Έτσι πρέπει να 'ναι τα σωστά παιχνίδια στο PC, τα max settings δεν πρέπει να είναι για όλους, αλλά να έχουν και eye-candy. Γι' αυτό έχεις επιλογή στο PC(Low-Medium-High-Ultra) και ο καθένας επιλέγει ανάλογα με το HW που έχει, αυτό που έχουν κάνει οι κονσόλες και έχουν κακομάθει οι πάντες να max-άρουν τα παιχνίδια με 200-250Ε κάρτες γραφικών δεν υπήρχε κάποτε, αλλά κάποτε τα settings ήταν η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους(Από Medium σε High για παράδειγμα).

Δημοσ.

Το απόλυτο 10άρι δεν το έχει κανένας τίτλος, θα πρέπει να 'ναι τέλειος σε όλα. Ούτε το Witcher 3 δεν παίρνει απόλυτο 10άρι, παρ' όλα αυτά το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, το μόνο που με έχει τρομάξει είναι αυτά που λένε για το story πως τελειώνει απότομα. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα κάνω και 'γω κίνηση για μια GTX1070 αλλά ποιος περιμένει ως τότε, το 2o playthrough θα γίνει με εκείνη :)

Καλά όταν λέω για απόλυτο 10άρι είναι σαν αυτά που μοιράζουν οι reviewers τίποτα δεν είναι τέλειο. Άλλωστε έχω την φιλοσοφία να μην παίζω σχεδόν τίποτα τίς πρώτες μέρες που θα βγει. Περιμένω πολλές φορές μήνες να στρώσει και μετά το πιάνω. Το W3 και αυτό το ξεκίνησα αρκετά αργότερα. Δεν είμαι του στύλ να παίζω τα πάντα, τις μετριότητες τις αφήνω στην άκρη. Δεν έχω και το χρόνο να ασχοληθώ πολλές ώρες (δουλειά, τρέξιμο (προετοιμασία μαραθωνίου), ποδήλατο, οικογένεια) και ένα παιχνίδι πχ RPG θα μου πάρει μήνες μέχρι να το τελειώσω.

P.S Τώρα για το story που λες το ταξίδι να είναι ωραίο και ο προορισμός έχει λιγότερη αξία.

• Moderators
Δημοσ.

...

C'mon.

Mιλαμε για την επιτομη του "First world problems".

Μην τα δινεις, περιμενε να πεσουν οι τιμες (..κατι το οποιο θα γινει και γινεται καθε φορα, 100%) -->There, solved that for ya ;)

• Like 4
Δημοσ.

2560*1440/144Hz

Textures - V.High

Texture Filtering - 16x(Αυτό πάντα 16x το βάζουμε, βλέπω σε πολλά performance analysis το αφήνουν στο 4x και τρελαίνομαι γιατί δεν έχει καθόλου performance hit εδώ και αρκετά χρόνια)

Shadow Quality - High(Διαβάζω ότι έχει θέματα στο V.High)

Ambient Occlusion - On

CHS - Off

Parallax Occlusion Mapping - High

Depth of Filed - Ultra

Level of Detail - V.High

Volumetric Lighting - On

Screenscpace Reflections - On

TAA, Sharpen, Bloom, Cloth Physics, Subsurface scattering, Tessellation

Motion Blur και Chromatic Aberration κλειστά γιατί δεν τα γουστάρω. Με αυτές τις ρυθμίσεις(Υπερχρονισμένη πάντα η 970) είμαι γύρω στα 35FPS μέσο όρο, παλεύεται λόγω G-Sync, αλλιώς θα 'πρεπε να ρίξω settings. Με μια 1070 θα ήμουν άψογα.

ποσο overlock εχεις κανε στην 970. Εγω τα εχω ολα very high και ενεργοποιημενα ολα τα υπολοιπα .

Δημοσ.

Στο public έχει την έκδοση με Steelbook 40 ευρώ. Χμμμμ....

47€

για την ακρίβεια!

πήγα να το πάρω πριν λίγο από της Μυτιλήνης,αλλά δε το είχε...

τελικά το πήρα 32€ digital,δε κρατήθηκα..

RIP εξεταστική..

ΥΓ

μέσα είχε όλα τα preorder bonus

• Like 1
Δημοσ.

47€

για την ακρίβεια!

πήγα να το πάρω πριν λίγο από της Μυτιλήνης,αλλά δε το είχε...

τελικά το πήρα digital,δε κρατήθηκα..

RIP εξεταστική..

39.9 στο public Κύπρου :-p

Δημοσ.

Στο public έχει την έκδοση με Steelbook 40 ευρώ. Χμμμμ....

εγώ αυτή πήρα (γύρω στα 45) αλλά εντάξει δε τρελάθηκα κιόλας

ψιλοκαλό είναι το steelbook (στις γωνίες βέβαια θα μπορούσε να είχε βαφτεί καλύτερα) , αλλά έχει το εξής πρόβλημα, δε χωράει και τα 3 δισκάκια του παιχνιδιού, οπότε τα αφήνω στο κανονικό τους κουτί και αυτό το έχω έτσι να το βλέπω.. 

να ξαναπώ πάντως ότι τα δισκάκια έχουν σχεδόν όλο το παιχνίδι μέσα και χρειάζεται να κατεβάσεις πολύ λίγο από το steam στο τέλος

για μικρή διαφορά τιμής πάρτο, αλλά δεν είναι και κάτι φοβερό να σου πω την αλήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...