Oroku Saki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ισως εχεις CPU bottlenecking,διοτι απτο signature βλεπω πως εχεις τον i5 2500Κ ενω εγω εχω τον i5 4690K Παιζεις σε 1080p η 1440p? Ο 2500Κ ειναι 5+ ετων επεξεργαστης οποτε δεν μου φαινεται περιεργο να εχω bottleneck σε καποια παιχνιδια αν και για την ηλικια του αποδιδει πολυ καλα. Ισως ηταν λαθος το οτι δεν τον αλλαξα μαζι με την 970 το 2014..... Εχεια κανειoverclock τον επεξεργαστη?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Του πρώτου το story μου ήταν λίγο αδιάφορο ενώ αυτό μου είναι αρκετά αδιάφορο idk δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς, έχει άπειρες πληροφορίες χωρίς κανένα νόημα...δεν ασχολήθηκα πολύ με τα sides tbh αλλα ένα δυο που έκανα ήταν αρκετά fun, τα main missions είναι καλά απλά η πλοκή και κάποιοι διάλογοι είναι τραγελαφικοί. Επίσης το AI ενώ είναι καλο σε γενικές γραμμές σε κάποιες φάσεις τρώει χοντρά σκαλώματα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Hey that's my opinion, είμαι λίγο δύσκολος στο story, σε παρα πολλούς άρεσε το story του HR, i just aint one of them παίξε να πάρεις γνώμη γιατί ότι και να σου πω στην τελική εσύ ξες καλύτερα Πάντως αυτό που είπε ο Psycho περί downgrade ισχύει, μονο το AO φαίνεται να είναι καλύτερο. 1
liakinen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Hey that's my opinion, είμαι λίγο δύσκολος στο story, σε παρα πολλούς άρεσε το story του HR, i just aint one of them παίξε να πάρεις γνώμη γιατί ότι και να σου πω στην τελική εσύ ξες καλύτερα Έτσι ένοιωσα και εγώ με το πρώτο και είμαι και εγώ πολύ έως πάρα πολύ δύσκολος με το θέμα story, χαρακτήρες, quests (ένας θεός ξέρει πως έβγαλα το DAI ). Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω τώρα σε αυτά τα λεφτά, οπότε αργότερα και βλέπουμε. Πάντως είμαι φαν του Cyberpunk Setting και ίσως αυτό σώσει την κατάσταση. P.S Ορισμένα άτομα σας έχω σταμπαρισμένους γιατί από αυτά που διαβάζω ταιριάζουν τα γούστα μας αρκετά. Είσαι ένας από αυτούς και μας έκανες την καρδιά περιβόλι Άντε να δούμε το Dishonored 2 τώρα. 2
_Theo_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Του πρώτου το story μου ήταν λίγο αδιάφορο ενώ αυτό μου είναι αρκετά αδιάφορο idk δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς, έχει άπειρες πληροφορίες χωρίς κανένα νόημα...δεν ασχολήθηκα πολύ με τα sides tbh αλλα ένα δυο που έκανα ήταν αρκετά fun, τα main missions είναι καλά απλά η πλοκή και κάποιοι διάλογοι είναι τραγελαφικοί. Επίσης το AI ενώ είναι καλο σε γενικές γραμμές σε κάποιες φάσεις τρώει χοντρά σκαλώματα. Λογικό άμα δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα. 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το παιχνιδι το εχει βγαλει κανεις να ακουσουμε καμια κουβεντα/αποψη για την ιστορια του τι παιζει? Δεν λεω ωραια η αναλυση και το κραξιμο για το τι ειδους console port ειναι αλλα ειμαστε στις 40σελιδες και ακομα ουτε λογος για το story του Εαν είναι να μιλήσει κάποιος για το στόρυ αναλυτικά, θα το χαλάσει για όλους τους άλλους που δεν το έπαιξαν ή που το παίζουν τώρα. Δεν βλέπω τι παραπάνω μπορούμε να πούμε πέρα από το αν το βρήκαμε ενδιαφέρον ή όχι. Και αυτό είναι και καθαρά υποκειμενικό. Εγώ πάντως δεν το βρήκα πολύ ενδιαφέρον . Αυτό που λείπει κατά τη γνώμη μου είναι ένα κατανοητό lore και περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες. Το όλο σκηνικό είναι πολύ γενικό και αόριστο. Mega-corporations, conspiracies, globalism. Το gameplay είναι το δυνατό του σημείο. Τα augmentations είναι αρκετά cool. Επίσης έχει πολύ καλό balance. Οι αναβαθμίσεις κάνουν αισθητά δυνατό το χαρακτήρα χωρίς όμως να γίνεται ποτέ overpowered.
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εαν είναι να μιλήσει κάποιος για το στόρυ αναλυτικά, θα το χαλάσει για όλους τους άλλους που δεν το έπαιξαν ή που το παίζουν τώρα. Γιαυτο το λογο δεν υπαρχει και το spoiler ? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Λογικό άμα δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα. Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα ( - The Fall ).
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Με το τελευταίο patch επανήλθαν κάποια crashes... Συγκεκριμένα τώρα μου κρασάρει όταν προσπαθώ να πάω από τον ένα σταθμό στον άλλο. Έφαγα και 'γω 3 crashes σε συγκεκριμένο σημείο μετά το τελευταίο patch..Επίσης, ένα άλλο θέμα που παρατήρησα. Εάν πατήσεις escape στο παιχνίδι και κάνεις alt+tab, τότε ο CPU είναι μόνιμα στο 100%, ενώ αν δεν πατήσεις escape και κάνεις alt+tab είναι στο 80-85%. Προσοχή λοιπόν, αν τσεκάρετε για bottleneck μην πατήσετε escape. Στο γραφείο του Rucker όταν έψαχνα.
_Theo_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα ( - The Fall ). Εννοώ το πρώτο και το Invisible War.
john2gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Hey that's my opinion, είμαι λίγο δύσκολος στο story, σε παρα πολλούς άρεσε το story του HR, i just aint one of them παίξε να πάρεις γνώμη γιατί ότι και να σου πω στην τελική εσύ ξες καλύτερα Πάντως αυτό που είπε ο Psycho περί downgrade ισχύει, μονο το AO φαίνεται να είναι καλύτερο. 0:22 - Lack of shadows στην Ε3 2015 έκδοση (λογικά εξαιτίας του LOD) 0:30 - Λείπει το φως από μέσα από το βαγόνι στην retail version Βαριέμαι να δω τις άλλες λεπτομέρειες αλλά ναι, είναι σχεδόν ίδια με κάποιες πάρα πολύ μικρές εξαιρέσεις. Επίσης το video συγκρίνει την PS4 έκδοση. Στο PC υπάρχει καλύτερο AO από αυτό της PS4 έκδοσης. 2
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εσείς που το αγοράσατε, έχει 3rd person;
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.techspot.com/review/1235-deus-ex-mankind-divided-benchmarks/page5.html Ούτε ο i3 δεν ρίχνει μπουκάλι στην 1080, οπότε μιλάμε καθαρά για GPU bound τίτλο. Στα του παιχνιδιού τώρα, τρελάθηκα με ένα side quest που έπρεπε να βρεις μυστική πόρτα και δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό σου στο πως μπορεί να ενεργοποιείται, το είχα ψάξει τόσο που νόμιζα ότι είχε bug-άρει το quest ..Γενικά είναι παιχνιδάρα, απλά φροντίστε να ξοδέψετε 2 praxis για να μπορείτε να αντέχετε στο πράσινο αέριο γιατί θα το χρειαστείτε. ***Edit: Τα γελάδια δεν bench-αραν στις πόλεις, αλλά έτρεξαν το benchmark του παιχνιδιού, γι' αυτό και ο CPU δεν παίζει ρόλο. Στα cities hubs είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2016 από Psycho_Warhead
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εννοώ το πρώτο και το Invisible War. Και εγώ. Εσείς που το αγοράσατε, έχει 3rd person; On demand όχι, όπως το HR, cover και takedowns. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα