Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με patch και καλύτερους οδηγούς από την nvidia ίσως συνεχίσει να υπάρχει πρόβλημα με τη vram αν θέλει 3 στο high και σου βγάζει ειδοποίηση ότι θέλει 4 στο very high...

καλώς ή κακώς (κακώς μάλλον) φτάσαμε να θέλουμε ένα σκασμό μνήμη για 1080.. και οι όποιες σκέψεις για 4Κ για τον απλό κόσμο μετατίθενται ξανά για κάποια χρόνια αργότερα..

και αν συνεχίσει και η intel την ίδια φιλοσοφία με τους επεξεργαστές της (αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει και η amd αν κάνει) και βλέπουμε i5 που παίρνουν αρκετοί οχι σαν το καλύτερο αλλά σαν καλό έστω να ξεζουμίζονται από διάφορα παιχνίδια όπως αυτό δε μας βλέπω καλά 

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

80MB patch στο Steam :

• Adjustments to the Mouse Sensitivity settings, which mean that you can now set sensitivity for the X and Y axis separately.
  • Increased range of Mouse Sensitivity settings.
  • Fixed an issue that could cause missing geometry in the Dubai level.
  • Fixed an issue with player movement and running on stairs and sloped surfaces.
  • Fixed various issues with 21:9 setups.
  • Fixed an issue where the “Unmark All” prompt would stay on screen.
  • Field of view setting now displays the angle used.
Δημοσ.

Πρέπει να κάνουν κάτι οι devs με τις μηχανές τους.

Η id απέδειξε τι μπορεί να γίνει με σωστό optimisation.

Το Doom πχ εχει συγκρίσιμα γραφικά με το Deus και τρέχει σχεδόν με τα... τριπλάσια και βάλε fps. Οι πίστες εν το μεταξύ μπορεί να είναι μικρότερες αλλά ο χαμός που γίνεται σε αυτές δεν περιγράφεται.

Απο την άλλη, φανταστειτε να στόχευε η id αποκλειστικά σε details (όπως με το Doom 3) αντί σε performance τι eye candy θα βλέπαμε.

Δημοσ.

Κατι δεν παει καθολου καλα με τα κονσολο-φιλτρα για μερικα παπαροshaders που δεν φαινονται καν πρεπει να ρουφαει ολη τη vram .

Τελικα υπαρχει κανενας που να το τρεχει ικανοποιητικα σε 2gb vram 7870 ? Οχι τiποτα high textures αλλα να τρωγεται

Δημοσ.

η πραγα ειναι πολυ πιο ομορφη το βραδυ σε σχεση με το πρωι . 

DXMD_2016_08_26_19_56_20.png

( εχω βαλει sweetfx για πιο ''σκοτεινα '' βραδια . )

επισης η λεπτομερεια ειναι τρομερη που εχουν βαλει , φαινεται  η σκονη καθως μπαινουν οι ακτινες απο το παραθυρο.  φυσικα ingame δειχνει δυο φορες καλυτερο σε σχεση με το screenshot . τα screenshot το αδικουν πολυ το παιχνιδι . 

DXMD_2016_08_26_20_09_40.png

• Like 2
Δημοσ.

Σε μερικά cutscenes τα πρόσωπα των άλλων δείχνουν να έχουν μια θολούρα την ώρα που κουνιούνται. Διαβάζω ότι πρέπει να απενεργοποιήσεις το tessellation για να φτιάξει..Ήθελε τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα η Nixxes για να είναι όπως πρέπει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Με το τελευταίο patch επανήλθαν κάποια crashes... Συγκεκριμένα τώρα μου κρασάρει όταν προσπαθώ να πάω από τον ένα σταθμό στον άλλο.

Δημοσ.

Με το τελευταίο patch επανήλθαν κάποια crashes... Συγκεκριμένα τώρα μου κρασάρει όταν προσπαθώ να πάω από τον ένα σταθμό στον άλλο.

μπορεις να γυρισεις στο προηγουμενο patch βαζοντας την beta εκδοση του παιχνιδιου . προσωπικα δεν ειχα καποιο προβλημα με το καινουργιο 

• Like 1
Δημοσ.

Άμα παίζεις σε κονσόλα και TV όχι ;) πολύ...

Φτου κακά μην λες τέτοια είμαι αλλεργικός σ ’αυτά  :-D  Στο PC είναι 30άρι όπως W3 ή θα πάρω τα μάτια στα χέρια ;

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να γυρισεις στο προηγουμενο patch βαζοντας την beta εκδοση του παιχνιδιου . προσωπικα δεν ειχα καποιο προβλημα με το καινουργιο 

Απ' ότι φένεται γίνεται σε συγκεκριμένο σημείο όταν έχεις προχωρήσει αρκετά στο story.

Το καλό είναι ότι η ομάδα το ξέρει από χθες και άρα μπορεί να μην οφείλεται στο σημερινό patch.

http://forums.eu.square-enix.com/showthread.php?t=190974

Θα δοκιμάσω να κάνω roll-back στην προηγούμενη έκδοση όπως λες πάντως.

Δημοσ.

Το W3 ήταν ok στα 30fps αλλα είναι 3rd person, ο Alastor θα ξέρει που το παίζει εκεί στα 30fps. Είμαι σχεδόν στο τέλος του story νομίζω...πολύ μέτριο μέχρι στιγμής.

Χειρότερο από το προηγούμενο σε story ;

Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχει βγαλει κανεις να ακουσουμε καμια κουβεντα/αποψη για την ιστορια του τι παιζει? Δεν λεω ωραια η αναλυση και το κραξιμο για το τι ειδους console port ειναι αλλα ειμαστε στις 40σελιδες και ακομα ουτε λογος για το story του :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...