Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να ημουν σαν και εσενα, εχω συνηθισει τοσο πολυ τα 60 fps που πολυ απλα εαν δε μπορω να τα φτασω σε ενα παιχνιδι απλα δεν το παιζω. Και ουτε κατα διανοια να θυσιασω FPS για graphic settings, εαν το παιχνιδι δεν ειναι 60 fps να σου πω την αληθεια προτιμω να μην το παιξω καθολου.

Και εγώ δυστυχώς έτσι είμαι. Το λες και σαν "κακή συνήθεια" :P

Με τα micro-transactions που διαβάζω σκόρπια στο internet τι παίζει? Κάτι για consumables αντικείμενα βλέπω...

Δημοσ.

Με τα micro-transactions που διαβάζω σκόρπια στο internet τι παίζει? Κάτι για consumables αντικείμενα βλέπω...

SP ειναι το game οποτε vote with your wallet στο θεμα των micro

Δημοσ.

Μόνο το lip-sync είναι τραγικό, όλα τα υπόλοιπα είναι παραπάνω από κομπλέ και σε καμία περίπτωση δεν βγάζει κονσολιά στα visuals του. Ότι έδειξαν στο tech demo, υπάρχει και στο τελικό παιχνίδι, από τους ελάχιστους που δεν έριξαν downgrade. Τι δεν σας αρέσει δεν μπορώ να καταλάβω, μήπως δεν το έπαιξες ακόμα ; Στις εικόνες αδικείται.

Δεν μιλάω εάν είναι ωραίο/κακό παιχνίδι, αλλά αναφέρομαι τόσο πόσο "μοντέρνα" τα γραφικά του φαίνονται με αυτά του "εχθές". Σαφώς μια χαρά είναι τα γραφικά. Τίποτα που δεν το έχω ξαναδεί μια τετραετία+ πίσω όμως.

Π.χ. σχετικές εικόνες από το The Secret World που μου ήρθε στο μυαλό:

London%20Alley.jpg?cb=1412974454

the-secret-world-1343348640_pcam.jpg

the_secret_world_32.jpg

innsmouth_academy_610640.jpg

Δημοσ.

το vsync κάνει τίποτα σε αυτό το παιχνίδι; δε μου φαίνεται ότι επηρεάζει κάτι πέρα από το μέγιστα fps και το performance impact του είναι μάλλον μηδαμινό, επίσης και με αυτό κλειστό δεν έχει tearing.. οπότε το κλείνω.. 

επίσης το παιχνίδι θέλει δυνατό επεξεργαστή ( ο 4690Κ στα 4.4 είναι σε υψηλά ποσοστά usage και τον είδα να φτάνει και πάνω από 95% και όλη την ώρα γίνεται γερό usage σε σχέση με τα περισσότερα παιχνίδια) η gpu συνέχεια στο 99% και σε high presets φτάνω τα 2.9 περίπου από τα 3GB μου 

από ram το παιχνίδι θέλει σίγουρα 4GB μόνο για πάρτη του

βέβαια τη περισσότερη ώρα είμαι στα 44-50fps και πολύ σπάνια κάνω βουτιές στα 29αρια που είναι μάλλον στιγμιαίες (όταν πηγαίνει να φορτώσει textures μάλλον) , δεν είναι να πεις ότι διαρκούν σε απαιτητικές σκηνές 

το παιχνίδι είναι απαιτητικό και ας μη του φαίνεται από τα γραφικά, έχουν ρίξει πολλή δουλειά στη λεπτομέρεια του και ας μην έχει το στυλ που έχουν διάφορα άλλα eye candy παιχνίδια ώστε να σου πετάξει τα μάτια έξω με τη πρώτη ματιά, παρόλα νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν να είναι πιο ελαφρύ 

Δημοσ.

Καμία επαφή τα γραφικά του Secret World με του MD... Ειλικρινά καμία.

post-193931-0-87495900-1472222705_thumb.png

post-193931-0-55367400-1472222724_thumb.png

post-193931-0-29010900-1472222743_thumb.png

post-193931-0-66572200-1472222758_thumb.png

Επίσης, για να μπορέσει κάποιος να εκτιμήσει την ποιότητα του δυναμικού φωτισμού και των screen space reflections, θα πρέπει να το δει σε κίνηση. Τα screenshots δείχνουν τη μισή αλήθεια.

• Like 4
Δημοσ.

απλά το παιχνίδι δεν είναι crysis ή witcher για να σε συνεπάρει με το καλημέρα (δάση, νερά κτλ) , πρέπει να το παρατηρήσεις για να το εκτιμήσεις 

όπου υπάρχει πολύ αστικό τοπίο δεν είναι εύκολο να έχεις "όμορφα" γραφικά 

• Like 2
Δημοσ.

το vsync κάνει τίποτα σε αυτό το παιχνίδι; δε μου φαίνεται ότι επηρεάζει κάτι πέρα από το μέγιστα fps και το performance impact του είναι μάλλον μηδαμινό, επίσης και με αυτό κλειστό δεν έχει tearing.. οπότε το κλείνω.. 

επίσης το παιχνίδι θέλει δυνατό επεξεργαστή ( ο 4690Κ στα 4.4 είναι σε υψηλά ποσοστά usage και τον είδα να φτάνει και πάνω από 95% και όλη την ώρα γίνεται γερό usage σε σχέση με τα περισσότερα παιχνίδια) η gpu συνέχεια στο 99% και σε high presets φτάνω τα 2.9 περίπου από τα 3GB μου 

από ram το παιχνίδι θέλει σίγουρα 4GB μόνο για πάρτη του

βέβαια τη περισσότερη ώρα είμαι στα 44-50fps και πολύ σπάνια κάνω βουτιές στα 29αρια που είναι μάλλον στιγμιαίες (όταν πηγαίνει να φορτώσει textures μάλλον) , δεν είναι να πεις ότι διαρκούν σε απαιτητικές σκηνές 

το παιχνίδι είναι απαιτητικό και ας μη του φαίνεται από τα γραφικά, έχουν ρίξει πολλή δουλειά στη λεπτομέρεια του και ας μην έχει το στυλ που έχουν διάφορα άλλα eye candy παιχνίδια ώστε να σου πετάξει τα μάτια έξω με τη πρώτη ματιά, παρόλα νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν να είναι πιο ελαφρύ 

Ποια GPU έχεις;

Δημοσ.

7950, δεν έχω δει άλλους με amd κάρτα να γράφουν εδώ μέσα αλλά το παιχνίδι από ότι φαίνεται τρέχει πιο καλά στις κόκκινες από τη στιγμή που η δική μου ρίχνει σε 970 (πράγμα που κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται) 

σε προηγούμενο ποστ έχω τρέξει και benchmark σε high 

http://www.insomnia.gr/topic/565653-deus-ex-mankind-divided-23-αυγ-2016pc/?p=55072579

κάτι benchmark από reviewers που ποσταρίστηκαν με το που βγήκε το παιχνίδι δε νομίζω ότι ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα πάντως 

Δημοσ.

Πάντως το benchmark είναι όντως λίγο εκτός πραγματικότητας. Στην ίδια περιοχή in-game έχω σταθερό 60αρι ενώ στο bench έχω 50 average με τα ίδια settings.

Γενικά το παιχνίδι είναι πιο "ελαφρύ" απο το bench. Θα πρότεινα να κάνετε τις ρυθμίσεις σας παίζοντας γιατί μπορεί να καταλειξετε να κατεβάζετε κάποια settings τσάμπα αν το πάτε σύμφωνα με τα αποτελέσματα του bench.

Δημοσ.

7950, δεν έχω δει άλλους με amd κάρτα να γράφουν εδώ μέσα αλλά το παιχνίδι από ότι φαίνεται τρέχει πιο καλά στις κόκκινες από τη στιγμή που η δική μου ρίχνει σε 970 (πράγμα που κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται) 

σε προηγούμενο ποστ έχω τρέξει και benchmark σε high 

http://www.insomnia.gr/topic/565653-deus-ex-mankind-divided-23-αυγ-2016pc/?p=55072579

κάτι benchmark από reviewers που ποσταρίστηκαν με το που βγήκε το παιχνίδι δε νομίζω ότι ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα πάντως 

Α ναί το είχα δεί! Και εγώ με R9 280X τα ίδια καρέ έχω στο benchmark. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στις default ρυθμίσεις (high) το παιχνίδι τρέχει καλά (45-60 καρέ) ξαφνικά όταν κοιτάω γύρω ή κάποιες στιγμές ενώ προχωράω κάνει κάτι βουτιές στα 30! Αυτό συμβαίνει στις έξω περιοχές. Μέσα δεν έχω πρόβλημα (60+ καρέ).

Δημοσ.

παιζω preset high με msaa x2. Ευχαριστημενος απο τα γραφικα και τρεχει νερακι με καποια drops (προφανως λογω cpu) που δεν ενοχλουν. Παιχνιδαρα !!!

Δημοσ.

Θα προτιμούσα στο setting να είχε πιο έντονο στοιχείο Blade Runner.

Κάποια set pieces όπως αυτό του παλιού σταθμού στο screenshot που ανέβασα και φυσικά η Golem City είναι φανταστικά.

Η ημι-φουτουριστική πόλη της Πράγας το χάλασε λίγο imo γιατί φέρνει μια υπερβολικά ρετρό αίσθηση.

Νομίζω ότι η μηχανή μπορεί να δώσει καλα αποτελέσματα και σε ανοιχτούς χώρους αρκεί αυτοί να είναι εμπνευσμένοι και να έχουν έντονο το στοιχείο του cyberpunk. Η Πράγα όπως είπα, είναι πολύ κοντά στο σήμερα και δεν το βγάζει αυτό το στοιχείο.

Δημοσ.

Α ναί το είχα δεί! Και εγώ με R9 280X τα ίδια καρέ έχω στο benchmark. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στις default ρυθμίσεις (high) το παιχνίδι τρέχει καλά (45-60 καρέ) ξαφνικά όταν κοιτάω γύρω ή κάποιες στιγμές ενώ προχωράω κάνει κάτι βουτιές στα 30! Αυτό συμβαίνει στις έξω περιοχές. Μέσα δεν έχω πρόβλημα (60+ καρέ).

πιστεύω ότι τις στιγμές που βουτάει στα 30αρια θα πρέπει να φορτώνει πράγματα γιατί δεν είναι όπως στα assassins creed πχ που όταν κοιτάς σε εξωτερικούς χώρους προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις που έχουν πολύ πράγμα πέφτουν έντονα τα καρέ, εδώ το κάνει για λίγο και μετά σταματάει και μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή παρακάτω σε άσχετη φασή χωρίς να συμβαίνει κάτι φοβερό. βέβαια και σε αυτό το παιχνίδι τα fps ανεβαίνουν αν κοιτάς το πάτωμα και πέφτουν αν κοιτάς το πλήθος, αλλά τις βουτιές στα 30 τις κάνει στο άσχετο.

δε ξέρω αν θα μπορούσαν να το κάνουν να φορτώνει πιο ομαλά πράγματα όπως σε άλλα παιχνίδια ανοικτού κόσμου όπως gta, witcher όπου δε το καταλαβαίνεις το loading, εδώ άλλωστε δεν εχουμε καν τόσο μεγάλες περιοχές... 

ακόμα και σε κλείστούς χώρους μπορεί να το κάνει (πχ στο αρχηγείο της ομάδας σου) με το που φορτώσεις save εκεί μέσα κάπου στα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά να μη το ξανακάνει όσο είσαι εκεί μέσα 

μετά πέρα από τη κάρτα δε ξέρω και τι ρόλο παίζει ο επεξεργαστής γιατί σίγουρα τον ζορίζει ο,τι και να χεις 

πάντως η ram είναι ψιλοαδιάφορη, δηλαδή και με 8 είσαι οκ και με τα 3 vram που έχουμε εμείς μέχρι high μπορείς να στοχεύεις έτσι κι αλλιώς γιατί στα γεμίζει σχεδόν, μεγαλύτερα textures λογικά θα τις γονατίζουν όπως και σε άλλα παιχνίδια άλλωστε (και για αυτό έλεγα ότι μια 1060 με 3GB είναι άκυρη αγορά, με gpu πιο δυνατή από τη δική μας που μπορεί να σηκώσει πιο πολλά πράγματα από τη δική μας θα περιορίζεται από τη vram χωρίς λόγο.. ) 

αλλά με αυτό το hw είσαι οκ, πιστεύω πρόβλημα σοβαρό θα έχεις με κανένα διπύρηνο και κάρτα με 2GB και λιγότερα ή αν έχεις ξεμείνει με 4GB ram, εκεί μπορεί και να μην παίζεται καν το παιχνίδι

με τουλάχιστον 4πυρηνο, μια κάρτα με 3GB και 8GB ram (και ssd που γενικά τον προτείνω για παιχνίδια και πλέον έχουν όλοι) μπορείς να το παίξεις ικανοποιητικά.

ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ελαφρύ, αλλά κι έτσι σε καμιά περίπτωση δεν είναι προβληματικό σε σημείο που να μην αντέχεται 

• Like 1
Δημοσ.

H πλάκα είναι,κάνοντας βόλτα σε ορισμένα gaming forums,οτι μερικοί ψιλοαπογοητεύτηκαν διότι το παιχνίδι δε τρέχει καλά σε ultra settings,με κάρτες τύπου gtx 970!!! :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...