Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον,γελαω με καποιον που εγραψε πως το παιχνιδι εχει γραφικα last gen.Αν το συγκεκριμενο game ετρεχε στο ps3,θα επαιρνε φωτια η κονσολα στο πρωτο δευτερολεπτο.

Τα παιζω ολα σε ultra,εκτος απο textures που το βαλα στα high και κλειστο το MSAA.Το παιχνιδι εχει επι το πλειστον σταθερο 30αρι σε fps με την πλεον mid-ranged 970.Τα γραφικα ειναι πολυ ωραια,τα environments *** και το μονο κακο ειναι το lipsync και καποια αλλα animation.

Μεχρι στιγμης το story ειναι λιγο μπερδεμενο και δεν καταλαβαινεις πολλα πραγματα,ωστοσο τα quests ειναι ευχαριστα.Το gameplay ειναι βελτιωμενο,ειδικα το shooting πλεον ειναι τοσο καλο που θα ψηνομουν να το ξαναπαιξω αργοτερα σε στυλ Terminator με guns blazing κ ετσι.

Ολα utra με την 970? Eγω τα εχω βαλει ολα very high(συμπεριλαβαβομενων και των textures) για να εχω τη μεγιστη αποδοση. Εχεις κανει overclock?

Δημοσ.

30 frames σε FPS το βρίσκω τραγικό

Επίσης πιο το νόημα να το βάλεις ultra όταν οι διαφορες είναι μηδαμινές και τα graphs τα ξεχνάς μετά από 10 λεπτά, τα fps δεν ξεχνιούνται, δεν λυπάσαι τα ματια σου?! :confused:

• Like 3
Δημοσ.

δεν ειναι fps σαν τα αλλα . Εχει αργο ρυθμο και επειδη εχεις λγα πυρομαχικα αναγκαζεσαι να αποφευγεις τους περισσοτερους εχθρους. Δεν ειναι doom η cal of duty που πολεμας και σφαζεις συνεχεια αρα τα 30 fps δεν μας ενοχλουν σε τετοιου ειδους fps.

Δημοσ.

Οπως ανεφερε και πιο πανω ο κατα καιρους τρολ,δεν υπηρχε περιπτωση να παιζα doom η call of duty σε 30 fps.Ωστοσο θελω καθε δυνατη γραφικη ενισχυση στο συγκεκριμενο game,για μενα το Deus Ex ειναι η cuberpunk ατμοσφαιρα πανω απολα,οποτε δεν θα θυσιαζα ουτε shadows ουτε lightning ουτε και τα textures που τα χω στο high αν δεν ειχε κατι stutters οταν φορτωνε μεγαλες περιοχες.

Ολα utra με την 970? Eγω τα εχω βαλει ολα very high(συμπεριλαβαβομενων και των textures) για να εχω τη μεγιστη αποδοση. Εχεις κανει overclock?

Οταν λες την μεγιστη αποδοση,ποια ειναι αυτη?Ποσα fps σου βγαζει το benchmark.Εγω χτυπαω 33.4 average,αλλα ingame ειναι πιο κοντα στο 30αρι συνηθως

Δημοσ.

Ξέρετε ότι τα Shadows έχουν θέμα αν τα βάλεις πάνω από High ; Το AO επίσης για την ώρα θα πρέπει να το αφήσετε απλά στο ''On''. Και τα CHS κλειστά. Αναμένουμε patch.

Δημοσ.

Εαν θεωρεις 30 fps αποδοση playable και ικανοποιητικο τοτε σιγουρα εισαι στη μειοψηφια των pc gamers. Προσωπικα εγω παντα κατεβαζω τα settings μεχρι να εχω 60 fps οτι και να γινει αλλιως δεν το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι, δεν ειναι ομαλο στο ματι.

Στο συστημα σου εφ΄ οσον εχεις γυρω στα 30 fps χωρις MSAA και με high textures, για να φτασεις τα 60 fps πρεπει να κατεβασεις τα settings σου σχεδον σε console επιπεδο γραφικων. Λαμβανοντας υπ' οψην οτι εχεις 970 στο συστημα σου, εαν αυτο δεν ειναι κακο optimization τοτε δεν ξερω τι ειναι.

Ειμαι PC gamer απτο 1999 και δεν αλλαζα καρτα γραφικων καθε 2 χρονια και μαλιστα σε εποχες που καθε χρονο εβλεπες μεγαλες εξελιξεις στον οπτικο τομεα.Οποτε εχω μαθει να παιζω και σε 60 fps και σε 30 και σε 20.Προφανως και τα 60 ειναι ανωτερα,αλλα τα 30 unplayable για μενα δεν ειναι,ειδικα αν δεν παιζω γρηγορα fps η action παιχνιδια τυπου devil may cry δεν με ενοχλουν.Προτιμω λιγο περισσοτερο eye candy και cyberpunk ατμοσφαιρα.

Επισης προφανως και το optimization δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Ξέρετε ότι τα Shadows έχουν θέμα αν τα βάλεις πάνω από High ; Το AO επίσης για την ώρα θα πρέπει να το αφήσετε απλά στο ''On''. Και τα CHS κλειστά. Αναμένουμε patch.

Αυτο με το shadows θα το δοκιμασω.Γενικα δεν καθισα να ανοιγοκλεινω ρυθμισεις για να δω πιο setting επιβαρυνει περισσοτερο η λιγοτερο..Ηξερα μονο οτι το MSAA θα γονατιζε το PC,οποτε δεν το αγγιξα και απο κει και περα ειχα προβλημα με το loading των ultra textures και αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάω για performance hit, αλλά για το ότι δεν δουλεύουν σωστά για την ώρα, ειδικά τα CHS..

Για τα textures πάει έτσι το πράγμα

Ultra - 8GB VRAM

Very High - 6GB VRAM

High - 4GB VRAM

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάω για performance hit, αλλά για το ότι δεν δουλεύουν σωστά για την ώρα, ειδικά τα CHS..

Δηλαδη υπαρχουν artifacts η απλα δεν λειτουργει το effect?

Δημοσ.

Στο Very High οι σκιές σε μερικά σημεία δεν εμφανίζονται καθόλου, με το AO πάλι κάτι παρόμοιο παίζει και το CHS δεν εμφανίζει τις σκιές στις μακρινές αποστάσεις..

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχουν παίξει το παιχνίδι όσοι λένε last gen κλπ..Είμαι από τους γνωστούς graphics whores του insomnia, για να λέω εγώ τώρα έτσι κάτι λέει :P

έχεις μεταλλαχτεί σαν τον Τσίπρα.

Όπως σταμάτησα να του κάνω παρέα,θα σταματήσω και σένα άμα συνεχίσεις! :-D

Δημοσ.

Οπως ανεφερε και πιο πανω ο κατα καιρους τρολ,δεν υπηρχε περιπτωση να παιζα doom η call of duty σε 30 fps.Ωστοσο θελω καθε δυνατη γραφικη ενισχυση στο συγκεκριμενο game,για μενα το Deus Ex ειναι η cuberpunk ατμοσφαιρα πανω απολα,οποτε δεν θα θυσιαζα ουτε shadows ουτε lightning ουτε και τα textures που τα χω στο high αν δεν ειχε κατι stutters οταν φορτωνε μεγαλες περιοχες.

Οταν λες την μεγιστη αποδοση,ποια ειναι αυτη?Ποσα fps σου βγαζει το benchmark.Εγω χτυπαω 33.4 average,αλλα ingame ειναι πιο κοντα στο 30αρι συνηθως

Με ολα very high βγαζει minimum 23 average 27 max 33 αλλα μεσα στο παιχνιδι τρεχει γυρω στα 30 οπως και σε εσενα.

Δημοσ.

Ειμαι PC gamer απτο 1999 και δεν αλλαζα καρτα γραφικων καθε 2 χρονια και μαλιστα σε εποχες που καθε χρονο εβλεπες μεγαλες εξελιξεις στον οπτικο τομεα.Οποτε εχω μαθει να παιζω και σε 60 fps και σε 30 και σε 20.Προφανως και τα 60 ειναι ανωτερα,αλλα τα 30 unplayable για μενα δεν ειναι,ειδικα αν δεν παιζω γρηγορα fps η action παιχνιδια τυπου devil may cry δεν με ενοχλουν.Προτιμω λιγο περισσοτερο eye candy και cyberpunk ατμοσφαιρα.

Μακαρι να ημουν σαν και εσενα, εχω συνηθισει τοσο πολυ τα 60 fps που πολυ απλα εαν δε μπορω να τα φτασω σε ενα παιχνιδι απλα δεν το παιζω. Και ουτε κατα διανοια να θυσιασω FPS για graphic settings, εαν το παιχνιδι δεν ειναι 60 fps να σου πω την αληθεια προτιμω να μην το παιξω καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...