Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο αυτό έλειπε τώρα να παίζουμε fps με gamepad στο pc γιατί μερικοί lazy *** devs δεν μπορούν να κάνουν τα ευνόητα...προτιμώ να μην το παίξω. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι κακό, το gameplay είναι αρκετά καλύτερο αλλα το cover system μου την σπάει όπως επίσης με ενοχλούν τα ""cutscene"" takedowns, στο HR δεν με είχε ενοχλήσει ιδιαιτερα αλλα εδώ δεν το γουστάρω μια. Το lip-synch όντως τραγικό κοιτάω αλλα πράγματα όταν μιλάω με npcs, επικός απαράδεκτο όταν το voice acting είναι καλο. Imho δεν αξίζει τα λεφτά του, τουλάχιστον σήμερα στην κατάσταση που βρίσκετε.

p.s. η 970 mid?!? :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω gamepad και τα περισσότερα παιχνίδια μ' αυτό τα παίζω πλέον, αλλά όχι και FPS παιχνίδι με gamepad..Είπαμε..

p.s. η 970 mid?!? :D :D :D

Ναι, μεσαία κάρτα είναι πλέον.

Δημοσ.

γενικά συμφωνώ μαζί σας αλλά ήδη από το bioshock infinite αν θυμάμαι σωστά κατάλαβα πού πάει η δουλειά όπου στην αρχή τουλάχιστον το ποντίκι δεν κόλλαγε με το χειρισμό του παιχνιδιού και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα μιας και πρόκειται για shooter

μετά άκουγα τα ίδια και για το fc4 αλλά εκεί ήδη το είχα γυρίσει αποκλειστικά σε χειριστήριο (επίσης θυμηθείτε και το τελευταίο fallout στους διαλόγους..) 

σε first person δε διαφωνώ είναι παίδεμα, ειδικά μέχρι να το συνηθίσεις και ειδικά αν δε παίζεις σε κονσόλα, αλλά με λίγη εξάσκηση γίνεται (μετά από dying light ειδικά το θέμα έληξε για μένα μπορώ να τα παίξω όλα εξίσου απροβλημάτιστα με ποντίκι)

εμένα με βοήθησε και ότι ήθελα να παίζω τα πάντα σε τηλεόραση, οπότε λόγω απόστασης έπρεπε να συνηθίσω το χειριστήριο

καλώς ή κακώς είναι υποκειμενικό, απλά λέω ότι με το χειριστήριο πολύ απλά δεν έχεις θέμα με acceleration όπου και αν έχω ακούσει να υπάρχει αυτό το θέμα με ποντίκι 

Δημοσ.

Βασικά dude αυτό που έχει σημασία είναι το response time του mouse, ok σε single player fps ίσως παλεύετε αλλα online ούτε για πλακα, προσωπικά μονο κάτι Killzone κτλ έχω παίξει με gamepad αλλα είχε αυτό-aim οποτε "παλευοταν". Από εκεί και πέρα σε όλα τα games που ανέφερες μπορούσες να αλλάξεις τα settings από το .ini.

p.s. φτάσαμε δηλαδή ότι τα 300+ euro gpus να είναι mid-range?! Μάλιστα...well με τέτοια ports i guess it sounds fair....

Δημοσ.

Βασικά dude αυτό που έχει σημασία είναι το response time του mouse, ok σε single player fps ίσως παλεύετε αλλα online ούτε για πλακα, προσωπικά μονο κάτι Killzone κτλ έχω παίξει με gamepad αλλα είχε αυτό-aim οποτε "παλευοταν". Από εκεί και πέρα σε όλα τα games που ανέφερες μπορούσες να αλλάξεις τα settings από το .ini.

σίγουρα, αν παίξω πχ gta v μόνος μου θα κάτσω χαλαρός στη πολυθρόνα με το χειριστήριο, αν παίξω online θα πάω στο μόνιτορ με το ποντίκι γιατί θα με σκίσουν το χειριστήριο το έχω δίπλα βέβαια για τα οχήματα :P

απλά δεν υπάρχει και κανένα παιχνίδι που πραγματικά να μη γίνεται να το παίξεις αραχτός με χειριστήριο πλέον (εκτός από τα στρατηγικής βέβαια) και σε χαλαρό single player παιχνίδι το προτιμώ. και όχι μόνο εγώ βέβαια 

το deus ex μαλιστα που είναι και rpg δεν θέλει το φοβερό response time όπως τα shooter 

• Like 1
Δημοσ.

Last gen graphics....

Not..In-game αυτή η σκηνή φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακή.

20160825193622_1.jpg

Last Gen στην καλύτερη. Άντε να πούμε οτι ανήκουν στην κατηγορία "stylized". Όχι κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Το περιβάλλον του παιχνιδιού, στα indoors κυρίως(Μιας και εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα της Dawn engine) είναι τρομερό. Γίνεται ένας χαμός στην οθόνη. Προσωπικά μ' αρέσει αρκετά το παιχνίδι ως τώρα, λίγα περισσότερα frames θα ήθελα αλλά αυτό θα φτιάξει μέσα στο Σεπτέμβρη :)

Last Gen στην καλύτερη. Άντε να πούμε οτι ανήκουν στην κατηγορία "stylized". Όχι κάτι παραπάνω.

Μόνο το lip-sync είναι τραγικό, όλα τα υπόλοιπα είναι παραπάνω από κομπλέ και σε καμία περίπτωση δεν βγάζει κονσολιά στα visuals του. Ότι έδειξαν στο tech demo, υπάρχει και στο τελικό παιχνίδι, από τους ελάχιστους που δεν έριξαν downgrade. Τι δεν σας αρέσει δεν μπορώ να καταλάβω, μήπως δεν το έπαιξες ακόμα ; Στις εικόνες αδικείται.

• Like 2
Δημοσ.

Στην golem city το παιχνιδι εντυπωσιαζει απο την λεπτομερεια που υπαρχει στο περιβαλλον .Σε καμια περιπτωση δεν το λες last gen 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχουν παίξει το παιχνίδι όσοι λένε last gen κλπ..Είμαι από τους γνωστούς graphics whores του insomnia, για να λέω εγώ τώρα έτσι κάτι λέει :P

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Εαν παίξεις το παιχνίδι θα δεις...

Φωτισμός, αντανακλάσεις, textures, tessellation, όλα είναι top.

Το μοναδικό μειονέκτημα στα γραφικά (πέρα από το lip-sync) είναι μερικές φορές τα πρόσωπα μερικών npc's που δεν έχουν φτιαχτεί με την ίδια προσοχή όσο των βασικών χαρακτήρων.

Επίσης, η εισαγωγική πίστα του παιχνιδιού το αδικεί αρκετά. Ίσως φταίει το όλο setting που δεν έχει να δείξει πολλά. Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ. Με το που φτάσεις στην Πράγα, η λεπτομέρεια είναι τρομερή και οι απαιτήσεις αρχίζουν να δικαιολογούνται.

Όπως λέει και ο NoFear, ειδικά στη Golem City το παιχνίδι δείχνει τα δόντια του στον τεχνικό τομέα. 

• Like 3
Δημοσ.

παιδιά το game απλά ***. Μιλάμε τρελό κόλλημα όπως ήταν και το προηγούμενο δλδ φοβερή cyberpunk ατμόσφαιρα, φοβερό σενάριο γενικά είναι απίστευτο game.

Τα γραφικά του είναι και αυτά πανέμορφα. Είχα κάνει *** και το είχα βάλει σε 8xmaa και γιαυτό μου σερνόταν. Το έβγαλα και παίζω μια χαρά στις ρυθμίσεις του ultra high. Πάντως για όποιον έχει κάρτα τούμπανο στην κυριολεξία με ενεργοποιημένο το 8maa τα γραφικά του είναι από άλλο πλανήτη όχι ότι είναι άσχημο το game έτσι όπως είναι.

Πανέμορφο απλά.

Δημοσ.

Ένα άλλο αρνητικό είναι τα tessellated βράχια στις πόλεις, αν σκύψεις και προσέξεις φαίνονται τα pixels..Ίσως να 'ναι κάποιο bug.

παιδιά το game απλά ***.. Μιλάμε τρελό κόλλημα όπως ήταν και το προηγούμενο δλδ φοβερή cyberpunk ατμόσφαιρα, φοβερό σενάριο γενικά είναι απίστευτο game.

Τα γραφικά του είναι και αυτά πανέμορφα. Είχα κάνει *** και το είχα βάλει σε 8xmaa και γιαυτό μου σερνόταν. Το έβγαλα και παίζω μια χαρά στις ρυθμίσεις του ultra high. Πάντως για όποιον έχει κάρτα τούμπανο στην κυριολεξία με ενεργοποιημένο το 8maa τα γραφικά του είναι από άλλο πλανήτη όχι ότι είναι άσχημο το game έτσι όπως είναι.

Πανέμορφο απλά.

Ούτε με Titan X Pascal δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις 8xMSAA, ήδη 2*1080 έχουν 30-35FPS με μπόλικο stuttering και όλα αυτά σε 1080P. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το TAA + Sharpen.

Δημοσ.

Τα παιζω ολα σε ultra,εκτος απο textures που το βαλα στα high και κλειστο το MSAA.Το παιχνιδι εχει επι το πλειστον σταθερο 30αρι σε fps με την πλεον mid-ranged 970.Τα γραφικα ειναι πολυ ωραια,τα environments γαμανε και το μονο κακο ειναι το lipsync και καποια αλλα animation.

Εαν θεωρεις 30 fps αποδοση playable και ικανοποιητικο τοτε σιγουρα εισαι στη μειοψηφια των pc gamers. Προσωπικα εγω παντα κατεβαζω τα settings μεχρι να εχω 60 fps οτι και να γινει αλλιως δεν το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι, δεν ειναι ομαλο στο ματι.

Στο συστημα σου εφ΄ οσον εχεις γυρω στα 30 fps χωρις MSAA και με high textures, για να φτασεις τα 60 fps πρεπει να κατεβασεις τα settings σου σχεδον σε console επιπεδο γραφικων. Λαμβανοντας υπ' οψην οτι εχεις 970 στο συστημα σου, εαν αυτο δεν ειναι κακο optimization τοτε δεν ξερω τι ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...