Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο κατακριτεο ?? δες το πρωτο Deus Ex , δες το mod αρισμενο Deus Ex: Revision

δες και τη μλκια που βγαλανε και για τα tablets . Δες μετα και το Human Revolution και βαλτα στη σειρα για να δεις την κατρακυλα μιας ιστορικης σειρας

Η μόνη κατρακύλα ήταν το Invisible War, το the Fall ήταν για τα tablets.

Δημοσ.

Πολυ καλο ηταν το human revolution .  Το mankind divided ενα αναβαθμισμενο human revolution ειναι , προφανως σε οποιον δεν αρεσε το πρωτο δεν θα αρεσει ουτε αυτο . Καλη η νοσταλγια αλλα καλως η κακως ο κοσμος εξελισετε δεν μπορουμε να μενουμε χρονια πισω .

• Like 1
Δημοσ.

το Invisible War ακομα δεν το χω τελειωσει τουλαχιστων τωρα μετα απο τοσα χρονια  θα τρεχει ομαλα  :-D  Οκ το human revolution μου αρεσε αλλα περιμενα πολλα περισοτερα απο το divided και οχι σε dlc  :P Και τελικα και σαν stealth και σαν shooter δεν ενθουσιαζει

• Moderators
Δημοσ.

Η μόνη κατρακύλα ήταν το Invisible War

Είχε πάντως πλάκα με τα physics, έριχνα συνέχεια λάστιχα στην κατηφόρα για να τα δω να τσουλάνε.

• Like 3
Δημοσ.

Square Enix, EA, Ubisoft, Activision, είναι ο καρκίνος της σημερινής βιομηχανίας.

Ξέχασες Microsoft ;) Τελικά το lip synch είναι όντως τόσο κακό?! γενικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτερα αλλα σε rpg full με διαλογους δεν νομίζω να παλεύετε.

Δημοσ.

Αυτό το λέω και 'γω, πότε θα καταλάβουν ότι τα animations σε ένα RPG ειδικά είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικά από τα 4K textures ας πούμε..Είναι κακό το lip-sync ναι.

Hugh Jackman with augmentations :P

15hlfso.png

Δημοσ.

Γυρισα πριν λιγο σπιτι και αυτη τη στιγμη κανω εγκατασταση.Θα γραψω εντυπωσεις αυριο.

Ωστοσο αυτο που εχω να πω ειναι πως το marketing department της Square Enix αποτυγχανει συνεχως.Θελουν να κανουν τα παντα για να διωξουν οσους ακομα πιστευουν σε παιχνιδια τυπου Deus Ex.Κατι DLC,κατι micro transactions,κατι η ιστορια με τα pre-order.Δεν γινεται να εχεις ενα πραγματικα καλο παιχνιδι και να προσπαθεις με πλαγιους τροπους να το καταστρεψεις στον βωμο της απληστιας.

Απο κει και περα,με χαροποιει που απ'οτι φαινεται δεν εφαγαν downgrade ουτε τα γραφικα ,αλλα ουτε και το gameplay.Και αυτο ειναι το σημαντικοτερο και φυσικα ο λογος που δεν εκανα πισω στην D1 αγορα μου.Καλως η κακως αν εχει θεμα με το optimization,θα στρωσει λογικα στις επομενες μερες/εβδομαδες.

Η λυση δεν ειναι να μην αγορασουμε το παιχνιδι,ποσο μαλλον οταν ειναι καλο το ιδιο.Η απαντηση στα microtransactions και dlc ειναι απλα να ριξουμε μαυρο στα συγκεκριμενα.Αν τα περισσοτερα λεφτα τα βγαλουν απτο base game και οχι απτα παρεμφερη,τοτε θα αναπροσαρμοσουν αναγκαστικα το πως λανσαρουν το παιχνιδι.Πιστεψτε με,αν ο μεσος καταναλωτης δεν εβγαζε με την πρωτη ευκαρια το πορτοφολι του για να αγορασει ingame items η overpriced dlc,τοτε οι εταιριες δεν θα ειχαν λογο να το κανουν.Και δυστυχως οι υπολοιποι πληρωνουν το μαρμαρο αυτωνων.

Και εγω το δηλωνω πως περα απτο base game,δεν δινω αλλο φραγκο στην square enix και τα dlc εκτος απροοπτου θα τα τιμησω οταν και εφοσον βγουν στον θειο.

• Like 4
Δημοσ.

Τα γραφικά είναι απίστευτα μέσα στο κρησφύγετο του Jensen..Απίστευτα textures, lighting και reflections. Σε μερικά σημεία είναι τούμπανο. Για να φανούν όμως θα πρέπει εφόσον έχετε ενεργοποιημένο το TAA να έχετε ενεργοποιημένο οπωσδήποτε και το Sharpen. Μερικοί το θεωρούν υπερβολικό και ζητάνε από την Nixxes να βάλει slider με επιλογή όπως στο W3. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

το game θέλει κάρτα γραφικών τούμπανο. Στο δικό μου σύστημα με μια σχετικά παλιά κάρτα τα frame είναι πολύ χαμηλά. Νομίζω θα το αφήσω για να το ευχαριστηθώ όταν πάρω καινούργια καρτουλα

Δημοσ.

Και απο τα 4 fixes τα 3 ειναι για το copyprotection που φαινεται να κρασαρει και στους streamers :D και τους χαλαει τη μοστρα

From four fixes three are fixes for crashes caused by all mighty "DeNuevo" :P

Δημοσ.

Ωραία, άντε να βγάλουν patch να αφαιρέσουν και το mouse acceleration τώρα..

πολλά κονσολοπορτ πάσχουν από αυτό και σε κανένα δεν είχα θέμα τα τελευταία χρόνια που το έριξα αποκλειστικά σε χειριστήριο σε όλα τα single player παιχνίδια πλην στρατηγικής

νομίζω αργά ή γρήγορα πρέπει να δεχτείς ότι πολλά από αυτά φτιάχτηκαν  με σκεπτικό το χειρισμό με χειριστήριο και όπως και να χει σε όλα δουλεύει καλά το χειριστήριο, στο πληκτρολόγιο μόνο για να πατήσω f5 πάω 

πάντως ένα 4ωρακι εως τώρα που το έχω παίξει είναι μια χαρά, θα ήθελα περισσοτερα frames για αυτό που βλέπω, αλλά η δουλειά γίνεται και τουλάχιστον δεν υπάρχει stuttering όπως σωστά είχες πει γιατί εκεί θα ήταν πραγματικά ενοχλητικό 

να δω και πώς θα συνεχιστεί η ιστορία, αρχίζει με ενδιαφέρον πάντως

Δημοσ.

Λοιπον,γελαω με καποιον που εγραψε πως το παιχνιδι εχει γραφικα last gen.Αν το συγκεκριμενο game ετρεχε στο ps3,θα επαιρνε φωτια η κονσολα στο πρωτο δευτερολεπτο.

Τα παιζω ολα σε ultra,εκτος απο textures που το βαλα στα high και κλειστο το MSAA.Το παιχνιδι εχει επι το πλειστον σταθερο 30αρι σε fps με την πλεον mid-ranged 970.Τα γραφικα ειναι πολυ ωραια,τα environments *** και το μονο κακο ειναι το lipsync και καποια αλλα animation.

Μεχρι στιγμης το story ειναι λιγο μπερδεμενο και δεν καταλαβαινεις πολλα πραγματα,ωστοσο τα quests ειναι ευχαριστα.Το gameplay ειναι βελτιωμενο,ειδικα το shooting πλεον ειναι τοσο καλο που θα ψηνομουν να το ξαναπαιξω αργοτερα σε στυλ Terminator με guns blazing κ ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...