Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ξαναλέω, το Ultra είναι μια κωμωδία, καμία οπτική διαφορά με το High.
Oroku Saki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Διαβάζω στο net οτί αν κλείσεις τελείως το ΑΑ και το Volumetric Lightning, δίνει μεγάλο Boost στα fps... Και εγω αυτο διαβαζω αλλα οταν λεει 970 recomend περιμενεις να τρεχει με ολα ultra 1440p και οχι να χρειαζεται να κλεισεις volumetric lighting και aa.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το recommended ποτέ δεν σημαίνει max settings.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τι του λες τώρα, απαντησέ του εκεί κανα "DSR" και είσαι οκ
D.Luffy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παιδιά καταφέρατε να παίξετε την πρώτη αποστολή χωρίς crash? Ενώ μπορώ να τρέξω κανονικά το Benchmark, με το που πέφτει ο Jensen απο το αεροπλάνο στην πρώτη αποστολή και παρω τον έλεγχο, κρασάρει απ ευθείας στο desktop. Φυσικά με latest drivers.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εκεί είμαι τώρα και δεν έχω φάει crash, ακόμα..
_Theo_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παιδιά καταφέρατε να παίξετε την πρώτη αποστολή χωρίς crash? Ενώ μπορώ να τρέξω κανονικά το Benchmark, με το που πέφτει ο Jensen απο το αεροπλάνο στην πρώτη αποστολή και παρω τον έλεγχο, κρασάρει απ ευθείας στο desktop. Φυσικά με latest drivers. Καλά ότι να ναι...Αναμονή μέχρι να βγούν patches αν και αμφιβάλλω ότι θα το σώσουν.
D.Luffy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εκεί είμαι τώρα και δεν έχω φάει crash, ακόμα.. OK αφού παίζεις κανονικά τότε δεν υπάρχει προβλημα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα πριν το crash. Ίσως φταίει το pre-load. Διαγραφή και εγκατάσταση πάλι...
noFEARgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν εχω φαει καποιο crash και εχω τελειωσει την πρωτη αποστολη . με 280x 1130 mhz core στα high με volumetric lighting στο on εχω γυρω στο 40 αρη σε 1080p . αυτο που με ανησυχει ειναι οτι σχεδον τερματιζει ο επεξεργαστης ( i5 3570 ) . θα δοκιμασω να κλεισω τα physics στα ρουχα μπας και πεσει . Κατα αλλα φαινεται πολλα υποσχομενο , βλεπουμε στην συνεχεια .
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Και μένα εδώ μια χαρά δείχνει να παίζει σε High, πάντως τα animations δεν τα έχουν προσέξει καθόλου.
logistoulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν εχω φαει καποιο crash και εχω τελειωσει την πρωτη αποστολη . με 280x 1130 mhz core στα high με volumetric lighting στο on εχω γυρω στο 40 αρη σε 1080p . αυτο που με ανησυχει ειναι οτι σχεδον τερματιζει ο επεξεργαστης ( i5 3570 ) . θα δοκιμασω να κλεισω τα physics στα ρουχα μπας και πεσει . Κατα αλλα φαινεται πολλα υποσχομενο , βλεπουμε στην συνεχεια . ο επεξεργαστής είναι στοκ; από ram τι γίνεται;
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Luffy πριν αρχίσεις να ξανακατεβάζεις, δεν κάνεις κανα verify τα αρχεία μπας και;Δεν δίνω υψηλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι ότι δεν έχει καλά γραφικά για να είναι τόσο βαρύ.Τουλάχιστον το qb είναι πανέμορφο.Κάτι είναι κι αυτό.Και πατσαβούρα και να ζητάει ό,τι θέλει;Ε όχι! Στις κονσόλες πώς τρέχει δηλαδή;
noFEARgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ο επεξεργαστής είναι στοκ; από ram τι γίνεται; στοκ ειναι δεν εχω τον ξεκλειδωτο . ram εχω 8αρα . επισης η vram τερματιζει οπως και η ram . Και μετα σου δινει η nvidia καρτα με 3 gb... Tα γραφικα δεν ειναι ασχημα . Δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει αλλα ειναι αρκετα αξιοπρεπη . Αλλα ναι οντως το animation και το lip sync ειναι κακο .
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σε μερικά σημεία εντυπωσιάζουν τα γραφικά, σε άλλα όχι. Σίγουρα δεν έχει καλά νούμερα για το οπτικό του αποτέλεσμα. Τουλάχιστον δεν έχει stuttering κλπ
_Theo_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 στοκ ειναι δεν εχω τον ξεκλειδωτο . ram εχω 8αρα . επισης η vram τερματιζει οπως και η ram . Και μετα σου δινει η nvidia καρτα με 3 gb... Tα γραφικα δεν ειναι ασχημα . Δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει αλλα ειναι αρκετα αξιοπρεπη . Αλλα ναι οντως το animation και το lip sync ειναι κακο . Σε τι ρυθμίσεις το παίζεις; Έχεις αξιοπρεπή καρέ; Δοκίμασε να κλείσεις το Volumetric Lightning.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα