Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι το πρώτο το σταμάτησα όταν οι drivers της Nvidia αποφάσισαν να μου παίξουν παιχνιδάκια και να μου δημιουργήσουν massive stutter fest και slowdown από το πουθενά που συνεχίστηκαν μέχρι αρκετά και μετά αναγκάστηκα να σταματήσω το παιχνίδι. Θα το ξαναβάλω τώρα να δω τι παίζει και πως τρέχει για να μπορέσω να το τελειώσω επιτέλους. 

Δημοσ.

Εντάξει, χέστηκα εγώ προσωπικά ήθελα να γράψω.

και μαζί σου χεσμένος είμαι!!

Δώστε gameplay και σενάριο που να σκίζει!!

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι το πρώτο το σταμάτησα όταν οι drivers της Nvidia αποφάσισαν να μου παίξουν παιχνιδάκια και να μου δημιουργήσουν massive stutter fest και slowdown από το πουθενά που συνεχίστηκαν μέχρι αρκετά και μετά αναγκάστηκα να σταματήσω το παιχνίδι. Θα το ξαναβάλω τώρα να δω τι παίζει και πως τρέχει για να μπορέσω να το τελειώσω επιτέλους. 

Το πρώτο deus ex, το είχα παίξει με κάρτα voodoo 3  B)

• Like 1
Δημοσ.

αν κατι με απασχολει ειναι πως θα κολλησουν ακομα ενα prequel μεταξυ του οριτζιναλ deus ex και του human revolution χωρις να ερχεται σε αντιπαραθεση με το πρωτο του 2000...δλδ ολα αυτα τα events παιζει να μην αναφερονται καν σε textbooks στο οριτζιναλ η εστω σαν lore καπου στο game,ενω δεν ειναι και λιγα και ασημαντα αυτα που συμβαινουν στα prequels,ουτε ειναι και στο πολυ μακρινο παρελθον για να πεις οτι δεν εχουν σχεση....

• Moderators
Δημοσ.

Damn you, Jensen. Τελικά έβαλα το HR: Director's cut, μιας και το είχα πάρει, αλλά δεν το είχα βάλει παλιότερα, οπότε δεν είχα δει τις αλλαγές στα bosses / expansion. Έχει γεράσει λίγο στα animations, ειδικά το in-game lip-sync, αλλά whatever. :P

Δημοσ.

Παιχνιδάρα το HR!

Θυμάμαι τον ευατό μου να παίζει 2ο και 3ο playthrough μόνο και μόνο για να βρει διαφορετικά μονοπάτια απο την προηγούμενη φορά

Δημοσ.

Το πρώτο deus ex, το είχα παίξει με κάρτα voodoo 3 B)

μια απ τα ιδια! ηταν το μονο παιχνίδι που χα αγορασει γνησιο. Τοτε που αξιζε το κοπο με κουτακια κουτια συσκευασιες δωρακια.

Δημοσ.

Το πρώτο deus ex, το είχα παίξει με κάρτα voodoo 3  B)

Οταν λέω το πρώτο δεν εννοώ το πρώτο DX, το HR ήθελα να πω. Ειχα ξεκινήσει την directors cut έκδοση στο PC, είχα φτάσει στο hong kong και μετά οι drivers της nvidia κατέστρεφαν το παιχνίδι. Ηταν θυμάμαι για αρκετό καιρό αυτό και μετά απλά το ξέχασα σαν παιχνίδι και έφαγε uninstall. Τώρα λέω να το ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθός, ελπίζω οι drivers να έχουν λύσει το θέμα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μη ξεχάσουν να βάλουν παντού αεραγωγούς και να κάνουν το Α.Ι. τελείως προβλέψιμο και καρα-scripted πάλι!

Ότι καλό κάνουν από σενάριο/μουσική/γραφικά, να το καταστρέψουν στη λογική του "βγαίνει χωρίς μια σφαίρα αν θέτε"...

Ναι, επαναλαμβάνω τη γκρίνια που είχα ρίξει στο HR.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...