Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρατηρώ ένα γενικό κλίμα θυμού και δυσαρέσκειας..έχω να δω θετικό post από W3.

Καλό χειμώνα

Δημοσ.

Θα δούμε αύριο που βγαίνει, πιστεύω το παιχνίδι είναι πολύ καλό σαν gameplay και γενικά σαν αίσθηση deus ex, απλά θα φάμε ξενέρα με το τέλος απ' ότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Εννοείται πως θα είναι καλό για deus ex μιλάμε.το γνωρίζουμε όλοι.δεν είναι κάτι καινούργιο.είναι δυνατόν να περιμένω να δω τι λέει από story για να προχωρήσω σε αγορά;δεν με ενδιαφέρει..

Αυριο μεθαύριο κιόλας έχει μπει ράφι

Δημοσ.

Παρατηρώ ένα γενικό κλίμα θυμού και δυσαρέσκειας..έχω να δω θετικό post από W3.

Καλό χειμώνα

Μην το γενικευεις ομως. Υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια κυριως για την αποδοση του παιχνιδιου κλασσικα και μια ανησυχια για το story του παιχνιδιου,οπως και για το season pass.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.thejimquisition.com/deus-ex-mankind-divided-review/

9/10 κι' αυτός..Στην χειρότερη λέει μπορείς να το θεωρήσεις ισάξιο με το Human Revolution που αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα, ίσα ίσα..

Το μονο που φοβαμαι πραγματικα απο το παιχνιδι(και αυτο δεν προκειται να το γραψουν τα review site)ειναι μην τυχον και κοψανε πραγματα απο το παιχνιδι για να τα βαλουν στο season pass.

Δημοσ.

Πάντως τα γραφικά που βλέπω θα πρέπει να τρέχουν σε 970 με 60fps με υψηλό AA. Δεν ξέρω τι σκ@τ@ κώδικα έχουν φτοιάξει πάλι και έχει τόσο χάλια perfomance.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το γενικευεις ομως. Υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια κυριως για την αποδοση του παιχνιδιου κλασσικα και μια ανησυχια για το story του παιχνιδιου,οπως και για το season pass.

Εγω θα παρω το base game και απο κει και περα αν προκειται για αρπαχτη με τα dlc θα τα τιμησω οταν βγουν στον θειο

Δημοσ.

Εγω θα παρω το base game και απο κει και περα αν προκειται για αρπαχτη με τα dlc θα τα τιμησω οταν βγουν στον θειο

Ειναι και αυτο μια αποψη :P

Δημοσ.

Ποιον θειο? Δεν θα βγει σε θειο επειδη εχει denuvo συντομα. Αν βγει μετα απο πολλυς μηνες μπορει γι αυτο αγοραστε το  αντι να περιμενετε ποτε και αν βγει στο θειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...