dimyok Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 σαν το πρωτο Deus Ex σιγουρα δεν θα ειναι δεν μπορουσαν να τολμησουν κατι καινουργιο
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σε 18 ώρες θα ξεκλειδώσει, έλεος με τα ζώα στην Square Enix..
Sprou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παρατηρώ ένα γενικό κλίμα θυμού και δυσαρέσκειας..έχω να δω θετικό post από W3. Καλό χειμώνα
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θα δούμε αύριο που βγαίνει, πιστεύω το παιχνίδι είναι πολύ καλό σαν gameplay και γενικά σαν αίσθηση deus ex, απλά θα φάμε ξενέρα με το τέλος απ' ότι κατάλαβα.
Sprou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εννοείται πως θα είναι καλό για deus ex μιλάμε.το γνωρίζουμε όλοι.δεν είναι κάτι καινούργιο.είναι δυνατόν να περιμένω να δω τι λέει από story για να προχωρήσω σε αγορά;δεν με ενδιαφέρει.. Αυριο μεθαύριο κιόλας έχει μπει ράφι
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παρατηρώ ένα γενικό κλίμα θυμού και δυσαρέσκειας..έχω να δω θετικό post από W3. Καλό χειμώνα Μην το γενικευεις ομως. Υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια κυριως για την αποδοση του παιχνιδιου κλασσικα και μια ανησυχια για το story του παιχνιδιου,οπως και για το season pass. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 http://www.thejimquisition.com/deus-ex-mankind-divided-review/ 9/10 κι' αυτός..Στην χειρότερη λέει μπορείς να το θεωρήσεις ισάξιο με το Human Revolution που αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα, ίσα ίσα..
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 http://www.thejimquisition.com/deus-ex-mankind-divided-review/ 9/10 κι' αυτός..Στην χειρότερη λέει μπορείς να το θεωρήσεις ισάξιο με το Human Revolution που αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα, ίσα ίσα.. Το μονο που φοβαμαι πραγματικα απο το παιχνιδι(και αυτο δεν προκειται να το γραψουν τα review site)ειναι μην τυχον και κοψανε πραγματα απο το παιχνιδι για να τα βαλουν στο season pass.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Post #413 γράφω τι περιέχει το season pass..
seithan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πάντως τα γραφικά που βλέπω θα πρέπει να τρέχουν σε 970 με 60fps με υψηλό AA. Δεν ξέρω τι σκ@τ@ κώδικα έχουν φτοιάξει πάλι και έχει τόσο χάλια perfomance. 1
Oroku Saki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 60 fps 1440p με 8xmsaa θα πρεπει να τρεχει με αυτα τα γραφικα σε 970. Εκτος αν δεν εχει γινει καλο optimization
Alastor192 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μην το γενικευεις ομως. Υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια κυριως για την αποδοση του παιχνιδιου κλασσικα και μια ανησυχια για το story του παιχνιδιου,οπως και για το season pass. Εγω θα παρω το base game και απο κει και περα αν προκειται για αρπαχτη με τα dlc θα τα τιμησω οταν βγουν στον θειο
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγω θα παρω το base game και απο κει και περα αν προκειται για αρπαχτη με τα dlc θα τα τιμησω οταν βγουν στον θειο Ειναι και αυτο μια αποψη
Oroku Saki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ποιον θειο? Δεν θα βγει σε θειο επειδη εχει denuvo συντομα. Αν βγει μετα απο πολλυς μηνες μπορει γι αυτο αγοραστε το αντι να περιμενετε ποτε και αν βγει στο θειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα