Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να δώσει τα κλειδιά το IG σήμερα να κάνουμε preload..Από 'δω και πέρα αγορά από το cdkeys, συνήθως είναι οι πιο φτηνοί και έχουν δώσει ήδη τα κλειδιά..

Δημοσ.

Ελπίζω να δώσει τα κλειδιά το IG σήμερα να κάνουμε preload..Από 'δω και πέρα αγορά από το cdkeys, συνήθως είναι οι πιο φτηνοί και έχουν δώσει ήδη τα κλειδιά..

Τι εννοεις απο δω και περα?

Ποιο ηταν το τελευταιο Pc game που εχεις αγορασει κουτατο :P

Δημοσ.

Preloading επιτέλους..19.9GB είναι heavily compressed.

Τι εννοεις απο δω και περα?

Ποιο ηταν το τελευταιο Pc game που εχεις αγορασει κουτατο :P

RoTR. Αλλά εγώ εννοώ το site cdkeys.com με τα κλειδιά.

Δημοσ.

Εγω ολα κουτατα τα αγοραζω αλλα τωρα που ηρθαν εδω και κανα μηνα στην Ελλαδα oi δωροκαρτες steam θα ξεκινησω να αγοραζω και απο steam για να μην τα εχω ολα σε κουτια. Εξαιρουνται της ea επειδη δεν υπαρχουν δωροκαρτες για origin και ακομα λογω capital controls δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε paysafe

Δημοσ.

Εγω ολα κουτατα τα αγοραζω αλλα τωρα που ηρθαν εδω και κανα μηνα στην Ελλαδα oi δωροκαρτες steam θα ξεκινησω να αγοραζω και απο steam για να μην τα εχω ολα σε κουτια. Εξαιρουνται της ea επειδη δεν υπαρχουν δωροκαρτες για origin και ακομα λογω capital controls δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε paysafe

Ε ναι γιατι ως γνωστος οι χρεωστικες καρτες υπαρχουν για φιγουρα μονο τοσο καιρο και με capital control....

Εσυ επισης μεχρι και περυσι σχεδον ολα δωρεαν απο το Θειο τα επαιζες(ο ιδιος το ειχες πει αλλωστε)πως ξαφνικα αυτο γυρισε σε''τα αγοραζω ολα κουτατα'',δηλαδη ακριβοτερα απο ψηφιακα ενας Θεος ξερει...

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να είσαι ενήλικος για να βγάλεις κάρτα dude...πάντως μέχρι στιγμής μονο αρνητικά για το main story διαβάζω, από ότι έχω καταλάβει παραμένει Deus Ex χωρίς να κάνει προσπάθειες να εξελίξει το series, προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακοίνωσαν τι περιέχει το Season Pass..

• Two new story missions: “System Rift” and “A Criminal Past”
  • The “Assault” and “Tactical” packs, which include various weapons and items
  • 4 Praxis Kits
  • 5 “Booster Packs” and 20 “Chipsets” for Deus Ex: Mankind Divided – Breach
  • 5000 Credits
Δημοσ.

Που κολλάει αυτή η εικόνα, αυτά τα settings είναι από το Talos Principle.

Ναι οντως εκανα λαθος δε το προσεξα καλα μπερδευτικα!!

Δημοσ.

Τα περισσοτερα,αν οχι ολα, τα ΑΑΑ παιχνιδια(ειδικα απο μεγαλα studio απο πισω)θυμαμαι να κοστιζαν ανεκαθεν απο steam 59,99.

Μου προκαλει λοιπον μεγαλη εντυπωση πως το πολυ αναμενομενο Deus Ex εχει αρχικη τιμη μολις 49.99

http://store.steampowered.com/app/337000/

Ισως για να προωθησουν το season pass?Δεν ξερω.

Βιαστήκατε να το αγοράσετε πιστεύω!

Αν το πηραν απο κλειδαδικο οχι γιατι η τιμη του ειναι καλη για day one

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-deus-ex-mankind-divided-cd-key-compare-prices/

Βασικα ειναι υπερβολικα καλη,ειδικα απο το πρωτο.

Και εγω προσωπικα ελεγα να το παρω, αλλα φοβαμαι δυστηχως το season pass ή οτι αλλο Dlc βγει(μην την πατησω οπως με το tomb raider).

Δημοσ.

Τα περισσοτερα,αν οχι ολα, τα ΑΑΑ παιχνιδια(ειδικα απο μεγαλα studio απο πισω)θυμαμαι να κοστιζαν ανεκαθεν απο steam 59,99.

Μου προκαλει λοιπον μεγαλη εντυπωση πως το πολυ αναμενομενο Deus Ex εχει αρχικη τιμη μολις 49.99

http://store.steampowered.com/app/337000/

Ισως για να προωθησουν το season pass?Δεν ξερω.

Αν το πηραν απο κλειδαδικο οχι γιατι η τιμη του ειναι καλη για day one

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-deus-ex-mankind-divided-cd-key-compare-prices/

Βασικα ειναι υπερβολικα καλη,ειδικα απο το πρωτο.

Και εγω προσωπικα ελεγα να το παρω, αλλα φοβαμαι δυστηχως το season pass ή οτι αλλο Dlc βγει(μην την πατησω οπως με το tomb raider).

Περίμενε να δείς τα επίσημα reviews και perfomance, ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται στο Hype του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...