Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το story παίζει σημαντικό παράγοντα για αρκετούς. Δε χρειάζεται να έχει κάποια σουπερ ντούπερ καινοτομία ή ανατροπές, αρκεί να είναι προσεγμένο, να σε κρατάει σε αγωνία και να σε δένει με τους χαρακτήρες. Προσωπικά θα περιμένω να ακούσω απόψεις από χρήστες που έχουμε κοινά γούστα.  

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να αποτελεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ταφόλπλακα για μια κάρτα των 800 ευρώ και ειδικά σε 1080P. Διότι μιλάμε για φυσιολογικό value(4x) και όχι το υπερβολικό(8x).

Ναι συμφωνώ στο τι θα έπρεπε να ισχύει... Απλά λέω τι ισχύει.

Η Dawn Engine του MD πάντως είναι βασισμένη πάνω στην Glacier 2 που χρησιμοποιήθηκε για το Hitman Absolution.

Ήταν μια CPU bound μηχανή και ίσως αυτό το πρόβλημα μεταφέρθηκε και εδώ.

Δημοσ.

Και AMD friendly μέχρι αηδίας να προσθέσω..

True στο R6 έχω 90fps όλα high και άμα βάλω 4MSAA πέφτει στα 25 :D Βασικά τα TXAA άμα θυμάμαι καλά που είχε στο F4 είναι το καλύτερο ΑΑ που έχω δει για την απόδοση του.

To ΤΧΑΑ θολώνει την εικόνα, σάπιο είναι κι' αυτό. Απλά αφαιρεί το shimmering. Το καλύτερο παραμένει το MSAA σαν IQ, αλλά έχει μεγάλο performance hit. Τώρα για το Deus Ex, το ΤΑΑ ίσως με ένα καλό sweetFX preset να δώσει sharpness να είναι η ιδανική λύση.

Δημοσ.

To MSAA από μόνο του δεν είναι αρκετό όμως στα σημερινά παιχνίδια. Λειτουργούσε ωραία παλιά όταν όλα αποτελούνταν μόνο από απλή γεωμετρία. Δεν μπορεί να καλύψει πχ alpha textures που σήμερα καλύπτουν τις περισσότερες επιφάνειες στα παιχνίδια.

Ούτε λειτουργεί σωστά με deferred rendering κλπ.  

Το καλύτερο ΑΑ είναι το Supersampling. Αλλά είναι πιο βαρύ και από MSAA.

• Like 1
Δημοσ.

SSAA ή DSR/VSR(Downsampling) ή καλύτερα πάρε μόνιτορ με μεγαλύτερη native ανάλυση. Το TAA πάντως στο R6 κάνει πολύ καλή δουλειά, αν βάλεις και sweetFX να δώσει ευκρίνεια έχεις μια σχεδόν άψογη εικόνα.

Δημοσ.

Το MSAA  γιατι παραμενει τοσο απαιτητικο? Κανει καποια σημαντικη διαφορα σε υψηλες αναλυσεις? Γιατι σε παλαιοτερα παιχνδιια που το ειχα δοκιμασει οπως batman arkhman origins για παραδειγμα εβλεπα τις επειδοσεις να πεφτουν πολυ χωρις ομως να εχιε τοσο μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με τα υπολοιπα aa. Η μηπως θελει οθονες υψηλης αναλυσης οπως 1440p  που εχω τωρα για να κανει τη διαφορα?

Δημοσ.

Το story παίζει σημαντικό παράγοντα για αρκετούς. Δε χρειάζεται να έχει κάποια σουπερ ντούπερ καινοτομία ή ανατροπές, αρκεί να είναι προσεγμένο, να σε κρατάει σε αγωνία και να σε δένει με τους χαρακτήρες. Προσωπικά θα περιμένω να ακούσω απόψεις από χρήστες που έχουμε κοινά γούστα.  

Ετσι ειναι.Παντως πιστεψε με θα ναι καλυτερο απτο 95% των παιχνιδιων.Μαλλον το story ειναι αδυναμο για Deus Ex παιχνιδι,οχι για παιχνιδι γενικα :P

Δημοσ.

Πάντως στο polygon ο reviewer εξεπλάγη αρνητικά από τον απότομο τρόπο που τελείωσε η ιστορία και ελπίζει σε DLCs που θα την εξελίξουν.

But the most frustrating thing about Mankind Divided is how abruptly it’s all over.

I try not to exaggerate in reviews, so believe me when I describe my reaction to Mankind Divided’s conclusion as "stunned." There’s a host of story threads presented that are explored over the game’s 30 hours and dropped without comment or resolution after a fairly anticlimactic boss battle. Very little of the conspiracy Jensen is investigating is revealed, and by the end, there are few answers and a pile of new questions.

Δημοσ.

P.S Αλήθεια για την διάρκεια του ξέρουμε κάτι;

20ωρακι στανταρ, 30 αν ψαχνεις τα παντα. Ετσι διαβασα, δε θυμαμαι που.

@Alastor192

δεν εχω καρτα και θελω τους τιτλους που ξερω οτι θα μου αρεσουν πολυ και θα μου ειναι ιδιαιτεροι να τους εχω retail. 

• Like 1
Δημοσ.

2 Χ 1080 και αντί να έχουν 300 fps έχουν 30. Έλεγα να το πάρω day one αλλά θα περιμένω να βγούν patches. Αυτό είναι απαράδεκτο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...