Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 1060 που θέλουν αρκετοί εδώ μέσα, με σεβασμό στη τσέπη μη παρεξηγηθω,σε τι fps και τι settings ευελπιστούν στους καινούργιους τίτλους;;βλέπετε τι γίνεται.

Δημοσ.

High με Ultra είναι τόσο μικρές οι διαφορές που μόνο σε στατική εικόνα τις βλέπεις απ' ότι βλέπω στο YT, βέβαια πρώτα θα το βάλω στο PC και μετά θα το κρίνω αυτό 100%. Αλλά αν είναι έτσι, τζάμπα το performance hit.

Με 1060 που θέλουν αρκετοί εδώ μέσα, με σεβασμό στη τσέπη μη παρεξηγηθω,σε τι fps και τι settings ευελπιστούν στους καινούργιους τίτλους;;βλέπετε τι γίνεται.

Τι γίνεται ; Το performance hit είναι τόσο μεγάλο σε Ultra που είναι λες και μιλάμε για το επόμενο Crysis, είναι τόσο καλό οπτικά ; Αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Quote απτο μοναδικο review που δινει 10/10 

Honestly, I was worried about a few issues, whilst writing this. However, the Day One patch sorted out the frame rate issues I was experiencing as well as the noticeable lip sync problems. It is as long as it should be, fun to play with tons of replayability, and has drop dead gorgeous graphics.

ισως στρωνουν καπως τα πραγματα με το Day 1 patch

http://www.gamegrin.com/reviews/deus-ex-mankind-divided-review/

Δημοσ.

Έπρεπε να είχε ενεργοποιημένο το MSI Afterburner ώστε να βλέπαμε ακριβώς τί γονάτιζε.

Δεν θα εκπλαγώ αν γονατίζει ο επεξεργαστής στα Ultra και όχι η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Το μονο που με ξινιζει λιγο και ξεχασα να αναφερω,ειναι η υπαρξη season pass.

Εχουμε λεπτομερειες πανω σε αυτο το θεμα γιατι δεν βλεπω να το αναφερει κανεις.

http://store.steampowered.com/app/470070/

30ευρω season pass?Αρχισαμε παλι τα ωραια.

The Deus Ex: Mankind Divided - Season Pass, which is composed of Narrative DLCs and in-game items, is loaded with content that will help to further flesh out the lore of the Deus Ex Universe.

• Like 1
Δημοσ.

20b831792e4c3a8ec6efdd9cadfdb26bc998174f

Εχουμε λεπτομερειες πανω σε αυτο το θεμα γιατι δεν βλεπω να το αναφερει κανεις.

http://store.steampowered.com/app/470070/

30ευρω season pass?Αρχισαμε παλι τα ωραια.

The Deus Ex: Mankind Divided - Season Pass, which is composed of Narrative DLCs and in-game items, is loaded with content that will help to further flesh out the lore of the Deus Ex Universe.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπον η 380X μαζι με i5 6600 μετα βιας εβγαζε 50 fps σε high settings.2 1080 δεν εφταναν 60 fps @4k.

Μαλλον θα χρειαστει αρκετο patching

Φτανει ο 6600 για καρτες οπως 390x? Μηπως θελει και καλυτερο επεξεργαστη για να αποδωσει ?

Δημοσ.

Διαβαζοντας pc reviews σε 1080P η GTX 1080 πιανει 60fps μονο και η 1070/980ti γυρω στα 45-50.Απο οτι φαινεται το φυσιολογικο με mid grade καρτες θα ειναι μια μιξη low με medium.Απλα δεν ξερω ενω εχει γραφικα επιπεδου ps3 γιατι ειναι τοσο unoptimised ενα παιχνιδι που υποτιθεται θα ητανε το Benchmark για τα συγχρονα dx 12 παιχνιδια(ασχετα αν δεν υπαρχει καν dx12 αυτη τη στιγμη).Μηπως εχει θεμα με το tesselation?Δεν ξερω

45-50 η 980 ti σε ultra 1080p? Αρα εγω καλα θα ειμαι στα 30 fps ultra 1440p με την 970 η οποια επειδη ειναι G1 GAMING πλησιαζει την 980 σε επειδοσεις.

Δημοσ.

45-50 η 980 ti σε ultra 1080p? Αρα εγω καλα θα ειμαι στα 30 fps ultra 1440p με την 970 η οποια επειδη ειναι G1 GAMING πλησιαζει την 980 σε επειδοσεις.

Σε high όλα αυτά φίλε μου.Απο ότι φαίνεται είναι unoptimised το παιχνίδι και θα χρειαστεί κάποιο patch μπάσκετ και στρώσει η απόδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...