Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να καταλαβω  αν η  1070  βγαζει  54  fps  σε  high   και  980 τι  τοτε  εινε απατεωνες ....  θα  βγαλουνε ενα παιχνιδι  που δεν θα παιζει σε  τωρινες καρτες..

δηλαδη σε high  εγω  που εχω με την  780 σε ποσα fps θα παιζω με  27 fps;'; με  1920 + 1080

Δημοσ.

Η 970 σε 1920χ1080 49-60 fps σε High/Medium .Περιμενε και αλλα benchmarks για σιγουρια αλλα υποθετω σε medium θα πιανεις μια 50αρα.Για μενα η αγορα θα γινει μολις βγουνε πολλα patches και πεσει στο 20αρικο καθως δεν με ενθουσιασαν αυτα που διαβασα δυστηχως

Δημοσ.

για μενα εινε απατεωνες

εδω  ουτε  η 1070 βγαζει  60 fps..   πλακα μας κανουνε..;;;

δηλαδη πρεπει να σκασεις  1500  σε 2  καρτες 1080΄;;;;;

καλα εκανα  που δεν αγορασα την  1070  με τα  χαλια  που  βλεπω

Δημοσ.

Δειτε το ονομα απτο hardest mode του παιχνιδιου  :-D

amIzuJxmTqzezrYTSd4uKbx-rbDcZo8zH84rMzAS

Η 970 σε 1920χ1080 49-60 fps σε High/Medium .Περιμενε και αλλα benchmarks για σιγουρια αλλα υποθετω σε medium θα πιανεις μια 50αρα.Για μενα η αγορα θα γινει μολις βγουνε πολλα patches και πεσει στο 20αρικο καθως δεν με ενθουσιασαν αυτα που διαβασα δυστηχως

Απο περιεργεια αληθεια,τι δεν σαρεσε ακριβως απο αυτα που διαβασες?

• Like 1
Δημοσ.

Απο περιεργεια αληθεια,τι δεν σαρεσε ακριβως απο αυτα που διαβασες?

Να ξεκαθαρισω πως δεν ημουν φαν του 1ου παιχνιδιου αφου εγινε reboot και το αγορασα μολις επεσε στα 5 ευρω(αντιθετως ειχα παθιαστει με την original σειρα).

Ο adam jensen δεν με ενθουσιασε σαν πρωταγωνιστης,δεν μου αρεσε η ιστορια με το Mechanical apartheid καθως και η χρηση πραγματικης ιστορίας για να εξηγηθουν καποια φαινομενα,δεν μου αρεσε που δεν εχει bosses καθώς και οτι εκτυλίσσεται σε μια πολη μονο.Οποτε θα περιμενω να πεσει η τιμη κ θα το παρω

Δημοσ.

Να ξεκαθαρισω πως δεν ημουν φαν του 1ου παιχνιδιου αφου εγινε reboot και το αγορασα μολις επεσε στα 5 ευρω(αντιθετως ειχα παθιαστει με την original σειρα).

Ο adam jensen δεν με ενθουσιασε σαν πρωταγωνιστης,δεν μου αρεσε η ιστορια με το Mechanical apartheid καθως και η χρηση πραγματικης ιστορίας για να εξηγηθουν καποια φαινομενα,δεν μου αρεσε που δεν εχει bosses καθώς και οτι εκτυλίσσεται σε μια πολη μονο.Οποτε θα περιμενω να πεσει η τιμη κ θα το παρω

Μην το παρεις ειρωνικα,αλλα υπο μια εννοια ειναι σαν να λες οτι δεν σαρεσε το FIFA γιατι δεν εχει μπαλα μπασκετ,διοτι αυτα ακριβως που δεν σαρεσαν ειναι αυτα που αρεσουν στο κοινο που απευθυνεται το Deus Ex :P

Ειδικα απτην στιγμη που δεν ησουν φαν του πρωτου παιχνιδιου,απορω τι περιμενες να δεις γραμμενο στα reviews για να σαρεσει

Δημοσ.

Nivek συνεχισε να το λες γιατι δεν το εμπεδωσε απο την πρωτη φορα.. ΚΑι ξανα η απαντηση σου θα ειναι Μα επιτρεπετε <-- ! 1070 55fps κτλπα :P

Χαλαρωστε με τον Ρωσσο και περιμεντε θα ελεγα αποτελεσματα απο Guru3d για να δουμε τι ψαρια πιανουν οι καρτες..Παντως μαλλον φαινεται οτι και αυτο το game ειναι AMD optimized..

Δημοσ.

Μην το παρεις ειρωνικα,αλλα υπο μια εννοια ειναι σαν να λες οτι δεν σαρεσε το FIFA γιατι δεν εχει μπαλα μπασκετ,διοτι αυτα ακριβως που δεν σαρεσαν ειναι αυτα που αρεσουν στο κοινο που απευθυνεται το Deus Ex :P

Ειδικα απτην στιγμη που δεν ησουν φαν του πρωτου παιχνιδιου,απορω τι περιμενες να δεις γραμμενο στα reviews για να σαρεσει

Περιμενα κατι πιο κοντα στο 1ο Deus Ex για να ειμαι ειλικρινης.Δηλαδη απο Ευρωπη σε Αμερικη και Hong Kong οπως ητανε το original.Boss οπως οι men in black στο original κλπ.Ε και περιμενα καλυτερη ιστορία εστω.Θα περιμενω να παρω την εκδοση με τα dlc λογικα καθώς και η αποδοση σε PC δεν φαινεται καλη

Δημοσ.

καλα εκανα  που δεν αγορασα την  1070  με τα  χαλια  που  βλεπω

με 1  ευρω το παιχνιδι   λεει να το εχεις..

ουτε  50 αλλα  ουτε  60 ευρω..

Ενταξυ τελειωσες? Ουτως ή αλλως και παιχνιδαρα να ηταν το παιχνιδι 10/10 παντου ή να το ετρεχε η καρτα σου στα 60fps ultra παλι δεν θα το αγοραζες το παιχνιδι στην κανονικη του τιμη αρα γιατι μας ζαλιζεις το κεφαλι?

Εξαρχης εισαι απο τα ατομα που αν αγορασουν ενα παιχνιδι θα ειναι στα 5ευρω και αν,τι προσπαθεις να πεισεις με δικαιολογιες της πλακας για την εταιρια και το παιχνιδι?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...