Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχουμε σκάσει ήδη και περιμένουμε το κλειδί να ξεκινήσει το preload :P

Σε Steam sales στα 7.99 θα το σκεφτω αν αξιζει η αγορα του :P

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-deus-ex-mankind-divided-cd-key-compare-prices/ σχεδον 30ευρω digital

https://www.skroutz.gr/s/7050733/Deus-Ex-Mankind-Divided-PC.html 40ευρω κουτατο(αν και αμφιβαλλω αν θα εχει τιποτα μεσα το κουτι)

https://www.skroutz.gr/s/9200913/Deus-Ex-Mankind-Divided-Steelbook-Edition-PC.html 48ευρω το Steelbook

https://www.skroutz.gr/s/9105524/Deus-Ex-Mankind-Divided-Collector-s-Edition-PC.html  119ευρω η Collectors με την φιγουρα

Δημοσ.

Εγω θα παρω το steelbook χωρις δευτερη σκεψη.Επισης το πρωτο review βγηκε στο Edge magazine και ειναι 9αρι.

5 χρονια για το sequel,ε νομιζω κατι καλο θα δουμε σιγουρα

Δημοσ.

με  την  780  που εχω το παιχνιδι θα μπορεσω να το παιξω στα high settings;;

εχω την  780 gtx ... ..

απλα πειτε μου σας παρακαλω..

εννοω  θα  μπορω να βαλω και καπια settings στα  υltra΄΄;;;

εχει μεγαλη διαφορα η gtx 780  με  την  970 και  480 amd;;;;

γιατι λενε  οτι με την gtx  780 δεν θα πιανω  60 fps στα  high  γιατι η  480 και  970  εινε  πιο δυνατες απο την  780

Δημοσ.

εχω την  780 gtx ... ..

γιατι λενε  οτι με την gtx  780 δεν θα πιανω  60 fps στα  high  γιατι η  480 και  970  εινε  πιο δυνατες απο την  780

Δεν νομιζω ουτως ή αλλως να εχει πολλες διαφορες medium με high αρα μην ανησυχεις χωρις λογο. Μια χαρα καρτουλα εχεις. Γενικα μην εχετε το αγχος οτι αν δεν ειναι το παιχνιδι σε high ή Ultra ειναι unplayable.Εχουν αλλαξει οι καιροι.

Εγω παντως το βλεπω απο τωρα το παιχνιδι σε γενικες γραμμες να ειναι καλο(της ταξης του 8/10 πανω κατω).

Δημοσ.

εχω την  780 gtx ... ..

Φιλε μου το παιχνιδι δεν εχει ακομα βγει, πως να σου απαντησουμε? Γενικα παντως εαν επιλεξεις ενα λογικο επιπεδο antialiasing και post processing θα μπορεσεις να βαλεις τα textures στο ultra (εαν δεν εχεις θεμα με τη VRAM).

Αλλα ακομα και αν χρειαστει να τα βαλεις ολα medium για να εχεις 60 fps, τι σκας? Το παιχνιδι θα φαινεται φοβερο ουτως η αλλως.

Δημοσ.

Pixel's Game 9/10

PC Port

Two quick things to mention before I move on to the PC port, the first is that loading screens are a little excessive especially when loading your save file or riding the train. Both of them take like a good minute which is a bit long but hopefully that gets patched soon. The second is that I was unable to play the breach mode of Mankind Divided due to it requiring an internet connection, though from my understanding it does seem like a nice distraction from the main game I sadly can’t judge that because the online isn’t available right now. 

I’m sure many of you are probably wondering how the PC version of Mankind Divided is since Nixxes is handling the port. I’m happy to say that the PC port of Deus Ex: Mankind Divided is great, it has almost every option you want and you can even toggle many of the effects such as chromatic aberration and sharpen. It runs great on my GTX 770 on medium settings and I’ve had little to no issues with the performance of my system. If there’s one thing that the port could’ve done better is including what number the FOV slider is at because using percentages is a little confusing but that’s more of a nitpick. Coming from Nixxes this is not really a surprise since most of their track record is great but it’s nice to see this port isn’t as bad as something recent like No Man’s Sky.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...