Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το θεμα ειναι οτι οι κονσολες αποφερουν περισσοτερα χρηματα οσον αφορα τις πωλησεις κουτατων παιχνιδιων σε αντιθεση με το Pc που υπαρχουν τα κλειδαδικα,το τσαμπα και οι προσφορες απο steam/gog και παει λεγοντας.Αρα τ ο downgrade για να τρεχει καλυτερα στις κονσολες ειναι δεδομενο πλεον για τα περισσοτερα,αν οχι ολα,τα παιχνιδια. Ενδεικτικα παραδειγμα για το προσφατο Doom ποσο πουλησε(κουτατο παντα)στο pc και ποσο στις κονσολες http://www.vgchartz.com/weekly/42505/Global/ Στο pc οι περισσοτερες πωλησεις ειναι ψηφικακες απο το steam οχι σε κοτι. Εδω http://steamspy.com/app/379720 βλεπουμε ποοο πουλησε συνολικα στο pc. Προσφορες παιχνιδιν υπαρχουν και σε xbox live psn τα κλειδαδικα δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη επειλη για το κερδος ενω το τζαμπα οπς ειπαμε πιο πανω κοντευει να εξαφανιστει με το denuvo. Αφου στο pc εχουμε επιλογες low meidum high και ultra στα γραφικα θα πρπεει στο ultra να δειχνει οπως στο e3 demo και στα κατωτερα serttings και παλι ανωτερο απο τις κονσολες. Εχουμε και λεμε λοιπον. Συολικες κουτατες πωλησεις σε ps4 400.000 http://www.vgchartz.com/game/83086/doom-2016/ Συνολικες πωλησεις στο pc(κουτατο+ψηφιακο) 583.000 http://steamspy.com/app/379720 Συνολικες πωλησεις κουτακο xbox one 200.000 http://www.vgchartz.com/game/83087/doom-2016/ Βλεπουμε λοιπον πως οι συνολικες πωλησεις στο pc ξεπερνανε τις κουτατες του one αλλα και του ps4 . Αλλω ενω στις κονσολες οι περισοτερες πβλησεις ειναι κουτατες στο pc ειναι ψηφιακεα. 197.000 κουτατο και αλλες 300.0000+ ψηφιακο(steam green man gaming).
spartan29gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ενα δυνατο pc πάντα αξιοποιειται δεν θα πάει χαμένο δεν μπορει να λες οτι δεν αξιοποιειται το δυνατο pc οταν σε αυτο παιζεις witcher 3 ή GTAV με 60 fps ενώ στην κονσολα με 30 ή λιγότερα. ή δεν μπορεις να λες οτι το δυνατο pc δεν αξιοποιειται οταν σε αυτο παιζεις καποιo strategy με χιλιάδες μονάδες επι της οθόνης ή κάποιο mmorpg με εκατοντάδες χαρακτηρες και spells επι της οθόνης. αυτα τα δυο παραδειγμα απαιτουν σοβαρο gaming pc και ισχύ, δεν τρέχουν με ψέματα. οταν λέμε δεν αξιοποιειται το λέμε με την έννοια πως ένα δυνατο pc άνετα θα έβγαζε αυτα τα γραφικά. Πως αξιοποιειτε πληρως οταν οι μονες διαφορες που βλεπεις πια στην σημερινη εποχη αναμεσα στις τωρινες κονσολες και στα δυνατα pc ειναι τα περισσοτερα frames και οι αναλυσεις???Εδω βλεπεις απο τις υποτιθεμενες κονσολες(που εχουν πολυ κατωτερο hardware)να κανουν παπαδες πανω σε αυτο που ειναι(κυριος απο τα first party στουντιος τους)Στους προσωπικους υπολογιστες ομως βλεπεις ακριβως το αντιθετο!!!Την να την κανω εγω την 980τι οταν τα παιχνιδια που θα παρω ειναι 100%100 κονσολοπορτ????.Παιδια δεν θελω να μου παρεξηγησετε αυτα που λεω(δεν ειμαι κανενα φανμποι που μπηκε για να κανει flame)και εγω πισι εχω,αλλα εχω βαρεθει πια αυτην την κοροιδια πανω σε αυτα που αναφερω. Οπιος εχει ζησει εποχες του 2000 που τοτε αξιζε να επενδυσεις σε πολυ δυνατο υπολογιστη,πιστευω οτι καταλαβαινει τι εννοω. 1
Anuminas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 σου απαντησα με τα παραδειγματα που ανέφερα, τα οποια και εσυ θα πρέπει βεβαια να τα εχεις βιώσει, ωστε να καταλάβεις για τι μιλάμε. για σενα πχ μπορει να μην σημαινει και πολλά το καλύτερο frame rate, για μένα ειναι πολύ σημαντικά τα 60fps ή και παραπάνω αρα προτιμω pc. επισης εγώ πλέον δεν μπορώ να παιξω shooter (1st ή 3rd) σε κονσολα με gamepad και μαλιστα 30fps και input lag στο θεό, αρα παιζω σε pc.
spartan29gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 σου απαντησα με τα παραδειγματα που ανέφερα, τα οποια και εσυ θα πρέπει βεβαια να τα εχεις βιώσεις, ωστε να καταλάβεις για τι μιλάμε. για σενα πχ μπορει να μην σημαινει και πολλά το καλύτερο frame rate, για μένα ειναι πολύ σημαντικά τα 60fps ή και παραπάνω αρα προτιμω pc. επισης εγώ πλέον δεν μπορώ να παιξω shooter (1st ή 3rd) σε κονσολα με gamepad και μαλιστα 30fps και input lag στο θεό, αρα παιζω σε pc. Ενοειτε ρε συ οτι τα 60 φρειμς ειναι πολυ δυνατος στοχος σε σχεση με τα 30 τον κονσολων.Εγω σου αναφερω οτι σε επιπεδο γραφικων τα πισι εχουν μεινει για τα καλα στασιμα.Και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει ουτε στο αμεσο μελλον.
Anuminas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ενοειτε ρε συ οτι τα 60 φρειμς ειναι πολυ δυνατος στοχος σε σχεση με τα 30 τον κονσολων.Εγω σου αναφερω οτι σε επιπεδο γραφικων τα πισι εχουν μεινει για τα καλα στασιμα.Και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει ουτε στο αμεσο μελλον. που εχουν μεινει στάσιμα στα vanilla παιχνιδια που κυκλοφορούν οι developers; γιατι απο την άλλη υπάρχουν και mod γραφικών που κάνουν τα παιχνιδια στο pc αγνώριστα με τρανότερο παράδειγμα το Πηγή: skyrimακομη και το φημισμένο για το downgrade Watch Dogs και βέβαια πάρα πολλά άλλα οπως Πηγή: GTAIV
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Anumimas τα mods δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον ουτε λύνουν το πρόβλημα. Πόσες φορές δηλαδή θα παίξεις πχ Skyrim? Η μήπως θα περιμένεις δυο-τρία χρόνια για να βγουν πρώτα τα γ...τα mods πριν παίξεις ένα παιχνίδι; Το θέμα είναι να παίζεις τα παιχνίδια την περίοδο που βγαίνουν με τις ανάλογες διαφορές σε σχέση με την κονσόλα. Όπως λέει ο Spartan η κυριότερη διαφορά σε σχέση με τις κονσόλες σήμερα είναι μόνο τα 60fps και η ανάλυση. Για μένα και για σένα αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να μας κάνει να επενδύσουμε σε κάρτα γραφικών. Για κάποιους όχι. Παρόλα αυτά όμως, μου λείπουν κι εμένα οι εποχές που το PC έκανε παπάδες. Θα έπρεπε να παίζουμε παιχνίδια χωρίς downgrade. Θες 60fps? Ρίξε τα settings στα επίπεδα κονσόλας. Θες eye candy και μια γεύση του τι μπορεί να κάνει το hardware σου? Μάξαρε settings που να δίνουν ουσιαστικές διαφορές με κονσόλα χωρίς να χρειάζεσαι μικροσκόπιο η digital foundry για να τις διακρίνεις. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Deus Ex: Mankind Divided – New beautiful screenshots released
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όλοι κράζουν για underwhelming visuals και για downgrade, και το παρακάτω βίντεο το επιβεβαιώνει. Επίσης, DS4 gamepad σε PC Gaming show, what were they thinking ? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ελπίζω να έχει fov slider...όσο περί downgrade αδιάφορο εφόσον τρέχει άψογα και δεν υπάρχει στο gameplay. p.s. καλά εννοείτε AI κλασσικά αστείο.
Alastor192 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ακομα ενα downgrade....το παιχνιδι θα ναι πολυ καλο για αυτο ειμαι σιγουρος,αλλα ρε γαμωτο γιατι τοσο false advertising? Μαλλον εχει γινει μελετη απο οικονομολογους και αποδειχθηκε οτι συμφερει να κερδισεις τις εντυπωσεις και μετα να ξηλωσεις παρα να το δειξεις ως εχειν εξαρχης το παιχνιδι...
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γιατι αν θυμαστε το πρωτο game play σερνοταν στο ps4. Θα μου πεις δωσε αυτα τα γραφικα μονο για το pc . Δυστυχως δεν γινεται πλεον αυτο.
_Theo_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρά δείχνουν τα γραφικά του. Όσοι θέλουν κορυφαία γραφικά ας κοιτάξουν έξω. 2
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Συμφωνω , σε σχεση με το πρωτο ειναι πολυ καλυτερα κιολας ( αναλογικα με την εποχη παντα ) . Στορυ οπως το human revolution να εχει και ειμαστε μια χαρα καθως και το gameplay το εχουν αναβαθμισει κατα πολυ . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρά δείχνουν τα γραφικά του. Όσοι θέλουν κορυφαία γραφικά ας κοιτάξουν έξω. Αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά χαζομάρα. Το παιχνίδι θα το τιμήσουμε για το gameplay, αλλά, πρέπει να σταματήσει το false advertising κάποια στιγμή. 1
_Theo_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά χαζομάρα. Το παιχνίδι θα το τιμήσουμε για το gameplay, αλλά, πρέπει να σταματήσει το false advertising κάποια στιγμή. Άλλο θέμα αυτό. Συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα