Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ενταξει λογικο ειναι ηθελε να σου δειξει γενικα την πολη και σου εξηγουσε και στο ενδιαμεσο. Το στορυ στα επιπεδα του πρωτου να ειναι και εχει αγοραστει σιγουρα. 

Δημοσ.

Looks nice, το HUD δεν μου αρέσει καθόλου για τόσο futuristic game και ντροπή που παίζουν σε consoles σε τόσο μεγάλα presentation. Καλο το "not final game" δυο μήνες πριν βγει είναι για γέλια :D

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα που δεν δειξαν την PC εκδοση παντως.Γενικα το art direction ειναι εξαιρετικο οπως παντα,φυσικα το engine δεν θυμιζει ακριβως 2016,αλλα δεν θα ταν Deus Ex αν θυμιζε.Ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε ανταξια παιχνιδαρα που αρμοζει σε ενα τετοιο franchise.

Btw o voice actor του Sarif αλλαξε,καποιοι λενε οτι τρελαθηκε ο προηγουμενος και αν κρινω απο το παρακατω βιντεο μαλλον εχουν δικιο :P

Δημοσ.

Looks nice, το HUD δεν μου αρέσει καθόλου για τόσο futuristic game και ντροπή που παίζουν σε consoles σε τόσο μεγάλα presentation.

για να φαινεται πιο κινηματογραφικο στα 30fps.

• Like 1
Δημοσ.

Μην περιμενετε να δειτε κατι το τρομερο σε θεμα γραφικων απο το καινουργιο deus x.Και το προηγουμενο που ηταν παιχνιδαρα!!παλι σε αυτο το κομματι δεν ηταν κατι το φοβερο.Αλλου ειναι το ζουμι σε αυτα τα παιχνιδια

• Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι το τρομερό στα γραφικά επειδή μόνο και μόνο είναι Deus Ex...

Τα υποτιθέμενα gameplay videos της περσινής E3 τα ξεχάσατε?? Για πηγαίνετε πίσω κανα δυο σελίδες στα screenshots που πόσταρε ο Psycho για να θυμηθήτε λίγο. Αυτά μας τα είχαν πασάρει ως real-time τότε και μάλιστα υπήρχαν videos που έτρεχαν σε PS4 με 15-20 frames βέβαια.

Εαν δεν δούμε φοβερά γραφικά λοιπόν, θα είναι επειδή πάλι έχει πέσει το downgrade της αρκούδας για λόγους parity μεταξύ εκδόσεων και όχι επειδή ο τίτλος είναι Deus Ex. 

Για κοιτάξτε το παρακάτω και πείτε μου ότι δεν έχει (είχε) καλά γραφικά επειδή είναι Deus Ex:

• Like 2
Δημοσ.

Οσον αφορα τον οπτικο τομεα για να δουμε οταν ανακοινωθουν τα system requirements αν θα ειναι για κραξιμο ή οχι,γιατι οπως παντα δεν βλεπω να μην γραφουν παλι το κλασσικο περι Gtx 970... 

Δημοσ.

Το gameplay ρε guys...εκεί είναι που γαμιέται το σύμπαν όταν πέφτει downgrade, τα graphs τα προσπερνάς το gameplay όχι. Καλά εννοείτε ότι το false advertising πρέπει να γίνει παράνομο και να σταματήσουν να πλασάρουν tech demos ως actual gameplay για να θολώσουν τα ματια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...