Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μεγάλη περιέργεια για το ποιό θα είναι το σενάριο του παιχνιδιού. Σύγκεκριμένα όσοι έχουν παίξει το πρώτο του 2000

θα ξέρουν οτι ο JC Denton ήταν 23 χρονών το 2052. Άρα γεννήθηκε (δημιουργήθηκε) το 2029. Την χρονολογία που διαδραματίζεται το Mankind Divided. Επίσης στο τέλος του Human Revolution αναφέρεται οτι η πρώην του Adam Jensen θα έπαιρνε μέρος στο "D Project" με επικεφαλής τον αρχικακό Bob Page. Θέλω να δώ αν θα αναφέρεται ο JC Denton στο σενάριο και πως αυτό θα δεθεί με την υπόλοιπη ιστορία.

Πάντως όσοι δεν το έχουν κάνει, καλό θα ήταν να παίξουν το πρώτο Deux Ex μιας και μιλάμε για, αν όχι το καλύτερο, ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγεί ποτέ.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω μεγάλη περιέργεια για το ποιό θα είναι το σενάριο του παιχνιδιού. Σύγκεκριμένα όσοι έχουν παίξει το πρώτο του 2000

θα ξέρουν οτι ο JC Denton ήταν 23 χρονών το 2052. Άρα γεννήθηκε (δημιουργήθηκε) το 2029. Την χρονολογία που διαδραματίζεται το Mankind Divided. Επίσης στο τέλος του Human Revolution αναφέρεται οτι η πρώην του Adam Jensen θα έπαιρνε μέρος στο "D Project" με επικεφαλής τον αρχικακό Bob Page. Θέλω να δώ αν θα αναφέρεται ο JC Denton στο σενάριο και πως αυτό θα δεθεί με την υπόλοιπη ιστορία.

Πάντως όσοι δεν το έχουν κάνει, καλό θα ήταν να παίξουν το πρώτο Deux Ex μιας και μιλάμε για, αν όχι το καλύτερο, ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγεί ποτέ.

Εγώ θέλω να δω αν

θα ανήκει στην πρώην του το χέρι που βλέπαμε από κάποια νεκρή γυναίκα που κοίταζε ο Adam. Η αλήθεια είναι ότι μου την είχε σπάσει πολύ που πάλι για μια γυναίκα κάνουμε τόσα κι εκείνη στο τέλος "eh, whatever".

• Like 1
Δημοσ.

Το πρωτο Deus Ex ηταν πολλα χρονια μπροστα απτην εποχη του.Το παιχνιδι το χω παιξει πανω απο 10 φορες και με συνερπαζε καθε φορα περισσοτερο.

Ενα remake θελει για να νιωσουν και οι neogamers

• Like 3
Δημοσ.

http://store.steampowered.com/app/397550/

το εχω 8 μηνες στο library και καθεται  :P ( the backlog israel)

πρεπει να εχει γινει πολυ καλη δουλεια για fanmade, ειδικα στο ρετουσαρισμα των γραφικων ! 

το HR μια χαρα παιζεται !  deus ex 1 παραμενει παιχνιδαρα απλα η AI και animations ( σαν να παιζεις ut99 total conversion ενα πραγμα) εχουν γερασει αποτομα. 

Δημοσ.

Εγω ξεκινησα απο το HR το οποιο χρονολογικα ειναι το πρωτο παιχνιδι της σειρας αφου τα γεγονοντα του γινονται πριν τα γεγονοντα των προηγουμεων παιχνιδιων. Αξιζει να παιξω και τα πρηογυμενα η να περιμενω 2 μηνες να βγει το Μankind Divided και να συνεχισω με αυτο χωρις να εχω παιξει τα αλλα? Το σεναριο του Divided γινεται πριν η μετα το HR?

Δημοσ.

Το σενάριο του Divided είναι μετά το HR. Τα παλιότερα είναι χρονολογικά πιο μπροστά όσο αναφορά την πλοκή οπότε τα HR και Divided είναι στην ουσία prequels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...