Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση Αυγ 2016:

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου 2016.

Αρχικό post:

cover-reveal-front-610.jpg

May Cover Revealed – Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided details leaked

Δυο χρόνια μετά τα γεγονότα του HR και με πρωταγωνιστή τον Jensen. Get hyped. :D

uDzmPR4BRD-A.jpg

j-ux-3iDSCa_.jpg

aZC33YBnTTO8.jpg

• Like 13
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι φαίνεται. Το 3ο για CGI το κόβω.

Χαίρομαι για την επιστροφή του Adam και για την αναβάθμιση στα γραφικά. Το weapon customization αλά Crysis επίσης ευχάριστη έκπληξη. Σταυρώνω δάχτυλα για επιστροφή του McCann για την επιμέλεια του soundtrack και ελπίζω το σενάριο να είναι ποιοτικά σε αντίστοιχα επίπεδα με του HR.

• Moderators
Δημοσ.

Το Deus EX: Human Revolution εκτιλύσσεται 25 χρόνια πριν το πρώτο Deus Ex.

Το Deus Ex: Mankind Divided εκτιλύσσεται 2 χρόνια μετά το Deus Ex: Human Revolution.

Ο JC Denton στο πρώτο Deus Ex είναι 23 ετών.

Χμ...

• Like 2
Δημοσ.

Καιρός ήταν να ακούσουμε κάτι σχετικό. Είμαι περίεργος να δω τι κάνανε με το σενάριο (γιατί στο δικό μου ending ο Jensen...εχμ...) και να δω αν θα έχουμε εμφάνιση του Bob Page. Εννοείται επίσης πως ΠΡΕΠΕΙ να γράψει το soundtrack ο Michael McCann.

I never asked for this...

Και όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού και ψυχοσύνθεση του Jensen σε μία και μόνο τοποθεσία. Υποκλίνομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους και ένα καλό νέο. Σε μία χρονιά που βγαίνουν τα τεράστια ονόματα στην αρχή της (GTA V, Witcher 3, έχω και το dragon age 3 στην αναναμονή) και μετά το χάος. Και για το 2016 να πάει την χρονιά την βγάζουμε με τα παραπάνω. Α ξέχασα και τον νυχτερίδα.Για το mortal δεν με κόβω σαν να μεγάλωσα και έκοψα τα καράτε και τα ποδόσφαιρα:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...