fagoura Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=nikon+s6700 Τιμη, οτι λεει ο τιτλος, 77 ευρω. Σκρουτζ απο 119 € με τα μεγαλα μαγαζια στα 129 € http://www.skroutz.gr/s/4480318/Nikon-Coolpix-S6700.html?from=opensearch&keyphrase=nikon+s6700 Αμαζον βλεπω ιστορικο χαμηλο ~99 λιρες + μεταφορικα. Φαινεται πολυ καλη τιμη. Μπορειτε να παραγγειλετε απο τωρα διαδικτυακα. Δωρο μια θηκη. Εβαλα λινκ για να διαλεξετε μαυρο ή κοκκινο. Ενα review: http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_coolpix_s6700_review/ Σχόλια απο χρηστες μπορειτε να δειτε στα αμαζον, ειναι θετικα αλλά οχι σουπερ ή μαλλον θα ελεγα καποιοι αναφερουν οτι ειναι λιγο αργη (γιατι αυτοι που βαζουν 1 ή 2 αστερια ειναι κατι περιεργοι που περιμεναν SLR σε μεγεθος και τιμη compact). http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00HQDBNO6/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending Θα συμπληρωνα οτι δεν εχει wifi, που βολευει πολυ κοσμο. (Σημ., η μπαταρια φορτιζει μεσα στην μηχανη με καλωδιο κατ'ευθειαν στην πριζα, σε αντιθεση με τις canon που συνηθως δινουν ξεχωρο φορτιστη. Αναλογως και ποσες μπαταριες εχετε, ειναι πλεονεκτημα ή μειονεκτημα, προσωπικα θεωρω οτι ειναι πιο βολικο σε ταξιδι, να μην κουβαλας ακομη εναν ξεχωρο φορτιστη). Οπως και να εχει, στα χρηματα που προσφερεται τωρα αυτη η κομπακτ με το 10χ ζουμ, δεν νομιζω να υπαρχει τιποτε καλυτερο. 6
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μια χαρα η τιμή. Να πω μονο ότι δεν πολυ - υπαρχει έξω, Γερμανία πάντως υπάρχει στα 82-85€ από λίγα μαγαζιά. http://www.amazon.de/dp/B00RVX053Q/ 1
sfetss Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Vfm , αν σκεφτεί κανείς και την θήκη της ίδιας εταιρίας , η φωτογραφική στα 70 ίσως και λιγότερα.. Δεν είναι και από τις καλύτερες, αλλά για να πάτε σε καλύτερη χρειάζονται άλλα 50 ευρώ, οπότε αγοράστε την παρά τα αρνητικά σημεία - είναι αρκετά αργή αλλά σίγουρα καλύτερη από οποιαδήποτε σε αυτά τα χρήματα.
kob6931 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μ.Τετάρτη παραγγέλνω την εν λόγω μηχανή αφού έγραφε ότι είναι διαθέσιμη σε μία εργάσιμη ημέρα.... Σήμερα Μ.Παρασκευή, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τηλεφωνώ στην MediaMarkt μου δίνουν αρ.αποστολής και τηλ στην orbitcouriers. Το τηλέφωνό τους φυσικά δεν απαντά και το online tracking μου βγάζει λάθος. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Τα έχω πάρει στο κρανίο και έτσι μου έρχεται να αρνηθώ την αντικαταβολή και να την στείλω πίσω. (τους ενημέρωσα με email σχετικά)
tigergreg Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μ.Τετάρτη παραγγέλνω την εν λόγω μηχανή αφού έγραφε ότι είναι διαθέσιμη σε μία εργάσιμη ημέρα.... Σήμερα Μ.Παρασκευή, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τηλεφωνώ στην MediaMarkt μου δίνουν αρ.αποστολής και τηλ στην orbitcouriers. Το τηλέφωνό τους φυσικά δεν απαντά και το online tracking μου βγάζει λάθος. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Τα έχω πάρει στο κρανίο και έτσι μου έρχεται να αρνηθώ την αντικαταβολή και να την στείλω πίσω. (τους ενημέρωσα με email σχετικά) Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν περιμενεις.... Η αληθεια ειναι πως η γραφειοκρατια του μεντιαμαρκτ ειναι απιστευτη..... Ασε που χρησιμοποιουν τα πιο απιθανα κουριερ τυπου μιτσος/κιτσος/τσιτσος κλπ.....
kob6931 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μ.Τετάρτη παραγγέλνω την εν λόγω μηχανή αφού έγραφε ότι είναι διαθέσιμη σε μία εργάσιμη ημέρα.... Σήμερα Μ.Παρασκευή, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τηλεφωνώ στην MediaMarkt μου δίνουν αρ.αποστολής και τηλ στην orbitcouriers. Το τηλέφωνό τους φυσικά δεν απαντά και το online tracking μου βγάζει λάθος. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Τα έχω πάρει στο κρανίο και έτσι μου έρχεται να αρνηθώ την αντικαταβολή και να την στείλω πίσω. (τους ενημέρωσα με email σχετικά) Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν περιμενεις.... Η αληθεια ειναι πως η γραφειοκρατια του μεντιαμαρκτ ειναι απιστευτη..... Ασε που χρησιμοποιουν τα πιο απιθανα κουριερ τυπου μιτσος/κιτσος/τσιτσος κλπ..... Έχω να χάσω, ότι ήθελα να την κάνω δώρο για το Πάσχα....
fagoura Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γενικα οι παραδοσεις τους φτανουν και την βδομαδα (το Πασχα δεν το προλαβαινεις), το εχω δει και προσωπικα και σε αλλους, ειναι συνηθισμενο, αν το ξερεις και δεν βιαζεσαι, οκ, ειδαλλως ή δεν παραγγελνεις, ή πρεπει να πας σε καταστημα να παραλαβεις.
kob6931 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γενικα οι παραδοσεις τους φτανουν και την βδομαδα (το Πασχα δεν το προλαβαινεις), το εχω δει και προσωπικα και σε αλλους, ειναι συνηθισμενο, αν το ξερεις και δεν βιαζεσαι, οκ, ειδαλλως ή δεν παραγγελνεις, ή πρεπει να πας σε καταστημα να παραλαβεις. Μου τηλεφώνησε πριν λίγο μια ευγενέστατη κοπέλα η οποία μου είπε ότι συνεργάζονται με τον μεγαλύτερο όμιλο ταχυμεταφορών!!! στην Ελλάδα και ότι όλες οι εταιρίες courier δεν κάνουν παραδόσεις Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο. Παραδόσεις θα αρχίσουν πάλι την Τρίτη...Αν το γνώριζα, φυσικά και δεν θα είχα προχωρήσει στην παραγγελία. Αν υπήρχε φυσικό κατάστημα στην πόλη μου, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Με κράζεις....με θαυμάζεις... 1
jonkyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Orbit Courier παντως ειναι η εταιρεια που συνεργαζεται με τη FedEx. Δεν ξερω αν η Ορμπιτ ειναι καλη, αλλα για τη FedEx κατι εχει παρει το αυτι μου Δεν το παιζω ξερολας, κατα τυχη το εμαθα προχθες σε μια αγορα που εκανα απο το εξωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα