Pa0ki Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει να τις φάει; Καλά του έκανε, την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλύτερα πριν χωθεί για καυγά και μπορεί να τη γλιτώσει κάποιος άλλος 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εμενα μια φορα παιρνουσα απο το αριστοτελειο πανεπιστημιο, εγω τερμα δεξια, διπλα μου ενας παππους κοβει το τιμονι να μπει στο πανεπιστημιο, αφηνω το γκαζι και ερψεται μπροστα μου συριζα, μου κοπηκαν τα ποδια, ουτε ηξερα τι ζημια μπορει να μου εκανε, ασχετα που θα μου χαλουσε το τριημερο. Αν επραξες καλα ή οχι δεν θα στο πει κανενας εδω, μονο η συνηδειση σου και το αποτελεσμα, απλα στο μονο που συμφωνω ειναι οτι καλα εκανες και υπερασπιστηκες τον εαυτο σου. 1
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οι κλασικοι οι μαλακες που χωνονται μπροστα στο φαναρι ειναι απειροι και πρεπει να πληρωνουν προστιμα 4ψηφια Μου εχει τυχει να ειναι μολις 1 αυτοκινητο στο φαναρι και ο αλλος να παει απο διπλα για να περασει πρωτος κλεινοντας ολη τη λεωφορο
evoracing Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οι κλασικοι οι μαλακες που χωνονται μπροστα στο φαναρι ειναι απειροι και πρεπει να πληρωνουν προστιμα 4ψηφια Μου εχει τυχει να ειναι μολις 1 αυτοκινητο στο φαναρι και ο αλλος να παει απο διπλα για να περασει πρωτος κλεινοντας ολη τη λεωφορο Νταξ να μπει μπροστά σου, νταξ να σε κλείσει. Αλλά ρε φίλε μην διακόπτεις την κυκλοφορία και μην κλείνεις όλη την διάβαση πεζών.
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Η πλάκα είναι ότι βγαίνουν μπροστά σου και μετά που ανοίγει το φανάρι πάνε σατηγκότα.Αμάξια (ευτυχώς) σπάνια, μηχανάκια συνέχεια: μπαίνει μπροστά απ' όλους, ανοίγει το φανάρι, γκρααα-κρα-κρα-κρα-κρα, με 20 χιλιόμετρα. Και άντε να τον ξαναπερνάνε καμιά 10αριά οχήματα με κίνδυνο για όλους. Και στο επόμενο φανάρι, πάλι το ίδιο. Κάτσε 'κει που σε κάτσανε γρόθε!
MT60RS Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 το χειροτερο ειναι που καθονται μετα το φαναρι και περιμενουν να τους κορναρεις. Αν εισαι λιγο καφρος ειναι ευκαιρια για τρολιες
headbanger Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το χειροτερο ειναι που καθονται μετα το φαναρι και περιμενουν να τους κορναρεις. Αν εισαι λιγο καφρος ειναι ευκαιρια για τρολιες πριν καμιά 10αρια χρόνια, κατέβηκα δρομολόγιο με τον πατέρα Αθήνα. Εκεί που είμασταν στο φανάρι (κοντά στον Περιαιά , μην ρωτάτε οδό) ήταν ένας τύπος μπροστά με ανοικτή εφημερίδα, χωμένος μπροστά μας στο φανάρι. Την εφημερίδα την βλέπαμε από το φορτηγό (μαζί με πολλά άλλα συνήθως) Τεσπα, με κοιτάει ο πατέρας με χαρακτηριστικό τρολοφεης, και λέει " κοίτα τον μαλάκα τώρα πως θα μάθει να προσέχει" 5-6 δευτερόλεπτα πριν το πράσινο, τον κορνάρει. Δεν σηκώνει τα μάτια από την εφημερίδα, βάζει 1η και δώστου αγκαλιάζεται με ενα διερχόμενο. Κόλιντα μπάμπο Ανοίγει παράθυρο ο φαδερ "τώρα που μούτεψε κάτσε φίλα το μαλακαντρέα" Περιττό να πω ακόμα δάκρυσα θυμούμενος το τρολλινγκ 3
MT60RS Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ο θειος μου ειχε μαζι του σφυριχτρα στο αυτοκινητο και οποτε περναγε καποιος με κοκκινο ή βαθυ πορτοκαλι, σφυριζε. Ο αλλος κοκκαλωνε και μια φορα ειχε γινει και καραμπολιτσα 3 αυτοκινητων τι φορτηγο ειχατε;
headbanger Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το συγκεκριμένο έγινε σε ένα Volvo FH16 κάποτε στο Τέξας. ΥΓ δεν είχαμε, ο φάδερ είναι οδηγός εδώ και καμιά 34αρια χρόνια
MT60RS Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ααα συναδελφος... κι εγω FH16 750 εχω (στο ETS2) 1
salonika91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 πριν καμιά 10αρια χρόνια, κατέβηκα δρομολόγιο με τον πατέρα Αθήνα. Εκεί που είμασταν στο φανάρι (κοντά στον Περιαιά , μην ρωτάτε οδό) ήταν ένας τύπος μπροστά με ανοικτή εφημερίδα, χωμένος μπροστά μας στο φανάρι. Την εφημερίδα την βλέπαμε από το φορτηγό (μαζί με πολλά άλλα συνήθως) Τεσπα, με κοιτάει ο πατέρας με χαρακτηριστικό τρολοφεης, και λέει " κοίτα τον μαλάκα τώρα πως θα μάθει να προσέχει" 5-6 δευτερόλεπτα πριν το πράσινο, τον κορνάρει. Δεν σηκώνει τα μάτια από την εφημερίδα, βάζει 1η και δώστου αγκαλιάζεται με ενα διερχόμενο. Κόλιντα μπάμπο Ανοίγει παράθυρο ο φαδερ "τώρα που μούτεψε κάτσε φίλα το μαλακαντρέα" Περιττό να πω ακόμα δάκρυσα θυμούμενος το τρολλινγκ Το ειχε κανει ενα φιλαρακι μου. Ψοφισα στο γελιο. Ολα να πανε καλα Αγγελε!!
Agnostos__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειστε βλακες και κυριως εσυ φιλε μεγαλυτερος..μπορει να σε πειραζει αυτο που λεω..εχω στο παρελθον τσακωθει ουκ ολιγες φορες αλλα στο τελος καταλαβα τιποτα δεν βγαινει..εσυ χαλασες το αμαξι σου..πιαστηκες στα χερια..χαλασε εκεινη η μερα σου..εχασες χρονο..τραυματιστηκες σωματικα και ψυχικα..μην σε ξεγελαει το οτι χαρηκες για το "κατορθωμα"..θα ταλαιπωρηθεις πολυ.. Για ποιο λογο; Επειδη καποιος σου εκλεισε τον δρομο και εσυ πεισμωσες..αν τον αφηνες να περασει και εκανες λιγο στην ακρη θα ενιωθες καλυτερα..το δυσκολο ειναι να εισαι σε θεση να το κανεις αυτο που σου γραφω..το ευκολο ηταν να κανεις οτι εκανες.. Καταλαβε το κρατος δεν υπαρχει..τροχαια κλπ..τωρα εισαι στο ελεος απλα..θα καταλαβεις αν πας και δικαστηρια καλυτερα.. Ευχομαι να μην ξαναμπεις σε τετοια θεση..ουτε εσυ ουτε κανενας .. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από Agnostos__ 7
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι για μια στιγμή εκνευρισμου μπορείς ακόμα και να καταστρέψεις τη ζωή σου ενώ αν παραβλεψεις κάτι τόσο ασήμαντο μετά από μισή ώρα ούτε καν θα το θυμασαι 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 πριν καμιά 10αρια χρόνια, κατέβηκα δρομολόγιο με τον πατέρα Αθήνα. Εκεί που είμασταν στο φανάρι (κοντά στον Περιαιά , μην ρωτάτε οδό) ήταν ένας τύπος μπροστά με ανοικτή εφημερίδα, χωμένος μπροστά μας στο φανάρι. Την εφημερίδα την βλέπαμε από το φορτηγό (μαζί με πολλά άλλα συνήθως) Τεσπα, με κοιτάει ο πατέρας με χαρακτηριστικό τρολοφεης, και λέει " κοίτα τον μαλάκα τώρα πως θα μάθει να προσέχει" 5-6 δευτερόλεπτα πριν το πράσινο, τον κορνάρει. Δεν σηκώνει τα μάτια από την εφημερίδα, βάζει 1η και δώστου αγκαλιάζεται με ενα διερχόμενο. Κόλιντα μπάμπο Ανοίγει παράθυρο ο φαδερ "τώρα που μούτεψε κάτσε φίλα το μαλακαντρέα" Περιττό να πω ακόμα δάκρυσα θυμούμενος το τρολλινγκ όλοι θέλουμε να το κάνουμε αλλά στο τέλος λυπόμαστε τον απέναντι
Haldol Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κι ο πατέρας μου παλιότερα κάθε φορά που του έκανε μαλακία κάποιος μας έλεγε «αχ και να 'χα το Niva τώρα, που 'ναι όλο σίδερο» ... guess what. Κι όταν είχε το Niva, και του 'καναν μαλακίες, μόκο έκανε. Μετά πουλήσαμε το Niva και πήραμε L200. Αλλά το τροπάριο δεν άλλαξε. Δεν αξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα