dimitrisOP Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 βασικα στο δρομο οταν σου βριζουν την οικογενεια κτλπ του απαντας με καρκινους και τελειωνει η υποθεση
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έβο, όταν γράφεις κάτι δημόσια, να είσαι έτοιμος να δεχτείς και να την κριτική. Δεν έχει κανένας προηγούμενα μαζί σου, μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά όταν το συμπέρασμα από τα γραφόμενά σου είναι πως έκανες μαλακία, κάποιοι θα σου το πουν. Είναι πολύ πιο τίμιο να πεις "ναι έκανα μαλακία, δεν αντέδρασα ψύχραιμα" (όλοι έχουμε κάνει μαλακίες), παρά να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. 2
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πφφφ....... Ας το πάρουμε από την αρχή! δεν είχα σκοπό να τον τρακάρω αλλά να τον κλείσω για να μην περάσει, αυτός αποφάσισε να πέσει πάνω μου θα μπορούσε πολύ άνετα να είχε υποχωρήσει αυτός αφού το αυτοκίνητό του αξίζει 10 φορές περισσότερο από το δικό μου. Δεν είμαι τραμπούκος για να βαράω ότι κινείται, δεν είμαι καν άνθρωπος που βαράω (για ψυχολογικούς λογούς) αλλά ο συγκεκριμένος έβρισε την οικογένιά μου. Δεν κατέβηκα ούτε για να το παίξω μάγκα ούτε για να τον βαρέσω, εξάλλου τον προειδοποίησα 4 φορές και αυτός μόνος του ξεκίνησε. αν ηταν βλαμμενος Ελληνας νταλικιερης θα εκανες το ιδιο; Δεν σου εβρισε την οικογενεια ο γειτονας που σας ξερει και 10 χρονια, αλλα ενας τυχαιος κομπλεξικος μαλακας Παντως απο το να ειχες νευρα και να ξεσπαγες αλλου (ειτε μεσα σου ειτε σε ασχετους) καλυτερα που το εκανες πανω του 1
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έβο, όταν γράφεις κάτι δημόσια, να είσαι έτοιμος να δεχτείς και να την κριτική. Δεν έχει κανένας προηγούμενα μαζί σου, μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά όταν το συμπέρασμα από τα γραφόμενά σου είναι πως έκανες μαλακία, κάποιοι θα σου το πουν. Είναι πολύ πιο τίμιο να πεις "ναι έκανα μαλακία, δεν αντέδρασα ψύχραιμα" (όλοι έχουμε κάνει μαλακίες), παρά να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Κοίταξε δεν λέω δίκιο έχεις. Για το μόνο πράγμα που μετάνιωσα είναι που δεν τον άφησα να περάσει και θα χαλάσω τώρα λεφτά για αυτόν, για τίποτα άλλο! Δεν θόλωσα και ότι έκανα το έκανα πάνω στην θολούρα μου. αν ηταν βλαμμενος Ελληνας νταλικιερης θα εκανες το ιδιο; Δεν σου εβρισε την οικογενεια ο γειτονας που σας ξερει και 10 χρονια, αλλα ενας τυχαιος κομπλεξικος μαλακας Παντως απο το να ειχες νευρα και να ξεσπαγες αλλου (ειτε μεσα σου ειτε σε ασχετους) καλυτερα που το εκανες πανω του Φυσικά και όχι! το έκανα εκεί που κανένας μας από τους 2 δεν θα πάθαινε κάτι. Ήμασταν με 20k/m και δεν υπήρχαν ούτε μηχανάκια ούτε πεζοί. Αν ήμουν αντιμέτωπος με μηχανάκι απλά δεν θα έκανα τίποτα! όπως και με νταλίκα γιατί εγώ θα ήμουν καθαρά ο ζημιωμένος. Και πάλι, καλύτερα που τις έφαγε από εμένα που δεν του έκανα τίποτα παρά να τις έτρωγε από κάποιο γείτονα όπως λες που θα ήταν διπλάσιος από εμένα.
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εννοω οτι σε εβρισε ενας τυχαιος που δεν σε ξερει. Ποσο σημασια μπορει να εχει η κριση του; Στην τελικη καλο του εκανες. Τον εκανες να δει σχετικα ανωδυνα οτι η αλλαζονεια του δεν περναει παντα και οτι η μαλακια του εχει συνεπειες. Ο αλλος ισως και να το αξιζε. Εσυ ομως τραβιεσαι κερατιατικα 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εννοω οτι σε εβρισε ενας τυχαιος που δεν σε ξερει. Ποσο σημασια μπορει να εχει η κριση του; Eισαι σοβαρος; Να βρισει εμένα; ΕΜΕΝΑ; ΕΜΕΝΑ; ΡΕ, ΕΜΕΝΑ; Στην τελικη καλο του εκανες. Τον εκανες να δει σχετικα ανωδυνα οτι η αλλαζονεια του δεν περναει παντα και οτι η μαλακια του εχει συνεπειες. Ο αλλος ισως και να το αξιζε. Εσυ ομως τραβιεσαι κερατιατικα Kαι τουμπαλιν. Και πάλι, καλύτερα που τις έφαγε από εμένα που δεν του έκανα τίποτα παρά να τις έτρωγε από κάποιο γείτονα όπως λες που θα ήταν διπλάσιος από εμένα. Και τουμπαλιν (επισης). Κατα τ'αλλα πολυ ενδιαφερον το point οτι με την νταλικα δε θα τα 'βαζες. Ο ογκος του "αντιπαλου" οχηματος εξαφανιζει τα νευρακια , τη θολουρα και το υπερμεγεθες "εγω", το "δε δεχομαι μυγα στο σπαθι μου" και δινει τη θεση στο "ε σιγα μωρε τι να ασχολουμαι τωρα, ας του δωσω προτεραιοτητα να παει στο καλο του θεου", που του εξηγουν 2 μερες τωρα ολοι κι αρνειται να το κατανοησει. Τελικα το κατανοει μια χαρα, αλλου εγκειται το θεμα. (Οσο για το μηχανακι κρατω τις αμφιβολιες μου κι εχω τους λογους μου μετα απο οσα διαβασα σε ορισμενα ποστ).
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εννοω οτι σε εβρισε ενας τυχαιος που δεν σε ξερει. Ποσο σημασια μπορει να εχει η κριση του; Στην τελικη καλο του εκανες. Τον εκανες να δει σχετικα ανωδυνα οτι η αλλαζονεια του δεν περναει παντα και οτι η μαλακια του εχει συνεπειες. Ο αλλος ισως και να το αξιζε. Εσυ ομως τραβιεσαι κερατιατικα Όταν κάνεις κάτι πάντα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Το μόνο που με νοιάζει αυτή την στιγμή είναι το αυτοκίνητο να μην κάνουν καμιά βλακεία με πινακίδες ή ότι άλλο ξέρω γω... Το δίπλωμα από την στιγμή που έκανα ότι έκανα ας το πάρουν. Eισαι σοβαρος; Να βρισει εμένα; ΕΜΕΝΑ; ΕΜΕΝΑ; ΡΕ, ΕΜΕΝΑ; Kαι τουμπαλιν. Και τουμπαλιν (επισης). Τι λες? ότι με έβρισε ο άλλος που τράκαρα λέει... Τι λες? again... Τι τουμπαλιν? μπορεις να μιλας κανονικά?
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ο αλλος ηταν πιο επιθετικος στην μαλακια του. Ο πραγματικα κερατας (no offence man) ηταν αυτος που χαλασε τη μερα του και δεν ενοχλησε κανεναν το διπλωμα δεν παιζει να στο παρουν εσενα σου αξιζουν αυτες οι συνεπειες; θα μπορουσες να το ειχες αποφυγει ολο αυτο;
Mr_Terror Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Βασικα σε προσωπικο επιπεδο τιποτα δεν θα του κανουν.Θα αναλαβουν οι ασφαλιστικες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Απλα θα γινουν δικαστηρια και θα τραβηξει αρκετο καιρο να βγει αποφαση.
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Βασικα σε προσωπικο επιπεδο τιποτα δεν θα του κανουν.Θα αναλαβουν οι ασφαλιστικες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Απλα θα γινουν δικαστηρια και θα τραβηξει αρκετο καιρο να βγει αποφαση. Δεν είναι μόνο το τρακάρισμα. Είναι και το ξύλο που παίξανε μετά! Εκεί δεν ξέρω αν ξεμπλέκεις εύκολα!
Mr_Terror Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ναι το ξυλο ειναι ξεχωριστο κομματι απο το τρακαρισμα. θελει προσοχη γιαυτο ειπα στο παλικαρι να συμβουλευτει δικηγορο.Ο αλλος μπορει να του κανει μηνυση καινα ζηταει οτι θελει. 1
tomasss Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αυτά από εμένα, θα σας ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρετε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Φιλικά Άγγελος... Άγγελε, ευχήσου να αποδειχθεί ότι ήσουν το Α' όχημα και όχι το Β' . Τί εννοώ : Η ασφαλιστική του εξυπνάκια με το AUDI θα προσπάθησει να αποδείξει ότι αυτός ήταν το Α' όχημα και εσύ το Β' που ακολουθούσε και ότι έπεσες πάνω του....και θα βγείς υπαίτιος. Δεν λαμβάνουν υπόψιν σε ποιό σημείο του αυτοκινήτου του τον χτύπησες. Δίνουν έμφαση στην τελική θέση των 2 οχημάτων ΜΕΤΑ το ατύχημα. Δυστυχώς. Εγώ πέρυσι , εμβόλησα στην μέση ένα Swift που πήγε να κάνει απαγορευμένη επιτόπου αναστροφή (διαφορετική περίπτωση μεν, όμως πριν την σύγκρουση ήμουν το όχημα Α και αυτή το Β που μπήκε μπροστά μου ) . 15 φωτογραφίες δεν συγκίνησαν την ασφαλιστική μου για να ασχοληθεί. '' όποιο όχημα βρίσκεται έμπροσθεν ή εντός του οπτικού σου πεδίου οφείλεις να σταματήσεις'' Εκδικήθηκα μεν με τον τρόπο μου, δλδ δέχτηκα να κάνω θετική δήλωση ( ότι έφταιξα) για να αποζημιωθεί η τσογλάνα , μετά από 2 ολόκληρους μήνες και φυσικά διέκοψα το συμβόλαιο μου με εκείνη την μπατηρο ασφαλιστική. Άρα καταλήγω και εγώ στο ότι το δίκιο σου δεν θα το διεκδικήσεις στον δρόμο, φταίει δεν φταίει ο άλλος. Κατά τα άλλα , τα συγχαρητήρια μου για το ξύλο που τον έδωσες. Έχω και εγώ αποθημένα για τους εξυπνάκηδες που χώνονται και κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα.
aristos12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 μάγκας κ ωραίος ειναι αυτός πού δίνει τόπο στήν οργή (κ ας εχει 1000 % δίκιο ) ειμαι σίγουρος φίλε οτι εχεις μετανιώσει κ γιά μιά στιγμή εγωισμού χάλασες τήν διαθεσή σου τήν ψυχολογία σου κ σιγουρα στενοχώρησες αγαπημένα σου πρόσωπα ( γονείς κλπ ) εν οψει εορτών τού πάσχα . στήν γειτονιά μου πρίν 6-7 χρόνια ανθρωπος εμεινε παράλυτος από τήν μέση κ κάτω σέ τσακωμό γιά μιά θέση parking .... 1
MT60RS Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ^ και τωρα πρεπει να ψαχνει παρκιν και για το καροτσακι...
evoracing Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 @tomasss τι να σου πω βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες από αρκετές γωνίες και τα αμάξια έτσι όπως έκατσαν φαίνεται ποια πορεία είχαν πριν. Φαντάσου η μούρη μου είναι στην πίσω ρόδα του δικού του που το δικό του είναι σε ορθή γωνία με την μούρη μου οπότε φαίνεται πως αυτός ήρθε από δεξιά. @aristos12 πάντα αυτό κάνω απλά αυτός την πλήρωσε, εκείνη την ημέρα έγιναν και άλλα περιστατικά με γριές να πετάγονται με καρότσια με μωρά από τα πεζοδρόμια και άλλα κουλά, απλά αυτός ήταν η σταγόνα. Είπα μετάνιωσα που δεν τον άφησα να περάσει, όχι επειδή τον χτύπησα. Του έδωσα 4 ευκαιρίες να μην γίνει αυτό αλλά αυτός το συνέχισε. Μπα δεν τους στεναχώρησα από την στιγμή που είμαι καλά, το αμάξι άθικτο και τα έξοδα δικά μου οπότε δεν υπάρχει λόγος... Νταξ τώρα για μια θέση πάρκινγκ είναι γελοίο, αλλά δεν ξέρεις τι ειπώθηκε. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να βλέπω να παρκάρουν σε θέσεις για ανάπηρους. Μεγάλη γαϊδουριά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα