johnbond Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εγώ αν ποτέ χρειαστεί θα βγω έξω με το κινητό να γράφει βίντεο...Αν με βρίσει ή με δείρει θα φάει τη μήνυση του και τα παρελκόμενα.Δεν πρόκειται να απαντήσω με βρισιές.Σπανίως χάνω τον έλεγχο μου. Ξέρω οτι στο δικαστήριο το βίντεο είναι άχρηστο αλλά υπάρχουν τρόποι να χρησιμοποιηθεί.. Πάντως και εγώ είμαι επιθετικός στην οδήγηση μου αλλά μόνο σε σημεία που αν τρακάρω θα είναι ξεκάθαρο ποιός έφταιγε.. Πχ αν πηγαίνει να βγει με το έτσι θέλω απο στοπ δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω. Σε περιπτώσεις όμως σαν του evo δεν αξίζει για κανένα λόγο να μπλέξεις.Κόβεις αφήνεις τον τρελό να περάσει και του πατάς και μια κόρνα για να ξεθυμάνεις. Και θέλει μεγάλη προσοχή..Δεν ξέρεις σε τι ψυχασθενή μπορεί να πέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 προσωπικά αν βλέπω οτι ο άλλος οδηγεί σαν μλκς τον αφήνω να κάνει το κομμάτι του και τέλος. τώρα για τον καβγά πείτε οτι σου επιτέθηκε και αμύνθηκες.. στην χειρότερη ένα 6άμινο με αναστολή, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου ψάξτο καλύτερα. μπορεις να μου πεις πως το καταφερνεις αυτο????γιατι εμενα μου αναβουν τα λαμπακια και θελω να περασω απο πανω τους Εγώ αν ποτέ χρειαστεί θα βγω έξω με το κινητό να γράφει βίντεο...Αν με βρίσει ή με δείρει θα φάει τη μήνυση του και τα παρελκόμενα.Δεν πρόκειται να απαντήσω με βρισιές.Σπανίως χάνω τον έλεγχο μου. Ξέρω οτι στο δικαστήριο το βίντεο είναι άχρηστο αλλά υπάρχουν τρόποι να χρησιμοποιηθεί.. Πάντως και εγώ είμαι επιθετικός στην οδήγηση μου αλλά μόνο σε σημεία που αν τρακάρω θα είναι ξεκάθαρο ποιός έφταιγε.. Πχ αν πηγαίνει να βγει με το έτσι θέλω απο στοπ δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω. Σε περιπτώσεις όμως σαν του evo δεν αξίζει για κανένα λόγο να μπλέξεις.Κόβεις αφήνεις τον τρελό να περάσει και του πατάς και μια κόρνα για να ξεθυμάνεις. Και θέλει μεγάλη προσοχή..Δεν ξέρεις σε τι ψυχασθενή μπορεί να πέσεις. σε τετοιους........(οχι δεν θα το πω θα κρατηθω) οχι ρε φιλε δεν πατας φρενο . μηπως να του ζητησεις και συγνωμη επειδη ειναι μαλακας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επικινδυνο ειναι το κρατος και οχι αυτοι. Αν το κρατος εκανε την δουλεια του και μαζευε διπλωματα, τοτε η χωρα δεν θα ηταν στη πρωτη θεση των τρωχαιων στην εε. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Η σταση του ΤΣ ειναι ηθικη ενω του αλλουνου ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Evo ασε τον καθε hater να λεει οτι θελει, στην ζουγκλα που ζουμε εισαι ο hero of the day, οχι μονο γιατι επραξες τα νομιμα (σωστη λωριδα) αλλα και τα ηθικα (τσαμπουκα στον εκπροσωπο του τσαμπουκα). Και το γεγονος πως για αυτην την πραξη σου θα εχεις επιπτωσεις εσυ και οχι εμεις (δικαστηρια κτλ) σε κανει διπλα ηθικο νικητη. Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι, τουλαχιστον βοηθησες ωστε ενας μπαμπουινος να βαλει λιγο μυαλο, ισως σκεφτει πως την αλλη φορα που θα κανει μαλακια ο σωστος δεν θα εχει ενα ζευγαρι γροθιες αλλα ενα ζευγαρι makarov.... Απλα ελπιζω να εχει καταγραψει σωστα το περιστατικο η αστυνομια, εσυ σφυριζε αδιαφορα στο δικαστηριο(δεν τον ειδα καν ποτε χωθηκε απο δεξια, οταν τον ειδα τρομαξα και παγωσα, φοβηθηκα για την ζωη μου και τον επιβατων κτλ) και πανε παρε χαρτι απο νοσοκομειο επειγοντος, θα το χρειαστεις και χωρις αυτο πας χαμενος. Υστερογραφο ενας αλλος ηρωας που δεν χωρουσε στην κοινωνια... Ναι , ξεκινουνν βεντετα 2 τυποι μεταξυ τους σε φαναρι επειδη στραβοκοιτοχτηκαν (!) , επιδιωκουν να την πανε μεχρι τελους, αλλα κλασσικα, φταιει το κρατος, φταιει ο αλλος, φταιει ο αναδρομος Ερμης, ολοι εκτος απο τον εαυτο μας/τον φιλο μας/τον γνωστο μας. Και μπραβο ηθικε μας φιλε, και του εδωσες ενα μαθημα του αλητη και παρε το νομο στα χερια σου και και. Μεχρι που ο "εχθρος" χαπακωμενος δε θα ειναι απλα χαπακωμενος, αλλα οπλισμενος. Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να αλληλοεξοντωνεστε στους δρομους μπας κι εκλειψει ποτε αυτο το αηδιαστικο φαινομενο τοσο των μεν που πανε να κλεψουν σειρα στο φαναρι, οσο και των δε που ειναι της νοοτροπιας "δεν θα τον αφησω ΕΓΩ , να περασει" με διαθεση να το πανε μεχρι κοπανηματος και βαλε. Κλασσικοι τυποι δηλαδη που ψαχνονται για καυγα δι ασημαντον αφορμη καθε 100-200μετρα. Αν δεν ηταν ο χαπακωμενος, θα ηταν καποιος αλλος στο επομενο φαναρι, με μαθηματικη ακριβεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μπορεις να μου πεις πως το καταφερνεις αυτο????γιατι εμενα μου αναβουν τα λαμπακια και θελω να περασω απο πανω τους μένω επαρχία οπότε συνήθως έχω να αντιμετωπίσω μονόδρομους, καμένα στοπ παρκάρισμα στη μέση του δρόμου αλλά και αυτά σπάνια.. αν θες να περάσεις πάνω απο κανέναν σου δανείζω το hilux :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Όσο για τους συνεπιβάτες μου, σε πληροφορώ είναι χειρότεροι από εμένα! αυτοί μου είπαν να μην τον αφήσω να περάσει (όχι ότι το έκανα επειδή μου το είπαν). Τωρα το προσεξα αυτο κι εχω μια απορια: Οι "χειροτεροι απο εσενα" συνεπιβατες σου, που οπως λες σε προετρεψαν να ξηγηθεις μορτικα, οταν εβλεπαν τον αλλον να σου σπαει τα πλευρα ειχαν προλαβει να αγορασουν ποπ κορν και να πανε στην...κερκιδα ή ειδαν το θεαμα ξεροσφυρι; Υπαρχει πιθανοτητα να μεινανε και δυσαρεστημενοι που ο ενας κατεληξε με μονο 2 πλευρα σπασμενα και ο αλλος με 4 ραματα. Λογικα θελαν κι αλλο, για να σε προτρεπουν με τοσο παθος... Μαγκες κι αυτοι, αν μη τι αλλο. Στην ιδια κατηγορια με τους συνεπιβατες σου κι οσοι σε επιβραβευουν εδω μεσα (παπι και τετοιοι) για οσα προκαλεσες παρεα με τον αλλον, βαζοντας πανω απο το νομο τη ζωη σου, την "ηθικη ικανοποιηση/δικαιωση", ετσι οπως αυτοι την αντιλαμβανονται, βεβαιως, βεβαιως. Κοινως, χεστηκαν αν σου σπασε τα πλευρα ο αλλος, βασικα ΧΕΣΤΗΚΑΝ και το λαρυγγι να σου εκοβε. Απλα ειδαν φως, ειδαν κολυβα, και ειπαν "ας παω να κανω εγω την κηδεια". Την επομενη φορα αστον να παει στο καλο του Θεου σκεπτομενος οτι μπορει να εχει μεσα στο αμαξι οτι δεν φανταζεσαι. Ζημιωμενος δεν προκειται να βγεις. Τις ηθικες ικανοποιησεις και δικαιωσεις, αστες για αυτους που το τραβαει η ψυχουλα τους (σαν τους συνεπιβατες σου ή τους αλλους εδω μεσα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τωρα το προσεξα αυτο κι εχω μια απορια: Οι "χειροτεροι απο εσενα" συνεπιβατες σου, που οπως λες σε προετρεψαν να ξηγηθεις μορτικα, οταν εβλεπαν τον αλλον να σου σπαει τα πλευρα ειχαν προλαβει να αγορασουν ποπ κορν και να πανε στην...κερκιδα ή ειδαν το θεαμα ξεροσφυρι; Υπαρχει πιθανοτητα να μεινανε και δυσαρεστημενοι που ο ενας κατεληξε με μονο 2 πλευρα σπασμενα και ο αλλος με 4 ραματα. Λογικα θελαν κι αλλο, για να σε προτρεπουν με τοσο παθος... Μαγκες κι αυτοι, αν μη τι αλλο. Στην ιδια κατηγορια με τους συνεπιβατες σου κι οσοι σε επιβραβευουν εδω μεσα (παπι και τετοιοι) για οσα προκαλεσες παρεα με τον αλλον, βαζοντας πανω απο το νομο τη ζωη σου, την "ηθικη ικανοποιηση/δικαιωση", ετσι οπως αυτοι την αντιλαμβανονται, βεβαιως, βεβαιως. Κοινως, χεστηκαν αν σου σπασε τα πλευρα ο αλλος, βασικα ΧΕΣΤΗΚΑΝ και το λαρυγγι να σου εκοβε. Απλα ειδαν φως, ειδαν κολυβα, και ειπαν "ας παω να κανω εγω την κηδεια". Την επομενη φορα αστον να παει στο καλο του Θεου σκεπτομενος οτι μπορει να εχει μεσα στο αμαξι οτι δεν φανταζεσαι. Ζημιωμενος δεν προκειται να βγεις. Τις ηθικες ικανοποιησεις και δικαιωσεις, αστες για αυτους που το τραβαει η ψυχουλα τους (σαν τους συνεπιβατες σου ή τους αλλους εδω μεσα). Να σου πω μάζεψε λίγο τα λόγια σου. Δεν με ξέρεις, ούτε τους συνεπιβάτες μου ξέρεις και ούτε την ζωή που κάνουμε ξέρεις και ούτε στην φάση μπροστά ήσουν για να ξέρεις τι έγινε. Οπότε δεν μπορείς να φέρεις τέτοιου είδους άποψη. Δεν θα κάτσω να μπω πάλι στην διαδικασία να περιγράψω την κατάσταση ούτε γιατί τα έκανα. Άμα εσύ αντέχεις να κάθετε κάθε άκυρος και να σου βρίζει μάνα και πατέρα, ε μπράβο σου! πραγματικά. Εγώ από μέρους μου δεν μπορώ. Ας έχει ο άλλος μαχαίρι, ας έχει uzi ας έχει ρουκέτες. Αν είναι κάποια στιγμή συμβεί θα συμβεί. Αν είναι να φοβόμαστε να κάνουμε το οτιδήποτε φοβούμενοι για το τι έχει ο άλλος πάνω του, ε ας κλειστούμε σε μοναστήρι. Και δεν κατάλαβα γιατί "παπί και τέτοιοι"? αν είναι να πεις κάποιους θα τους πεις όλους και όχι μόνο το παπί. Και στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει αυτή η χώρα το Λονδίνο σε περιμένει, να είσαι με μια κάμερα πάνω από το κεφάλι σου, και να μην σε αφήνουν να έχεις προσωπική ζωή ούτε ελευθερία. Αλλιώς ζήσε σε αυτή την χώρα με εμάς τους "επικινδύνους" να οδηγάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 να εχετε και κανενα λοσταρι διπλα στο καθισμα,ετσι για εκφοβισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Συνεχίστε έτσι και όπου να ναι τους φτάνουμε https://www.youtube.com/watch?v=ZBQhW2OjKwk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τον συμβουλευεις να προσεχει τον εαυτο του χρησιμοποιωντας την στοιχειωδη λογικη και ηρεμια απέναντι σε πιθηκους, γιατι κυκλοφορουν τρελοι και σου λεει να μαζεψεις τα λογια σου και να πας Λονδινο αμα δε γουστάρεις, η να κλειστεις σε μοναστηρι αμα δεν ξεκινας street fight με την παραμικρη προκληση. Ενταξει, αν ειχα 1 αμφιβολία μηπως κανω λάθος και ο ts οντως εμπλεξε αθελα του με λακαμα, τωρα δεν εχω ουδεμια πλεον. Παιζει ο αλλος να ειναι και το θυμα της υποθεσης που του σπασαν τα νευρα 4 μαγκες με ενα εβο η καποιο αντιστοιχο "εργαλειο". Αντε πάω τωρα γιατι μυριζομαι να καταληγω με ραματα κι εγω.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επιθετικη οδηγηση και απο τους δυο, αρα δε τιθεται θεμα ποιος φταιει, αλλα ποιος ειναι ο πιο μεγαλος douche για να το πω κομψα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Evoracing, αν αληθευει η ηλικια του προφιλ σου, ακου: Ελπιζω να καταλαβεις οτι η μ@λ@κια δεν νικιεται. Και αν βγεις 50 φορες ''σωος" και "εχοντας νικησει τον μ@λ@κα χαπακωμενο που πηγε να σου το παιξει μαγκας", τις 2 θα προκαλεσεις ατυχημα, διακινδυνευοντας τις ζωες πιθανως και αλλων και σιγουρα υλικες ζημιες. Οποτε τελικα ναι μεν στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων θα εχεις υψωσει τη "γαματοσυνη" σου μπροστα στην παρεα σου, αλλα τις 2 που θα γινει η στραβη, θα βρεθεις μπλεγμενος, θα τρεχεις για χρονια και γενικα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Αν θες να ξ€κ@βλωσεις πανε πιστα ή καμια Κυριακη πρωι σε κανα βουνο και παιξε κορωνα γραμματα τη δικη σου ζωη και περιουσια μονο, οχι και αλλων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παντως αυτη η μαλακια με τις 2 λωριδες που στριβουνε και κανουμε και την τριτη να στριβει επειδη γουσταρουμε ειναι μοδα και δεν ειναι ξεχασα τις γραμμες δεν ξερω το σημειο, βιαζομαι κλπ..Βεβαια αν καθε τετοιο σημειο ειχε τροχονομο και επεφτε τσεκουρι θα ισιωναν και μερικοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν θες να ξ€κ@βλωσεις πανε πιστα ή καμια Κυριακη πρωι σε κανα βουνο και παιξε κορωνα γραμματα τη δικη σου ζωη και περιουσια μονο, οχι και αλλων. Συμφωνώ με όλα όσα λες..Απλά μια διόρθωση.Όχι κυριακή πρωί στο βουνό,έχει ποδηλάτες τα σαββατοκύριακα. καθημερινή καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παντως αυτη η μαλακια με τις 2 λωριδες που στριβουνε και κανουμε και την τριτη να στριβει επειδη γουσταρουμε ειναι μοδα και δεν ειναι ξεχασα τις γραμμες δεν ξερω το σημειο, βιαζομαι κλπ..Βεβαια αν καθε τετοιο σημειο ειχε τροχονομο και επεφτε τσεκουρι θα ισιωναν και μερικοι.. σπανια συμβαινει αυτο. Συνηθως αυτο προσχεσμενα γινεται απο υπεροπτες, επειδη ακριβως ξερουν το φαναρι. Οι χειροτεροι ειναι τα μηχανακια, που ουσιαστικα βασιζονται στην ψυχοπονια σου για το αν θα μεινουν ζωντανοι ή οχι η καλυτερη ωρα ειναι συνηθως 1-6 τις καθημερινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τον συμβουλευεις να προσεχει τον εαυτο του χρησιμοποιωντας την στοιχειωδη λογικη και ηρεμια απέναντι σε πιθηκους, γιατι κυκλοφορουν τρελοι και σου λεει να μαζεψεις τα λογια σου και να πας Λονδινο αμα δε γουστάρεις, η να κλειστεις σε μοναστηρι αμα δεν ξεκινας street fight με την παραμικρη προκληση.Ενταξει, αν ειχα 1 αμφιβολία μηπως κανω λάθος και ο ts οντως εμπλεξε αθελα του με λακαμα, τωρα δεν εχω ουδεμια πλεον. Παιζει ο αλλος να ειναι και το θυμα της υποθεσης που του σπασαν τα νευρα 4 μαγκες με ενα εβο η καποιο αντιστοιχο "εργαλειο".Αντε πάω τωρα γιατι μυριζομαι να καταληγω με ραματα κι εγω.. Πφφφ....... Ας το πάρουμε από την αρχή! δεν είχα σκοπό να τον τρακάρω αλλά να τον κλείσω για να μην περάσει, αυτός αποφάσισε να πέσει πάνω μου θα μπορούσε πολύ άνετα να είχε υποχωρήσει αυτός αφού το αυτοκίνητό του αξίζει 10 φορές περισσότερο από το δικό μου. Δεν είμαι τραμπούκος για να βαράω ότι κινείται, δεν είμαι καν άνθρωπος που βαράω (για ψυχολογικούς λογούς) αλλά ο συγκεκριμένος έβρισε την οικογένιά μου. Δεν κατέβηκα ούτε για να το παίξω μάγκα ούτε για να τον βαρέσω, εξάλλου τον προειδοποίησα 4 φορές και αυτός μόνος του ξεκίνησε. Σου είπα ρε να κλειστείς σε μοναστήρι άμα δεν έχεις ξεκινήσει street fight? πάμε καλά? μπες λίγο στο νόημα που τα λέω! Αρχικά ήμασταν 3 σύνολο στο αμάξι, και στο ξανά λέω μαζέψου λίγο! δεν έχω evo ούτε κάποιο αμάξι αξίας. Είμαι 19 χρονών και έχω δουλέψει για να πάρω το αμάξι και να το συντηρώ. Η κ@λα με τα αμάξια μου έχει φύγει από τα 17 μου, τώρα απλά κάνω τις βόλτες μου. Ότι έκανα δεν το έκανα για να δειχτώ στην παρέα μου ούτε για να το παίξω μάγκας, δεν είμαι μάγκας ούτε κάποιο ντούκι, απλά ξέρω να σέβομαι κάποια πράγματα που βλέπω πως εσύ δεν τα κάνεις. Οκ έπιασα τις συμβουλές σου και σε ευχαριστώ πολύ, πραγματικά! αλλά μην κρίνεις άμα δεν ξέρεις. Στο ξανά λέω ούτε ήσουν στο συμβάν για να δεις τι έγινε ακριβώς ούτε με ξέρεις. Άνοιξα αυτό το θέμα για να με συμβουλέψετε για το τι να κάνω μιας και είναι πρώτη φορά, όχι για να με κατακρίνεται. Ξαφνικά βρήκατε κάποιον που είπε ένα συμβάν και τον βγάλατε επικίνδυνο, όταν βλέπετε κάτι άλλες που πάνε και παίρνουν σβάρνα μηχανάκια, σκυλιά παιδιά, σε αυτές όχι δεν λέμε κάτι γιατί είναι γλυκούλες κοπελίτσες και θα μάθουν στην πορεία. Αυτά από εμένα, θα σας ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρετε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Φιλικά Άγγελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα