Προς το περιεχόμενο

Γίναμεεε....

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κατάθεσή του ήταν πως ήμουν στην αριστερή λωρίδα και ήθελα να μπω στον παράδρομο και αυτός επίσης ήθελε να μπει στον παράδρομο και τον έκλεισα.

Για να τον κλείσεις όπως ισχυρίζεται σημαίνει οτι πήγε να σε περάσει απο δεξιά..Προσπέρασμα απο τα δεξιά όμως δεν επιτρέπεται οπότε μάλλον κερδίζεις αν φτάσετε σε δικαστήριο.

Το θέμα είναι οτι στο δικαστήριο τίποτα δεν είναι σίγουρο..Παίζει ο δικαστής να μη μπορεί να καταλάβει το σημείο πως είναι.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι καμιά προσευχή μιας που έρχεται και πάσχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περναω συχνα απο αυτο το σημειο.Το φαναρι σε κοβει αριστερα για την λεωφ βεικου.Φοβαμαι οτι θα λυσετε τις διαφορες σας στα δικαστηρια, και θα τραβηξει χρονια μεχρι να βγει αποφαση.Να περιμενεις και μηνυση απο τον τυπο, για ξυλοδαρμο με τραυματισμο.

Λογικα θα κανει αρνητικη δηλωση, αρνητικη δηλωση εχεις κανει και εσυ, θα πατε δικαστικος και ενας θεος ξερει ποσο θα τραβηξει.Καλο ειναι να συμβουλευτεις δικηγορο.Θα τον χρειαστεις.

Ρε evo δίκιο μπορεί να έχεις. Εκ του αποτελέσματος άξιζε αυτό που έκανες , ή θα ήταν καλύτερα να τον άφηνες τον βλάκα και να τελείωνε εκεί;  Εντάξει , νέος είσαι , αλλά αν τραμπουκαλεύεσαι με τον κάθε μαλάκα που θα βρίσκεις  μπροστά σου , χαμένος θα βγείς . Ο εγωισμός μου θίγεται από κάποιον που έχει αξία, όχι από τον κάθε τυχόντα ηλίθιο.

• Like 5

δίνω γκάζι και φτάνω δίπλα του, πηγαίναμε παράλληλα σε απόσταση εκατοστών και δεν τον άφηνα να μπει στον δρόμο για τον κεντρικό

....

τι κάνουμε?

Την επομενη φορα να τον αφησεις και να ληξει εκει το θεμα.

Πιστευω ειναι καλυτερα απτο να το ξαναπαιξεις ελληναρας.

• Like 2

Πιο γλαφυρη περιγραφη του μ@γκι@ κλ@νι@ που επικρατει στους ελληνικους δρομους δε θα μπορουσε να υπαρξει απο αυτην του παροντος τοπικ.
Στο κοκκινο φαναρι ο ts τσεκαρει αυτον που ηρθε διπλα του με το Α1, τον κρινει ως μαγκακο/χαπακωμενο/φουσκωμενο και μολις αναβει πρασινο χωνεται να τον κλεισει εσκεμενα. Ο αλλος πιο μαγκας προφανως δεν κανει πισω, εδω παιζουμε την αξιοπρεπεια μας. Τελικα η αναμετρηση τεστοστερονης καταληγει σε κοπανημα των αμαξιων τους και κοπανημα μεταξυ τους με τον μεν αντρα να καλει ασθενοφορο στη συνεχεια και να φωναζει "σαν κοριτσακι" "αυτος με χτυπησε" και τον δε να ψαχνεται τι να κανει απο δω και μπρος για να ξεμπλεξει απο πιθανα μπλεξιματα για οσα προκαλεσε απο κοινου με τον αλλο.

Διοτι με τι μουρη να γυρισεις να κοιταξεις τους 3 συνεπιβατες σου αν τον αφηνες να παει στο καλο του Θεου; Κι εκεινος με τι μουρη θα γυρναγε σπιτι αν δεν ειχε κοπανηθει με τον evoracing που δεν τον αφησε να μπει;

Μπορει να ειστε γαμω τα παληκαρια both (τοσο ο ts, οσο και ο αλλος), το εννοω. Δεν σας ξερω για να σας κρινω.

Αλλα ρε φιλε, οταν πιανετε τιμονι ειστε οτι χειροτερο υπαρχει. Και επικινδυνοι. Κοινως, η χειροτερη φαρα οδηγων.

• Like 24

Evo ασε τον καθε hater να λεει οτι θελει, στην ζουγκλα που ζουμε εισαι ο hero of the day, οχι μονο γιατι επραξες τα νομιμα (σωστη λωριδα) αλλα και τα ηθικα (τσαμπουκα στον εκπροσωπο του τσαμπουκα). Και το γεγονος πως για αυτην την πραξη σου θα εχεις επιπτωσεις εσυ και οχι εμεις (δικαστηρια κτλ) σε κανει διπλα ηθικο νικητη.

Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι, τουλαχιστον βοηθησες ωστε ενας μπαμπουινος να βαλει λιγο μυαλο, ισως σκεφτει πως την αλλη φορα που θα κανει μαλακια ο σωστος δεν θα εχει ενα ζευγαρι γροθιες αλλα ενα ζευγαρι makarov....

Απλα ελπιζω να εχει καταγραψει σωστα το περιστατικο η αστυνομια, εσυ σφυριζε αδιαφορα στο δικαστηριο(δεν τον ειδα καν ποτε χωθηκε απο δεξια, οταν τον ειδα τρομαξα και παγωσα, φοβηθηκα για την ζωη μου και τον επιβατων κτλ) και πανε παρε χαρτι απο νοσοκομειο επειγοντος, θα το χρειαστεις και χωρις αυτο πας χαμενος.

Υστερογραφο ενας αλλος ηρωας που δεν χωρουσε στην κοινωνια...

falling-down-01-800-75.jpg

• Like 7

Πιο γλαφυρη περιγραφη του μ@γκι@ κλ@νι@ που επικρατει στους ελληνικους δρομους δε θα μπορουσε να υπαρξει απο αυτην του παροντος τοπικ.

Στο κοκκινο φαναρι ο ts τσεκαρει αυτον που ηρθε διπλα του με το Α1, τον κρινει ως μαγκακο/χαπακωμενο/φουσκωμενο και μολις αναβει πρασινο χωνεται να τον κλεισει εσκεμενα. Ο αλλος πιο μαγκας προφανως δεν κανει πισω, εδω παιζουμε την αξιοπρεπεια μας. Τελικα η αναμετρηση τεστοστερονης καταληγει σε κοπανημα των αμαξιων τους και κοπανημα μεταξυ τους με τον μεν αντρα να καλει ασθενοφορο στη συνεχεια και να φωναζει "σαν κοριτσακι" "αυτος με χτυπησε" και τον δε να ψαχνεται τι να κανει απο δω και μπρος για να ξεμπλεξει απο πιθανα μπλεξιματα για οσα προκαλεσε απο κοινου με τον αλλο.

Διοτι με τι μουρη να γυρισεις να κοιταξεις τους 3 συνεπιβατες σου αν τον αφηνες να παει στο καλο του Θεου; Κι εκεινος με τι μουρη θα γυρναγε σπιτι αν δεν ειχε κοπανηθει με τον evoracing που δεν τον αφησε να μπει;

Μπορει να ειστε γαμω τα παληκαρια both (τοσο ο ts, οσο και ο αλλος), το εννοω. Δεν σας ξερω για να σας κρινω.

Αλλα ρε φιλε, οταν πιανετε τιμονι ειστε οτι χειροτερο υπαρχει. Και επικινδυνοι. Κοινως, η χειροτερη φαρα οδηγων.

Επικινδυνο ειναι το κρατος και οχι αυτοι. Αν το κρατος εκανε την δουλεια του και μαζευε διπλωματα, τοτε η χωρα δεν θα ηταν στη πρωτη θεση των τρωχαιων στην εε.

Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Η σταση του ΤΣ ειναι ηθικη ενω του αλλουνου ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

• Like 2

μαλλον θα αρκουσε να κλεισεις λιγοο το γκαζι, ουτε καν να φρεναρεις. Σε 2 λεπτα θα τον ειχες ξεχασει.

Την επομενη φορα μπορει να σου εμφανιστει κανα uzi στο χερι ενος κοκαρισμενου

Δεν τον έκρινα! από αυτά που είδα μετά πήρα μια άποψη. Χαπακομένος γιατί αν το πρήξιμο που είχε ήταν από πραγματική γυμναστική δεν θα μου είχε σπάσει μόνο 2 πλευρά. Και αν δεν σε πείθει αυτό ο τύπος με το A1 είχε μπροστά (πλαϊνά) αντηλιακές μεμβράνες 20% αν όχι 5% το οποίο αυτό δεν επιτρέπετε όπως δεν επιτρέπετε αντηλιακή μεμβράνη στο παρμπρίζ που είχε 35%. Τι σημαίνει αυτό? δεν μπόρεσα να δω το πρόσωπό του... Φίλε δεν κοιτάω να ξεμπλέξω! ότι έκανα το έκανα με δική μου ευθύνη, αν μου πάρουν το δίπλωμα θα τους πω και ευχαριστώ! Σιγά μην κάθομαι να παρακαλάω...

Όσο για τους συνεπιβάτες μου, σε πληροφορώ είναι χειρότεροι από εμένα! :P αυτοί μου είπαν να μην τον αφήσω να περάσει (όχι ότι το έκανα επειδή μου το είπαν).

Τώρα γιατί τον βάρεσα? θα το ξανά πω. Μου ήταν πολύ εύκολο ούτε την γονατιά να είχα φάει αλλά και να τον ακινητοποιήσω (δεν είμαι ο bruce lee αλλά ξέρω κάποια πράγματα) αλλά όταν δεν ξέρει ο άλλος να κλείνει το στόμα του, ε κοινός κάποιος πρέπει να του το κλείσει. Δεν είμαι τραμπούκος, ούτε ψάχνομε για ξύλο! την έχω ξεπεράσει αυτή την ηλικία...

Μας κρίνεις όμως! μας βάζεις όλους σε αυτή την κλασική μπάλα των "επικίνδυνων" και μην μου πεις πως και εσύ δεν έχεις κάνει κάτι "επικίνδυνο". Τελικά μπορεί να κάνεις 1000 καλά αλλά για αυτό το 1 λάθος θα σε κρίνουν όλοι... :/

Αα ναι πήγα στον γιατρό! 2 σπασμένα πλευρά. Το πήρα και το χαρτί!

• Like 2

Δεν τον έκρινα! από αυτά που είδα μετά πήρα μια άποψη. Χαπακομένος γιατί αν το πρήξιμο που είχε ήταν από πραγματική γυμναστική δεν θα μου είχε σπάσει μόνο 2 πλευρά. Και αν δεν σε πείθει αυτό ο τύπος με το A1 είχε μπροστά (πλαϊνά) αντηλιακές μεμβράνες 20% αν όχι 5% το οποίο αυτό δεν επιτρέπετε όπως δεν επιτρέπετε αντηλιακή μεμβράνη στο παρμπρίζ που είχε 35%. Τι σημαίνει αυτό? δεν μπόρεσα να δω το πρόσωπό του... Φίλε δεν κοιτάω να ξεμπλέξω! ότι έκανα το έκανα με δική μου ευθύνη, αν μου πάρουν το δίπλωμα θα τους πω και ευχαριστώ! Σιγά μην κάθομαι να παρακαλάω...

Όσο για τους συνεπιβάτες μου, σε πληροφορώ είναι χειρότεροι από εμένα! :P αυτοί μου είπαν να μην τον αφήσω να περάσει (όχι ότι το έκανα επειδή μου το είπαν).

Τώρα γιατί τον βάρεσα? θα το ξανά πω. Μου ήταν πολύ εύκολο ούτε την γονατιά να είχα φάει αλλά και να τον ακινητοποιήσω (δεν είμαι ο bruce lee αλλά ξέρω κάποια πράγματα) αλλά όταν δεν ξέρει ο άλλος να κλείνει το στόμα του, ε κοινός κάποιος πρέπει να του το κλείσει. Δεν είμαι τραμπούκος, ούτε ψάχνομε για ξύλο! την έχω ξεπεράσει αυτή την ηλικία...

Μας κρίνεις όμως! μας βάζεις όλους σε αυτή την κλασική μπάλα των "επικίνδυνων" και μην μου πεις πως και εσύ δεν έχεις κάνει κάτι "επικίνδυνο". Τελικά μπορεί να κάνεις 1000 καλά αλλά για αυτό το 1 λάθος θα σε κρίνουν όλοι... :/

Το οτι σου εσπασε δυο πλευρα δεν το λες ΜΟΝΟ βασικα..:)

Ειναι πολυ πιο σοβαρο απο αυτο που του εκανες εσυ και απο την αλλη ισως σε βοηθησει και στην δικη οταν δουν την σωματικη του διαπλαση αν ειναι οπως λες και κρινουν οτι αμυνθηκες.

Παντως το ειναι χαπακωμενος = δεν εχει δυναμη ΔΕΝ ισχυει.Ισα ισα

Σε αυτό το κομμάτι επειδή τον ξέρω τον δρόμο, είναι 4 λωρίδες.. και 2 πάνε αριστερά και 2 ευθεία για Νέα Ιωνία, αριστερά πάει για Γαλάτσι κτλ..

Το 2. στη φωτογραφία βασικά κάνει και 3η λωρίδα για αριστερά κάτι που δεν επιτρέπεται, μπήκε με δικό του λάθος στην δική σου λωρίδα, άρα φταίει. Τα βέλη στους δρόμους είναι και αυτά σήματα κυκλοφορίας... δυστυχώς πολλοί τα αγνοούν, όμως κάνουν μεγάλο λάθος!!! ήταν σε λάθος λωρίδα.. και εσύ έχεις 3 μάρτυρες μαζί σου.

Φυσικά ήταν λάθος που τον χτύπησες.. αν είναι δυνατόν τώρα για μια προτεραιότητα να φθάσεις να έχεις ποινικό μητρώο.. κοίτα μήπως με κανά δικηγόρο το σώσεις το θέμα. Πήγαινε βέβαια για να μια γνωμάτευση και πάρε ένα χαρτί ιατροδικαστή για να είσαι σίγουρος, αν ο άλλος το συνεχίσει.

Είναι κρίμα να λερώνετε το ποινικό σας μητρώο για τέτοιες χαζομάρες... εκνευριζόμουν και εγώ πολύ όταν ήμουν νεαρός, αλλά περνώντας τα χρόνια και πιάνοντας το τιμόνι.. καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι μαλακίες. Δεν έχουν νόημα και δεν πρέπει να συμβαίνουν.. Αν βλέπετε τον άλλο ότι είναι περίεργος.. αφήστε τον να κάνει τη βλακεία που θέλει και μην δίνετε συνέχεια.

Περαστικά και μην δίνεις σημασία σε τέτοια περιστατικά.. με έχουν σκυλοβρίσει για το τίποτα... μπαινάκης-βγαινάκης, από το ένα αυτί στο άλλο.., δεν σκάω και ας μου κατεβάζει όλα τα καντήλια του Αγίου όρους. Μόνο αν βρίσει την οικογένεια μου.. εκεί θα τον πάω καροτσάκι. 

Το οτι σου εσπασε δυο πλευρα δεν το λες ΜΟΝΟ βασικα.. :)

Ειναι πολυ πιο σοβαρο απο αυτο που του εκανες εσυ και απο την αλλη ισως σε βοηθησει και στην δικη οταν δουν την σωματικη του διαπλαση αν ειναι οπως λες και κρινουν οτι αμυνθηκες.

Παντως το ειναι χαπακωμενος = δεν εχει δυναμη ΔΕΝ ισχυει.Ισα ισα

Δεν δίνω σημασία τόσο στον σωματικό πόνο απ' όσο κατάλαβες :P

Ήξερα πως τα χάπια απλά σε πρήζουν, αν είναι έτσι γιατί να πας γυμναστήριο? οκ σορρυ λαθος μου :P

@dacourt γι αυτό έγινε η όλη φασαρία! έβρισε την οικογένειά μου και τους συνεπιβάτες μου που πόσο μάλλον για την κοπέλα δεν σηκώνω κουβέντα...

@dacourt γι αυτό έγινε η όλη φασαρία! έβρισε την οικογένειά μου και τους συνεπιβάτες μου που πόσο μάλλον για την κοπέλα δεν σηκώνω κουβέντα...

ε τι να πω.. αφού για μια προτεραιότητα βρίζουν οικογένειες!! Έχουμε ξεφύγει σαν λαός... αυτά όλα ελπίζω να τα ανέφερες στην κατάθεση που έδωσες.

ε τι να πω.. αφού για μια προτεραιότητα βρίζουν οικογένειες!! Έχουμε ξεφύγει σαν λαός... αυτά όλα ελπίζω να τα ανέφερες στην κατάθεση που έδωσες.

Ναι τα πάντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...