dimitrisOP Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλητερα να υποχωρεις, με τετοια σκουπιδια δεν αξιζει να ασχολεισαι αλλα ειναι φορες που απλα προσπαθεις να κρατηθεις και δεν γινεται,ποσες φορες εχω προσπαθησει να κρατηθω αλλα με κυριευει το μισος,αμετρητες.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ανάποδος μου φαίνεται ο δρόμος! Δηλαδή από την αριστερή λωρίδα πας μόνο ευθεία και από την πιο δεξιά στρίβεις αριστερά;! Άκυρο δεν είναι αυτό;! Έχει 4 λωρίδες. Οι 2 αριστερά πάνε αριστερά η δεξιά στον παράδρομο και η αριστερή στην είσοδο και οι άλλες δύο δεξιά μόνο ευθεία. Αυτός ήταν ο μισός στην αριστερή των δεξιών (μπουμ ) που πάνε ευθεία. καλητερα να υποχωρεις, με τετοια σκουπιδια δεν αξιζει να ασχολεισαι αλλα ειναι φορες που απλα προσπαθεις να κρατηθεις και δεν γινεται,ποσες φορες εχω προσπαθησει να κρατηθω αλλα με κυριευει το μισος,αμετρητες.... Ε αυτό ακριβός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προφανώς αυτός φταίει. Προσπεραση απο δεξια και σε στροφή κιόλας. Και επίτηδες να επεσες πανω του, παλι αυτός φταίει εφόσον σε έκλεισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προφανώς αυτός φταίει. Προσπεραση απο δεξια και σε στροφή κιόλας. Και επίτηδες να επεσες πανω του, παλι αυτός φταίει εφόσον σε έκλεισε. Πως το αποδεικνύουμε όμως? εγώ έχω δώσει άλλη κατάθεση και αυτός άλλη. Μάρτυρες δεν υπάρχουν πέρα από την συνοδηγό μου και άλλο ένα παιδί (που δεν θεωρούνται μάρτυρες) και το χτύπημα είναι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εβγαλες φοτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προφανώς αυτός φταίει. Προσπεραση απο δεξια και σε στροφή κιόλας. Και επίτηδες να επεσες πανω του, παλι αυτός φταίει εφόσον σε έκλεισε. Το θέμα είναι μετά που πλακώθηκαν μην έχει θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εβγαλες φοτο; Ναι αλλά δεν τις έχω εγώ. Από άλλο κινητό τις έβγαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τοτε είσαι τζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εντάξει, αυτός ήταν μαλάκας, έστω ότι δεν ξεχάστηκε να πιάσει σωστή γραμμή και εκβίασε λίγο την στροφή για να γλιτώσει την κίνηση στην λωρίδα που στρίβεις, εσύ τι σκεφτόσουν; "Ώπα φίλε εγώ δεν τα σηκώνω αυτά και θα γίνω πιο μαλάκας να σε τρακάρω για να μάθεις να περιμένεις και να στρίβεις από την γραμμή σου;" Αν ήταν μηχανή θα την έπαιρνες παραμάζωμα; Συγνώμη, αλλά καλά να πάθεις, εσύ είσαι ο επικίνδυνος της υπόθεσης και ελπίζω να χάσεις το δικαστήριο μπας και καταλάβεις πως δεν παίζεις grand theft auto στους δρόμους. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μπορεί να σας κατηγορήσουν για κόντρες με τον άλλο και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Την πάτησα έτσι προσωπικά,έκανα την ίδια μαλακία πάνω κάτω πριν 15 χρόνια.Και τα 2 αμάξια γερμανικές πινακίδες και το ατύχημα στην Ελλάδα. Βγάλαν φταίχτη τον άλλο,αλλά μου δώσαν και σε εμένα ποσοστά φταιξίματος και εκεί που ήταν να πάρω π.χ. 1000 ευρώ αποζημίωση πήρα λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ζω σχεδόν κάθε μέρα τέτοια κατάσταση σε στροφή που έρχονται όλοι οι μαλάκες να περάσουν όσους περιμένουν να στρίψουν αριστερά από τα δεξιά χθες είπα να κλείσω όλο το χώρο που υπάρχει μεταξύ τους αυτοκινήτου μου και του διαζώματος ώστε να μη τους αφήσω να μπουν σφήνα γιατί μου γυρνάει το μάτι όποτε μου το κάνουν αυτό, αλλά και πάλι 2 ζώα δε πτοήθηκαν.. ο ένας έστριψε αμέσως μετά το διάζωμα οπότε και μπήκε αντίθετο ρεύμα με την ελπίδα ότι θα μου χωθεί σφηνόπουτσα στη συνέχεια και ο δεύτερος ήρθε και κάθισε δίπλα μου κλείνοντας την αριστερή λωρίδα της βουλιαγμένης... κάποια από αυτές τις μέρες evoracing.. κάποια από αυτές τις μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εντάξει, αυτός ήταν μαλάκας, έστω ότι δεν ξεχάστηκε να πιάσει σωστή γραμμή και εκβίασε λίγο την στροφή για να γλιτώσει την κίνηση στην λωρίδα που στρίβεις, εσύ τι σκεφτόσουν; "Ώπα φίλε εγώ δεν τα σηκώνω αυτά και θα γίνω πιο μαλάκας να σε τρακάρω για να μάθεις να περιμένεις και να στρίβεις από την γραμμή σου;" Αν ήταν μηχανή θα την έπαιρνες παραμάζωμα; Συγνώμη, αλλά καλά να πάθεις, εσύ είσαι ο επικίνδυνος της υπόθεσης και ελπίζω να χάσεις το δικαστήριο μπας και καταλάβεις πως δεν παίζεις grand theft auto στους δρόμους. Φυσικά και το εύχεσαι.. Εσύ σκέφτεσαι, α ο τυπάς πήρε το αμάξι, βγήκε με την κοπέλα και είπε να το παίξει μάγκας. Ξέρεις όμως τι έχει προηγηθεί φίλε? εσύ δηλαδή ότι και να γίνει είσαι χαλαρός? δεν είχα σκοπό να τον τρακάρω. Ξανά διάβασε το μήνυμα. Αυτός ούτε φλας άναψε ούτε τίποτα! και εκεί που ήμουν στην πορεία μου κόβει τιμόνι. Ποιος φταίει? και δεν είμαι τραμπούκος να βαράω ότι βρω μπροστά μου. Νομίζεις για να μπορέσω να χτυπήσω ντερέκι που με βάραγε ένα κεφάλι, λες να μην μπορούσα να τον ακινητοποιήσω? αλλά δεν ήξερε να μαζεύει το στόμα του. Εσύ θα αντέχες να σου βρίζουν σπίτια και αγαπημένα πρόσωπα? αν ναι μπράβο σου..... Την είδαμε όλοι δικαστές... Μιας και ανέφερες τα μηχανάκια, τα μηχανάκια τα σέβομαι ποιο πολύ από τα αμάξια, όπως και όχι δεν θα έκανα κάτι γιατί δεν έκανε κάτι λάθος! το filtering επιτρέπεται. Άλλο περιστατικό για να μην λες ότι είμαι τραμπούκος? πριν 10 λεπτά αφού έγινε αυτό σε στενό μέσα ήθελα να στρίψω δεξιά όπου οι αριστεροί είχαν stop οπότε είχα προτεραιότητα. Έκοψα για να βεβαιωθώ ότι δεν θα έρθει κάποιος (με αναμμένο το φλας) και με το που αρχίζω να κόβω τιμόνι αρχίζουν κορναρίσματα. Ένα delivery με παπί ήθελε να με προσπεράσει από δεξιά μέσα σε στενό. Άρχισε να με βρίζει ότι θα τον σκότωνα όταν στην ουσία τον έσωσα αφού αυτός δεν έκανε τίποτα για να σωθεί. Εγώ ξανά ίσιωσα. Το τι άκουσα και εκεί δεν λέγεται. Λοιπόν κύριε δικαστά ποιο φταίει? Δεν θέλω να σε ειρωνευτώ αλλά όταν δεν είσαι μπροστά σε κάτι και έχεις βγάλει αμέσως γνώμη, ξανά σκέψου το λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 δεν είχα σκοπό να τον τρακάρω. Ξανά διάβασε το μήνυμα. Το ξαναδιάβασα. Το ίδιο συμπέρασμα έβγαλα. μπήκε σχεδόν μπροστά μου πάνω στην διάβαση ο μισός και ο άλλος μισός έκλεινε την κυκλοφορία της δίπλα λωρίδας. Γίνεται με τα πολλά πράσινο, δίνω γκάζι και φτάνω δίπλα του, πηγαίναμε παράλληλα σε απόσταση εκατοστών και δεν τον άφηνα να μπει στον δρόμο για τον κεντρικό (που έπρεπε να είναι στην τέρμα αριστερά λωρίδα) και λίγο πριν περάσουμε το διάζωμα δίνει γκάζι και μπαίνει μπροστά μου για να στρίψει εκεί που ήθελε. Δεν τα υπολόγισε το genius και βρήκε στην μούρη μου και έκανε 180 περιστροφή. Σου έχει κόψει τον μισό δρόμο στο φανάρι, και είναι πασιφανές πως θέλει να μπει αριστερά. Είτε επειδή ξεχάστηκε και δεν έπιασε σωστή λωρίδα, είτε επειδή είναι απλά μαλάκας και ήθελε να αποφύγει την κίνηση, ας το προσπεράσουμε αυτό. Εσύ, αντί πολύ απλά να τον αφήσεις να μπει, μιας και τον βλέπεις πως είναι μπροστά σου και το παλεύει, αποφασίζεις να γκαζώσεις και να προλάβεις να του κόψεις το δρόμο για να μην μπει κρατώντας απόσταση εκατοστών. Αυτός, είτε θεωρώντας δεδομένο πως θα τον αφήσεις, είτε επειδή σε είχε σε νεκρή γωνία στον καθρέφτη, στρίβει και πέφτεις πάνω του. Συγνώμη, είναι ο ορισμός του θέλω να τρακάρω, εκτός και αν κάτι από αυτά που περιγράφεις δεν ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εντάξει, αυτός ήταν μαλάκας, έστω ότι δεν ξεχάστηκε να πιάσει σωστή γραμμή και εκβίασε λίγο την στροφή για να γλιτώσει την κίνηση στην λωρίδα που στρίβεις, εσύ τι σκεφτόσουν; "Ώπα φίλε εγώ δεν τα σηκώνω αυτά και θα γίνω πιο μαλάκας να σε τρακάρω για να μάθεις να περιμένεις και να στρίβεις από την γραμμή σου;" Αν ήταν μηχανή θα την έπαιρνες παραμάζωμα; Συγνώμη, αλλά καλά να πάθεις, εσύ είσαι ο επικίνδυνος της υπόθεσης και ελπίζω να χάσεις το δικαστήριο μπας και καταλάβεις πως δεν παίζεις grand theft auto στους δρόμους. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος σε αυτά που γράφεις και δεν έχεις ιδέα για τον Κ.Ο.Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εντάξει, αυτός ήταν μαλάκας, έστω ότι δεν ξεχάστηκε να πιάσει σωστή γραμμή και εκβίασε λίγο την στροφή για να γλιτώσει την κίνηση στην λωρίδα που στρίβεις, εσύ τι σκεφτόσουν; "Ώπα φίλε εγώ δεν τα σηκώνω αυτά και θα γίνω πιο μαλάκας να σε τρακάρω για να μάθεις να περιμένεις και να στρίβεις από την γραμμή σου;" Αν ήταν μηχανή θα την έπαιρνες παραμάζωμα; Συγνώμη, αλλά καλά να πάθεις, εσύ είσαι ο επικίνδυνος της υπόθεσης και ελπίζω να χάσεις το δικαστήριο μπας και καταλάβεις πως δεν παίζεις grand theft auto στους δρόμους. Η αριστερη στροφη σε λεωφορο ειναι γενικα επικινδυνη, για αυτο και ειναι ελαχιστες. Το να κανεις προσπεραση σε μια τετοια στροφη ειναι αρκετα επικινδυνο. Αρα και μηχανη ναταν, ας προσεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα