Προς το περιεχόμενο

Γίναμεεε....

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! :) ήταν να μην δω το όνειρο...

Σήμερα σε κεντρικό (που είναι στην φωτογραφία) καθόμουν με το αμάξι στην δεξιά λωρίδα για να στρίψω αριστερά στον παράδρομο και όχι για την είσοδο σε άλλο κεντρικό, στην λωρίδα μου δηλαδή! Ήρθε λοιπόν ένα μαγκάκι φουσκωμένος με χάπια με ένα A1 και μπήκε σχεδόν μπροστά μου πάνω στην διάβαση ο μισός και ο άλλος μισός έκλεινε την κυκλοφορία της δίπλα λωρίδας. Γίνεται με τα πολλά πράσινο, δίνω γκάζι και φτάνω δίπλα του, πηγαίναμε παράλληλα σε απόσταση εκατοστών και δεν τον άφηνα να μπει στον δρόμο για τον κεντρικό (που έπρεπε να είναι στην τέρμα αριστερά λωρίδα) και λίγο πριν περάσουμε το διάζωμα δίνει γκάζι και μπαίνει μπροστά μου για να στρίψει εκεί που ήθελε. Δεν τα υπολόγισε το genius και βρήκε στην μούρη μου και έκανε 180 περιστροφή. Με τα πολλά κατεβαίνει ξαναμμένος, κατεβαίνω κ εγώ που δεν ήθελα και πολλά και πάει να με βαρέσει. Τρώω μια στα πλευρά και με τα πολλά κατέληξε με 4 ράμματα. Η κατάθεσή του ήταν πως ήμουν στην αριστερή λωρίδα και ήθελα να μπω στον παράδρομο και αυτός επίσης ήθελε να μπει στον παράδρομο και τον έκλεισα. Εγώ με 3 άτομα μέσα στο αμάξι και αυτός μόνος του. Δεν σταμάτησε κανένας για μάρτυρας και άντε τώρα εγώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας γιατί τον η ζημιά στο παραλίγο αμάξι του είναι να πέσει όλος ο προφυλακτηρας πίσω και κάτι λακκούβες στην πόρτα. Εγώ απλά με κάτι λακκούβες που τις ίσιωσα επιτόπου... Επίσης ο τυπάς πήγε και καλά από τα νεύρα του και χτύπησε, εκεί που έχει λακκούβες, το αμάξι για να φανεί μεγαλύτερη ζημιά και όταν ήρθε η τροχαία φώναζε σαν κοριτσάκι με χτύπησε και με χτύπησε.

Στην προκειμένη περίπτωση τι κάνουμε? 

bvO78n4.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. οποιος παει σε ιατροδικαστη-νοσοκομειο και παρει γνωμάτευση

αν εχεις τιποτα δελτιο αθλητη σε πολεμικες τεχνες μαλλον θα μπλεξεις..

2.τσεκαρεις αν εχεις νομικη προστασια στο ασφαλιστηριο(και τους ρωτας τι κανεις)

3.ειναι η ιδεα μου ή απαγορευεται να πας αριστερα?

προσωπικά αν βλέπω οτι ο άλλος οδηγεί σαν μλκς τον αφήνω να κάνει το κομμάτι του και τέλος. τώρα για τον καβγά πείτε οτι σου επιτέθηκε και αμύνθηκες.. στην χειρότερη ένα 6άμινο με αναστολή, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου ψάξτο καλύτερα.

• Like 4

οποιος παει σε ιατροδικαστη-νοσοκομειο και παρει γνωμάτευση (μπορει και νοσοκομειου αλλα του ιατροδικαστη ειναι πιο ισχυρη :P)

αν εχεις τιποτα δελτιο αθλητη σε πολεμικες τεχνες μαλλον θα μπλεξεις..

Όχι δεν έχω κάτι, αυτός πρέπει να είχε γιατί οι κινήσεις του ήταν για rink....

Για αρχή σταματήστε να παίζετε συγκρουόμενα με πραγματικά αυτοκίνητα σε αληθινούς δρόμους...

Εγώ την πορεία μου πήγαινα. Αυτός ήθελε παιχνίδια! ας πρόσεχε... Να πάει αύριο να πει στον καθηγητή του (από τις πολεμικές πως τέχνες) πως τον χτύπησε ένας στον δρόμο που δεν έχει χαρτί από πολεμικές τέχνες.

Με τα πολλά κατεβαίνει ξαναμμένος, κατεβαίνω κ εγώ που δεν ήθελα και πολλά και πάει να με βαρέσει. Τρώω μια στα πλευρά και με τα πολλά κατέληξε με 4 ράμματα.

a0fw7gppl3vf89k4ncfuoj34d.552x464x1.jpg

Κρατάς τη σημαία του insomnia ψηλά

• Like 22

Τον δειρατε Και οι τρεις μαζί ή μόνος σου;

Μόνος μου! 

**Από αυτήν που έφαγα στα πλευρά με πονάει αλλά δεν έχω πάει να το δω. Παίζει να μου έχει σπάσει τίποτα.

προσωπικά αν βλέπω οτι ο άλλος οδηγεί σαν μλκς τον αφήνω να κάνει το κομμάτι του και τέλος. τώρα για τον καβγά πείτε οτι σου επιτέθηκε και αμύνθηκες.. στην χειρότερη ένα 6άμινο με αναστολή, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου ψάξτο καλύτερα.

Έτσι κ αλλιώς σε άμυνα ήμουν, απλά δεν ξέρω άμα σε άμυνα μπορείς να χτυπήσεις τον άλλον ή απλά να τον ακινητοποιήσεις. 

μην το καθυστερεις να πας και συ εφοσον ο αλλος πειρε ηδη γνωματευση αφου πηγε νοσοκομειο...με ασθενοφορο?

στο προφορικο ή στο χαρτι αστυνομιας με χτυπησε μου σπασε δοντια χερια πλευρα δεν εχει νοημα...

μην το καθυστερεις να πας και συ εφοσον ο αλλος πειρε ηδη γνωματευση αφου πηγε νοσοκομειο...με ασθενοφορο?

στο προφορικο ή στο χαρτι αστυνομιας με χτυπησε μου σπασε δοντια χερια πλευρα δεν εχει νοημα...

Ε ναι ήρθε ασθενοφόρο, και του τα κάναν επιτόπου τα ράμματα. Θα πάω αργότερα έτσι κ αλλιώς όποτε και να πάω χαμός θα γίνεται...

ρωτα νομικη προστασια-γραμμη φροντιδας ασφαλειας σου...και εξηγησε τους το σκηνικο με ασθενοφoρο και αν εσυ πρεπει να πας να παρεις γνωματευση απο νοσοκομειο ή  απο δημοσιο ή ιδιωτικο ιατροδικαστη...

• Like 1

Αν κατάλαβα καλά εσύ ήσουν δεξιά και ήθελες να στρίψεις αριστερά και αυτός ήταν δεξιά και ήθελε να στρίψει αριστερά....δηλαδή ένας από τους δύο να "υποχωρούσε" και να πατούσε λίγο φρένο δεν θα είχε γίνει τίποτα απ'όλα αυτά;! Ε δε νομίζω ότι άξιζε τον κόπο όλο αυτό...κοίτα μη μπλέξεις χειρότερα γιατί τράβηξε πολύ! (με ξυλοδαρμούς κλπ)

Κάντε και καμιά υποχώρηση στο δρόμο, δεν έγινε τίποτα...:)

Αν κατάλαβα καλά εσύ ήσουν δεξιά και ήθελες να στρίψεις αριστερά και αυτός ήταν δεξιά και ήθελε να στρίψει αριστερά....δηλαδή ένας από τους δύο να "υποχωρούσε" και να πατούσε λίγο φρένο δεν θα είχε γίνει τίποτα απ'όλα αυτά;! Ε δε νομίζω ότι άξιζε τον κόπο όλο αυτό...κοίτα μη μπλέξεις χειρότερα γιατί τράβηξε πολύ! (με ξυλοδαρμούς κλπ)

Κάντε και καμιά υποχώρηση στο δρόμο, δεν έγινε τίποτα... :)

Yeap... Με την διαφορά πως εγώ ήμουν σε σωστή λωρίδα και αυτός σε λωρίδα που πάει μόνο ευθεία με ίσια γραμμή. Αυτός είναι το 2.

m2SV75D.jpg

πολυ μισος

Αρκετό.. Είχαν προηγηθεί και άλλα (όχι με αυτόν) με άλλα κουλάδια, δεν ήθελε και πολύ.

Ανάποδος μου φαίνεται ο δρόμος! Δηλαδή από την  αριστερή λωρίδα πας μόνο ευθεία και από την πιο δεξιά στρίβεις αριστερά;! Άκυρο δεν είναι αυτό;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...